35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBry! Śnieg pada jak wariat, jak tak dalej pójdzie, to na biegowki czmychne jutro. My dziś z córka do kina na The imitation game z ukochanym naszym Kamberbaczem
, chłopaki zostają w domu. Mleko moje ściągnięte, bo Hippa ani Bebilonu Adaś nie tknal. Nie chce w ogóle pic z butli, mojego mleka tez nie, zupełnie juz zwariowal, tylko cyc go interesuje. Najwyzej chłopaki poleca mleko z łyżeczki.
Miłego ostatniego dnia świat!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 11:57
moremi, Iwone, Aasiula, Sabina, Simba, Bozia3, kkisia, kapturnica, malgos741, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Za jakie grzechy, dobry Boże i Jeszcze dalej niż Północ. Komedie francuskie
Telefon mi się rozładował. Pinu się jeszcze nie nauczyłam, bo jest przecież w szufladzie. 600 km stąd.
Bry
Pierwszego chyba jeszcze nie ma w necie, a drugi znammoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Serial "The Fall".. Tyle, ze on nerwowy dosyc, to moze dla Ciebie teraz jeszcze to byl glupi pomysl..
A Wy juz Breaking Bad skonczyliscie?
To bardzo fajne, o przeznaczeniu (choc mnie wnioski skonfudowaly)
http://www.filmweb.pl/film/Przeznaczenie-2014-656595
Lekki. O takim supermenie bez pelerynki
http://www.filmweb.pl/film/Bez+lito%C5%9Bci-2014-316785 -
Zobaczę to przeznaczenie. Za denzelem jakoś nie przepadamiwcia77 lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:I pomyliłam się. Jeszcze dalej niż Północ to komedia belgijska
uwielbiam ją
To tak jak u nas Karolak i Adamczyk - strach lodówkę otworzyć.
Mamy taki tekst w domu, na pytanie: kto gra w tym filmie? Odpowiedz brzmi: wszyscy!
Ja tez lubie MikołajkaSabina, anna maria, moremi, kkisia, malgos741, Mega, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hehe, jak Simba miala do mnie na goląbki z wieczorem filmowym przyjechac to wlasnie to chcialam zarzucic.. Bo chyba nam obu taki film by sie przydal
anna maria, moremi, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie popoludniem z Wami
Wlasnie wrocilam ze spaceru... Oj gdyby nie moja noga i marsze o dwoch kulach, zapewne bym gdzies dalej powedrowala z Siorka - taka ladna mrozna, sloneczna pogoda... sniegu echo ale poki co nie tesknie za nim
Co do mojej sytuacji, to nic sie nie zmienila, tzn nie odbieram telefonu a dzwoni dzisiaj z zegarkiem w reku co jakies 15 minut, napisal iles tam smsow - szczerze to nie wiem dokladnie ile, bo je kasuje od razu - moze nie powinnam...
Dla Come - to byl pierwszy Jego taki wybryk,odkad jestesmy razem, wczesniej w kazdej sytuacji moglam na Niego liczyc...
Ide zaraz na nowa partyjke gier rodzinnychCiekawe kogo dzisiaj ogram hihihihi
moremi, Sabina, Aasiula, kkisia, Dorka1979, malgos741, Arwena, ComeToMeBaby, Pusurek, Mega, macduska, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:
Pierwszego chyba jeszcze nie ma w necie, a drugi znam
Jeszcze Mów mi Vincent (St. Vincent), allbo Gorący towar (The Heat).
Udając gliniarzy wyłączyliśmy po 10 minutach.Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Ja sie mieszcze tylko w dresy
znaczy swieta udane
My właśnie na basen jedziemyAasiula, Sabina, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Hajo laski...Widze ,że humorek dopisuje Wam..Myśmy tez zafutrowani jak niedzwiadki na zime -wizyta u coci inaczej sie nie może kończyc jak pełnym brzuniem..U nas śnieg pada i jest biało..Slisko tez ale ładnie za oknem...
kkisia, malgos741, Aasiula, moremi, Sabina, Mega, Mala79, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja w koncu odpoczywam
Wczoraj brat sie zasiedzial ,przyjechali rodzice i posiadowa sie udala
Dzis rano przywiozlam moja samotna ciotke i chwile temu mama ja zabrala do siebie
Chlop poszedl a chwile do roboty
A ja czekam na ciepla wode
Kapiel i lezingmalgos741, Aasiula, moremi, Sabina, Simba, Pusurek, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Zaglądam do Was z pełnym brzuchem ale jutro wszystko spalę bo do roboty czas.
Obijania i świętowania ciąg dalszyAasiula, kapturnica, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017