35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mój m rok temu nie wiedząc że to ksiądz puka bo jak by wiedział to by nie otworzył (ateista), otworzył i nie wiedząc co powiedzieć aby księdza nie wpuścić do chaty powiedział : żony nie ma i zamknął drzwi. Jestem ciekawa jaka była mina księdza. Ja w tym czasie byłam w pracy.
nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Aasiula, Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77, Simba, moremi, SolarPolar, caffe lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyTo u mnie wyjdzie 2000 zł becikowego na dzieckoSimba wrote:E nie to w be wypas. 1220 za dziecko, a potem im wiecej dzieci tym większy zasiłek miesięczny do 18 roku życia. Za to żłobki drogie jak cholera - jeśli sie nie ma jakiejś dobrej pensji to nie opłaca sie pracować.
Mega, Aasiula, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
u nas jak podali wysokość wpłat na remont kosciola to tylko te stare dewoty poplacily, a jak moja młoda chodziła jeszcze do przedszkola do siostra zakonna która prowadzila religie tez wyciela taki numer- powklejala dzieciakom do zeszytów koperty i napisała dobrowolna składka na materiały dla dzieci w wysokości 50 zł. Jestem jedzą wie włożyłam tam liscik z informacjami, ze:Heretyczka wrote:daj mu 20.......sekund
potem spuść psy
1. Place za przedszkole
2. Zakupiłam dziecku materiały papiernicze do przedszola na caly rok
3. Niech sobie w słowniku przeczyta definicje wyrazu dobrowolny
A potem zrobilam aferę na zebraniu i taka sytuacja sie więcej nie powtórzyła
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, Simba, moremi, Reni, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAż się popłakałam ze śmiechu, wyobraziłam sobie minę księdza za drzwiamimalgos741 wrote:mój m rok temu nie wiedząc że to ksiądz puka bo jak by wiedział to by nie otworzył (ateista), otworzył i nie wiedząc co powiedzieć aby księdza nie wpuścić do chaty powiedział : żony nie ma i zamknął drzwi. Jestem ciekawa jaka była mina księdza. Ja w tym czasie byłam w pracy.
Mega, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, iwcia77, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ja czekam na histero z laparo prawdopodobnie 9 styczeń, wiec czekam na twoje wrażeniakkisia wrote:cały dzień się dziś lenię

jeszcze 3 dni do hsg
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ludzie,ksiadz zrobil remont w kosciele. Zagadzam sie,ze to kosztuje i zlozyc sie trzeba. Ale za nikt rachunkow nie zobaczyl to jakim trzeba byc chujemnzeby wolac z ambony min 150zl od rodziny (czyli skoro ja mieszkam z matka to juz 2 rodziny)plus co laska dla ksiedza! Zastanawiam sie czy sobie nie strzelic 50-tki przed koleda, bo sie boje ze mjoe chuj strzeli. Lepiej dla plebana zeby szybko od nas szedl. Mieszkam z ojcami,wiec dbam o dobor slow podczas spotkan z wielebnym. Ale ktoregos dnia nasz proboszcz wyjdzie od nas razem z drzwiami. Wyjatkowo go nie trawie
Aasiula, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ja idę pod narkoząkkisia wrote:Mega już mam takiego stracha że głowa boli

Chłop cały czas powtarza nie nastawiaj się że nie będzie bolało , lepiej miło się rozczarować
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No wiecie co to skandal ,mowic o wysokosci składki ...Sabina wrote:Ide ogarnac lazienke.
Wiecie,ze jutro odwiedzi nas pleban z wizyta duszapsterska?juz podal wysokosc skladki i wcale nie mala
kurwa no
Ja bym mu dała ,no kurwa w szoku jestem
Mega, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLepiej jakby powiedzial: Meza nie ma w domu!malgos741 wrote:mój m rok temu nie wiedząc że to ksiądz puka bo jak by wiedział to by nie otworzył (ateista), otworzył i nie wiedząc co powiedzieć aby księdza nie wpuścić do chaty powiedział : żony nie ma i zamknął drzwi. Jestem ciekawa jaka była mina księdza. Ja w tym czasie byłam w pracy.
Bursztyn, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny, Bozia3, moremi, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ale to nie boli! pisalam juz kiedys, 2 paracetamole godzine wczesniej i nic nie poczujeszkkisia wrote:Mega już mam takiego stracha że głowa boli

Chłop cały czas powtarza nie nastawiaj się że nie będzie bolało , lepiej miło się rozczarować
Mega, nick nieaktualny, iwcia77, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
u nas tez bylo na remont, wziął kredyt i trzeba go spłacać , ale nikogo nie pytał o zgode na zaciągnięcie kredytu. No juz pomine fakt ze zaczął od remontu plebaniiSabina wrote:No ludzie,ksiadz zrobil remont w kosciele. Zagadzam sie,ze to kosztuje i zlozyc sie trzeba. Ale za nikt rachunkow nie zobaczyl to jakim trzeba byc chujemnzeby wolac z ambony min 150zl od rodziny (czyli skoro ja mieszkam z matka to juz 2 rodziny)plus co laska dla ksiedza! Zastanawiam sie czy sobie nie strzelic 50-tki przed koleda, bo sie boje ze mjoe chuj strzeli. Lepiej dla plebana zeby szybko od nas szedl. Mieszkam z ojcami,wiec dbam o dobor slow podczas spotkan z wielebnym. Ale ktoregos dnia nasz proboszcz wyjdzie od nas razem z drzwiami. Wyjatkowo go nie trawie
i u nas chcial od rodziny 120 MIESIECZNIE. Ale nie mial odwagi sam chodzić po domach, wysyłał ludzi z rady parafialnej...
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny