35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry
tu tez wszyscy spia, a ja nie moge.
wczorajszy dzien to podroz w lubelskie i swietowanie z rodzina m
Zdaje sie mrozik trzyma bo bielutkomoremi, Aasiula, Simba, peppapig, kkisia, iwcia77, Sabina, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:No patrz... Ja też się na nim wzruszyłam, ale ogólne wrażenie bardzo pozytywne
Hobbit. Hmmm bez fajerwerków, ale mieści się w kategoriach "dobry". No i na scenie miłosnej poryczałam się. @ is coming.
A Hobbita oglądałam tylko jedynkę, ale tak szybko znudziły mi sie te styropianowe dekoracje, ze zasnęłamAasiula, kapturnica, Mega, Pusurek, kkisia, moremi, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
-
No jest mróz, jest, ślisko jak cholera, wiec zaliczyłam pierwszą tej zimy glebe na ulicy. Dobrze że nic nie jechało. Spodnie całe, za to będzie piękny siniak na kolanie
Pusurek, moremi, anna maria, iwcia77, Sabina, Dorka1979, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż się witam u mnie 10 na minusie!
Pięknie,śnieżnie i ślisko na drodze.
Ja już w pracy,po kawie, cisza i spokój ludziska odsypiają.Mega, kkisia, Aasiula, moremi, anna maria, gosia7122, iwcia77, Sabina, Dorka1979, malgos741, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam po świętach!
Wojtek ochrzczony. Nawet nie pisnął całą mszę, a w knajpie był przekazywany z rąk do rąk, noszony, wybujany i teraz nie chce leżeć.Mega, Bozia3, Pusurek, Heretyczka, kkisia, moremi, Aasiula, Mango, macduska, anna maria, Iwone, gosia7122, Simba, peppapig, iwcia77, Sabina, Dorka1979, malgos741, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Niezły niezły
A Hobbita oglądałam tylko jedynkę, ale tak szybko znudziły mi sie te styropianowe dekoracje, ze zasnęłamanna maria, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Hej Babki
Rozlozylo mnie bylo chorobsko, juz w Wigilie sie zaczelam sypac jak stara choinka, jakos przetrwalam kolacje u kumpeli ale potem temperatura skoczyla i Swieta spedzilam na kanapie pod kocem z aspiryna i czosnkiem, dzis jest juz lepiej. Czy to oznacza ze caly rok bedzie taki ?Mega, Bozia3, anna maria, kkisia, gosia7122, Simba, peppapig, iwcia77, Sabina, Dorka1979, malgos741, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Hej Babki
Rozlozylo mnie bylo chorobsko, juz w Wigilie sie zaczelam sypac jak stara choinka, jakos przetrwalam kolacje u kumpeli ale potem temperatura skoczyla i Swieta spedzilam na kanapie pod kocem z aspiryna i czosnkiem, dzis jest juz lepiej. Czy to oznacza ze caly rok bedzie taki ?Bursztyn, Mega, Aasiula, kkisia, Simba, iwcia77, Sabina, Dorka1979, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie. Rok będzie ponoć taki jak Nowy Rok. Ja pod żadnym pozorem nie sprzątam 1 stycznia
juz mialam napisac, ze 1.01 nikt nie sprzata, ale potem sobie przypomnialam, ze na forum mamy nieopanowane porzadkowo egzemplarze z OCDWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 11:59
Mega, Bozia3, moremi, kkisia, kapturnica, iwcia77, Sabina, Bliska 77, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie. Rok będzie ponoć taki jak Nowy Rok. Ja pod żadnym pozorem nie sprzątam 1 stycznia
zresztą kto ma na to siłę po sylwestrowym pijanstwie
Aasiula, kapturnica, iwcia77, Sabina, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:o, to mnie pocieszylas
juz mialam napisac, ze 1.01 nikt nie sprzata, ale potem sobie przypomnialam, ze na forum mamy nieopanowane porzadkowo egzemplarze z OCDAasiula, Bursztyn, moremi, kkisia, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość