35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Dziwisz się?
Mam wrazenie, że nas czytała trochę to pewnie się boi, że dostanie zjebkę...iwcia77, Aasiula, anna maria lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tak? a jak sie objawia?
Nie znoszę kiedy jest cicho i ktoś chrupie przy moim uchu.
I takie tam...iwcia77, anna maria, kapturnica, Mega, Bozia3, kkisia, moremi, Bliska 77, malgos741, Pusurek, macduska lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:obecna
Simba- ja monitoringi ktg zaczynam od 5 stycznia - 1 raz co tydzien- na nfz
...pada snieg w Padwie
A ile we Włoszech wynosi becikowe?iwcia77, kkisia, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Moj to chyba przez te cholestaze dmucha na zimne. A nawet nie wiem co z tego pokrywa NFZ. Wole nie myślec na razie o rachunkach
A ile we Włoszech wynosi becikowe?wiec dam znac po NR
anna maria, Mega, kkisia, moremi, Bliska 77, Dorka1979, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie moge na przykład zasnąć jeśli jakaś szuflada w pokoju lub szafka jest nie zamknięta.
I takie tam...iwcia77, Bozia3, moremi, Bliska 77, peppapig, Simba lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie moge na przykład zasnąć jeśli jakaś szuflada w pokoju lub szafka jest nie zamknięta.
I takie tam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 17:17
malgos741, anna maria, Aasiula, Simba, Sabina, peppapig, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:ha, ja też to mam tylko z porządkiem no i żarciem również, wczoraj opieprzyłam moją mamę że butem podstopień mi pobrudziła, męża, ze źle firankę zagiął przy zamykaniu tarasu itp itd... a w pierwszy dzień swiat prałam........
Bliska 77, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam po robocie
Ja dziś od 9tej do 16.30 pracowałam, mroźno dziś a ludzi sporawo.
Bliska 77, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
szkoda, ze nie mam nerwicy natręctw na punkcie mojej sylwetki, bo ostatnio nie mogę dać sobie rady, nie dość że ju nie chudnę to i cwiczenia nie pomagają bo coś na brzuchu mi sie zrobiło, tłuszcz zawsze zbierał mi sie na dupie i udach a teraz na brzuchu, wrrrr, ni znoszę tego
peppapig, Sabina, Bursztyn, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej
robie odrosty
pije rum
bede sie bzykaćmalgos741, Bliska 77, anna maria, Aasiula, Simba, kkisia, peppapig, Mega, Sabina, Dorka1979, ComeToMeBaby, kapturnica, Bursztyn, Pusurek, iwcia77, Bozia3, moremi, Niuta, macduska, SolarPolar, caffe lubią tę wiadomość