35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny i ja jeszcze chciałam pożyczyć Wam wszystkim i tym których darzycie miłością spokojnej resztki Świąt
a nadchodzący Nowy Rok niech przyniesie samo dobro i szczęście!
PS powiem tylko że jestem busy..a przedemną inwentaryzacja!czytaj..remamenta...Mega, Mala79, malgos741, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny i ja jeszcze chciałam pożyczyć Wam wszystkim i tym których darzycie miłością spokojnej resztki Świąt
a nadchodzący Nowy Rok niech przyniesie samo dobro i szczęście!
PS powiem tylko że jestem busy..a przedemną inwentaryzacja!czytaj..remamenta...Aasiula, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:to co ci serce podpowiada...
Serce mowi, daj Mu szanse!
Moze to glupie, moze powinnam zabrac manatki i isc w uj, ale tak nie potrafie...
W sumie, to kazdy czlowiek popelnia bledy....peppapig, Aasiula, Pusurek, malgos741, kkisia, Sabina, macduska, Dorka1979, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Oj Peppa a ty to w ogóle odpoczywasz? Cały czas w biegu...
Ale trochę odpoczęłam no i ja długo śpię.
Dodam,że nie mogę się doczekać na Sylwestra! Kupiłam córce zestaw do karaoke,jest plan śpiewać jak dzieci pójdą spać..a będzie zlot naszych znajomych ok 12 dorosłych i wiele więcej dzieci od 5 lat do 19!Aasiula, Mega, malgos741, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:A ja wciaz wcinam teraz, znowu sloooooodkie
czekolada poszła w ruch
Aasiula, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość