35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:może powinnyśmy jakieś zakłady porobić?
w kategorii:
- która pierwsza zaciąży (podkategoria 2014, podkategoria 2015)
- która pierwsza urodzi (zdaje się, że nie ma co liczyć na 2014, bo się wszystkie wzbraniają mimo, że już są blisko)
-którą pierwszą ch..j strzeli na widok ciężarnej/ dzieciatej w parku
- która pierwszą oskarżą o zajechanie faceta na śmierć "bo były płodne"
itd itp
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja tak 4-5 stycznia
jak nie bedzie @
Kometa rozwalilas mnie tymi zakładamimoj już dzisiaj strajkuje, czuje sie zajechany
Kobiety w ciąży już na mnie wrażenia nie robią wiec ja startuje w kategorii która pierwsza zaciąży w 2015o!
ComeToMeBaby, Aasiula, Mango, kkisia, Dorka1979, kapturnica, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:może powinnyśmy jakieś zakłady porobić?
w kategorii:
- która pierwsza zaciąży (podkategoria 2014, podkategoria 2015)
- która pierwsza urodzi (zdaje się, że nie ma co liczyć na 2014, bo się wszystkie wzbraniają mimo, że już są blisko)
-którą pierwszą ch..j strzeli na widok ciężarnej/ dzieciatej w parku
- która pierwszą oskarżą o zajechanie faceta na śmierć "bo były płodne"
itd itp
troche mnie nie było a juz sie kurwa przedszkole na forum robi fasolineczkowate!Simba, Aasiula, Pusurek, moremi, kapturnica, anna maria lubią tę wiadomość
-
zwłaszcza ta ostatnia linijka mi się podoba
Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mega wrote:Ja tak 4-5 stycznia
jak nie bedzie @
Kometa rozwalilas mnie tymi zakładamimoj już dzisiaj strajkuje, czuje sie zajechany
Kobiety w ciąży już na mnie wrażenia nie robią wiec ja startuje w kategorii która pierwsza zaciąży w 2015o!
Mega, ComeToMeBaby, malgos741, kkisia, kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Moremi za polecenie mi Vincenta. Świetna komedia - znowu mam ryj zapuchnięty od płaczu.
Cholerne hormony!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 22:25
Mega, Aasiula, kkisia, Dorka1979, moremi, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ej, laski- byłam ostatnio w aptece po coś tam i tak mnie naszło żeby sobie suplementa kupić jakiegoś, bo jedyne co zażywam to kwas foliowy. I tak sobie wymyśliłam na poczekaniu magnez z wit. B6, bo widziałam na wielu wykresach. No i teraz szukam po internetach na co to wogóle jest
i znalazłam, że na zmniejszenie śluzu i wydłużenie fazy lutealnej. Faktycznie zmniejsza śluz? Bo ja płodnego to mam śladowe ilości i właśnie chciałabym, żeby go było więcej niż mniej i teraz jestem sfrustrowana. A poza tym jak już brać to ile?
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Dzięki Moremi za polecenie mi Vincenta. Świetna komedia - znowu mam ryj zapuchnięty od płaczu.
Cholerne hormony!
Hobbit. Hmmm bez fajerwerków, ale mieści się w kategoriach "dobry". No i na scenie miłosnej poryczałam się. @ is coming.kapturnica, Aasiula, Simba, kkisia, iwcia77, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!