35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
LUBIĘ TO!
A jak się będą brzydzily to sama go pogryz
Heretyczka wrote:daj mu 20.......sekund
potem spuść psy
Aasiula, kapturnica, Simba, kkisia, moremi, Sabina, malgos741, Heretyczka, Mega, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:LUBIĘ TO!
A jak się będą brzydzily to sama go pogryzDorka1979, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:laski, czy w ustawieniach konta liczba miesięcy starań zmienia się automatycznie po upływie kolejnego miesiąca, czy trzeba ręcznie zmieniać?
bo mi się wydaje, że stoi w miejscu, chyba że ostatnio zajrzałam jeszcze przed upływem miesiąca. hmm...a liczba miesiecy staran o dziecko 14
...ciekawe skad to wyliczenie?...ja zaczelam sie starac w sierpniu 2013...zaszlam w ciaze w maju 2014...bu- nie wiem jak to dziala ale ja z matmy zawsze mialam naciagane 3
Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:laski, czy w ustawieniach konta liczba miesięcy starań zmienia się automatycznie po upływie kolejnego miesiąca, czy trzeba ręcznie zmieniać?
bo mi się wydaje, że stoi w miejscu, chyba że ostatnio zajrzałam jeszcze przed upływem miesiąca. hmm...
Sama musisz zmieniac.
Raz, lata temu , do moich drzwi zapukal kaplan z kreda i obrazkiem ( beszczelnie chcial mi pomazać drzwi). Grzecznie podziekowałam. A tak cisza spokoj, widocznie maja swoje kartoteki - kto jest za a kto przeciw.
Codziennie zwiekszam ilosc km - wczoraj zrobilam 20!!!! Najpierw matka teraz maz sie zneca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 09:27
Mega, moremi, Simba, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas też proboszcz ma chodzić po domach.
Nie cierpię tych wizyt. Mieszkamy w jednym do mu z rodzicami i on zawsze gada z nimi a my siedzimy jak piąte koło u wozu...
Może w tym roku uda nam się zwiać, tylko musze dobry pretekst wymysleć.
Zresztą widzę księdza codziennie w pracy to niby o czym mam z nim jeszcze gadac???Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 09:44
Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, Arwena, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:kurde a ja to chyba na wyżły dzisiaj pojde
W domu to tylko siedze i wpierdzielam jak nie kapuche to pierogi, przekladajac ciastamiAasiula lubi tę wiadomość