35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:hehehe mój zapał do sprzątania się już wyczerpał
Bursztyn, Mega, Aasiula, kkisia, kapturnica, Simba, iwcia77, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mango wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8b132b8a5e9.jpg
anna maria, Aasiula, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWitam.
Wczoraj byłam na imprezie w domu rodzinnym mojego męża.
Na około 40 m2 ( wliczając dwa pokoje, kuchnię i korytarzyk) było 28 osób...
1o sztuk dzieci (od 2 do 14 lat) i 18 dorosłych (od 30 do 90).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 13:32
Mega, kapturnica, moremi, Aasiula, kkisia, Simba, iwcia77, Sabina, anna maria, malgos741, ComeToMeBaby, Pusurek lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Widzialam ze pojawila sie nowa kolezanka ,tylko zastanawiam sie czy ona z tych pojawiam sie i znikam ?,czy z tych co zostaja?Witam nowa kolezanke:-)
kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Dziwisz się?
Mam wrazenie, że nas czytała trochę to pewnie się boi, że dostanie zjebkę...
No jak wpadla jak bomba i tylko obwiescila ,ze w 4tym cyklu zaciążyła??To zjebke powinna dostacAasiula, macduska, Bursztyn, Simba, iwcia77, Mega, Sabina, anna maria, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No jak wpadla jak bomba i tylko obwiescila ,ze w 4tym cyklu zaciążyła??To zjebke powinna dostac
Aasiula, macduska, kkisia, Bursztyn, Simba, iwcia77, Mega, Sabina, anna maria, caffe, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
anna maria wrote:Widzialam ze pojawila sie nowa kolezanka ,tylko zastanawiam sie czy ona z tych pojawiam sie i znikam ?,czy z tych co zostaja?Witam nowa kolezanke:-)
To jak zaglądać do klubu AA z flaszka.kkisia, Bursztyn, Aasiula, peppapig, moremi, kapturnica, iwcia77, Mega, Sabina, anna maria, Bozia3, caffe, Dorka1979, malgos741, Reni, ComeToMeBaby, gosia7122, SolarPolar lubią tę wiadomość