35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mój m rok temu nie wiedząc że to ksiądz puka bo jak by wiedział to by nie otworzył (ateista), otworzył i nie wiedząc co powiedzieć aby księdza nie wpuścić do chaty powiedział : żony nie ma i zamknął drzwi. Jestem ciekawa jaka była mina księdza. Ja w tym czasie byłam w pracy.
Heretyczka, Mega, Dorka1979, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Bursztyn, Pusurek, iwcia77, Simba, moremi, SolarPolar, caffe lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnySimba wrote:E nie to w be wypas. 1220 za dziecko, a potem im wiecej dzieci tym większy zasiłek miesięczny do 18 roku życia. Za to żłobki drogie jak cholera - jeśli sie nie ma jakiejś dobrej pensji to nie opłaca sie pracować.
Mega, Aasiula, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:daj mu 20.......sekund
potem spuść psy
1. Place za przedszkole
2. Zakupiłam dziecku materiały papiernicze do przedszola na caly rok
3. Niech sobie w słowniku przeczyta definicje wyrazu dobrowolny
A potem zrobilam aferę na zebraniu i taka sytuacja sie więcej nie powtórzyłaHeretyczka, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, Simba, moremi, Reni, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:mój m rok temu nie wiedząc że to ksiądz puka bo jak by wiedział to by nie otworzył (ateista), otworzył i nie wiedząc co powiedzieć aby księdza nie wpuścić do chaty powiedział : żony nie ma i zamknął drzwi. Jestem ciekawa jaka była mina księdza. Ja w tym czasie byłam w pracy.
Mega, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, iwcia77, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:cały dzień się dziś lenię
jeszcze 3 dni do hsgDorka1979, kkisia, Aasiula, peppapig, iwcia77, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ludzie,ksiadz zrobil remont w kosciele. Zagadzam sie,ze to kosztuje i zlozyc sie trzeba. Ale za nikt rachunkow nie zobaczyl to jakim trzeba byc chujemnzeby wolac z ambony min 150zl od rodziny (czyli skoro ja mieszkam z matka to juz 2 rodziny)plus co laska dla ksiedza! Zastanawiam sie czy sobie nie strzelic 50-tki przed koleda, bo sie boje ze mjoe chuj strzeli. Lepiej dla plebana zeby szybko od nas szedl. Mieszkam z ojcami,wiec dbam o dobor slow podczas spotkan z wielebnym. Ale ktoregos dnia nasz proboszcz wyjdzie od nas razem z drzwiami. Wyjatkowo go nie trawie
Aasiula, Mega, Dorka1979, kapturnica, kkisia, iwcia77, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Mega już mam takiego stracha że głowa boli
Chłop cały czas powtarza nie nastawiaj się że nie będzie bolało , lepiej miło się rozczarowaćpeppapig, Dorka1979, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ide ogarnac lazienke.
Wiecie,ze jutro odwiedzi nas pleban z wizyta duszapsterska?juz podal wysokosc skladki i wcale nie malakurwa no
Ja bym mu dała ,no kurwa w szoku jestemMega, Dorka1979, kapturnica, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:mój m rok temu nie wiedząc że to ksiądz puka bo jak by wiedział to by nie otworzył (ateista), otworzył i nie wiedząc co powiedzieć aby księdza nie wpuścić do chaty powiedział : żony nie ma i zamknął drzwi. Jestem ciekawa jaka była mina księdza. Ja w tym czasie byłam w pracy.
Bursztyn, Mega, kapturnica, kkisia, iwcia77, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, Bozia3, moremi, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Mega już mam takiego stracha że głowa boli
Chłop cały czas powtarza nie nastawiaj się że nie będzie bolało , lepiej miło się rozczarowaćMega, kkisia, iwcia77, Simba, peppapig, Sabina, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No ludzie,ksiadz zrobil remont w kosciele. Zagadzam sie,ze to kosztuje i zlozyc sie trzeba. Ale za nikt rachunkow nie zobaczyl to jakim trzeba byc chujemnzeby wolac z ambony min 150zl od rodziny (czyli skoro ja mieszkam z matka to juz 2 rodziny)plus co laska dla ksiedza! Zastanawiam sie czy sobie nie strzelic 50-tki przed koleda, bo sie boje ze mjoe chuj strzeli. Lepiej dla plebana zeby szybko od nas szedl. Mieszkam z ojcami,wiec dbam o dobor slow podczas spotkan z wielebnym. Ale ktoregos dnia nasz proboszcz wyjdzie od nas razem z drzwiami. Wyjatkowo go nie trawie
i u nas chcial od rodziny 120 MIESIECZNIE. Ale nie mial odwagi sam chodzić po domach, wysyłał ludzi z rady parafialnej...
iwcia77, Dorka1979, Sabina, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny