35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Mam pytanie czemu w moim wykresie nie widac serduch?
Ja je widze i wpisuje a nie widackapturnica, iwcia77, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Mam pytanie czemu w moim wykresie nie widac serduch?
Ja je widze i wpisuje a nie widac
edit- Mega mnie uprzedzila , wiec okWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 19:22
Mega, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:u nas jak podali wysokość wpłat na remont kosciola to tylko te stare dewoty poplacily, a jak moja młoda chodziła jeszcze do przedszkola do siostra zakonna która prowadzila religie tez wyciela taki numer- powklejala dzieciakom do zeszytów koperty i napisała dobrowolna składka na materiały dla dzieci w wysokości 50 zł. Jestem jedzą wie włożyłam tam liscik z informacjami, ze:
1. Place za przedszkole
2. Zakupiłam dziecku materiały papiernicze do przedszola na caly rok
3. Niech sobie w słowniku przeczyta definicje wyrazu dobrowolny
A potem zrobilam aferę na zebraniu i taka sytuacja sie więcej nie powtórzyłaMega, iwcia77, Bursztyn, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Właśnie mówią żeby bzykać
Bursztyn a po jak się czułaś , plamiłaś , bolało ?kkisia, peppapig, Sabina, Bliska 77, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:chamstwo. najpierw powinien uzbierać kasę a potem zrobić remont. da kto ma. i tyle ile może. wywieś na drzwiach kartkę: wejście z kolędą kosztuje 150 zł od księdza, 100 od ministranta, plus co łaska za okiełznanie emocji domownikó / zapewnienie bezpieczeństwa wchodzącym.
Sabina lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ej, no co Wy. ja słyszałam, ze to boli tylko jak na silniejszy okres. tego będę się trzymać. nie można panikować. narkoza?!
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jak jeszcze mieszkałam w Pl to nigdy księdza nie wpuszczalam, bo i po co? Na budowę kościoła nie dałam grosza, bo zbudowali cos na kształt silosa na zboże, wstrętne to i jeszcze jak dojebali dzwonnicę, to w niedziele życ sie odechciewalo.
Aż któregoś dnia, ktoś puka do drzwi, stoi jakiś pokurcz w okularach z wykrzywiona morda i mowi: na kościół! Ja mowię: co na kościół? On: no pieniądze. Ja: co pieniądze? On: no zbieram. Ja: nie jestem zainteresowana. I zamknęłam drzwi.
No ja pierdole! Ani dzien dobry, ani w jakiej sprawie, ani co ewentualnie będę mieć w zamian? Chociaż jakies zbawienie by zaproponował. Traktują ludzi jak jakies "stoliczku nakryj sie". Ta korporacja nie potrafi nawet dobrze przeszkolić swoich przedstawicieli handlowych.ComeToMeBaby, kkisia, Mega, Aasiula, Bursztyn, Dorka1979, Sabina, ania.g, Reni, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:chyba sama sobie tak powieszę. tylko stawki podniosę, bo w końcu ja to ateistka, a ten mój niepraktykujący, więc za straty moralne będzie uzasadnione. a- i wprowadzę limit czasowy. 10 minut powinno starczyć, no nie?
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:yhym.... taki to jest plan...
Hsg jak robia to tylko czegoś szukają, jak znajda to umawiasz sie na kolejny zabieg. Podwójny stres...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny