35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień doberek
u mnie mróz i trochę śniegu napruszyło.Simba, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
SolarPolar wrote:Co twixy zamowily na sniadanie?
polski chleb, z krakowska sucha i chrzanem. Jak mam mieć zgage to chce wiedzieć po czym
Mega, malgos741, moremi, Aasiula, SolarPolar, kkisia, iwcia77, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:dzień doberek
u mnie mróz i trochę śniegu napruszyło.Simba, malgos741, Aasiula, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Haj kobitki. Ja dzis od rana z bólem głowy..Normalnie nic mi sie nie chce. U mnie nie sypie ale zapowiadaja śnieg to pewnie bedzie ..
Mega, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:laski, czy w ustawieniach konta liczba miesięcy starań zmienia się automatycznie po upływie kolejnego miesiąca, czy trzeba ręcznie zmieniać?
bo mi się wydaje, że stoi w miejscu, chyba że ostatnio zajrzałam jeszcze przed upływem miesiąca. hmm... -
Dziewczyny gramy sylwka w stylu Prl no i mamy dylemat jakie zrobić konkursy, może wy macie jakieś pomysły?
iwcia77 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Simba wrote:U nas tez śnieg
nie za dużo ale jest cudownie. Idę robić salatke jarzynowa, niech jeszcze ten świąteczny klimat trwa
Małgoś, nie może zabraknąć konkursu z krzesełkami (więcej par, niż krzesełek). Nic wiecej mi do głowy nie przychodzi. A kaczuszki będą?kapturnica, Mega, Arwena, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:U nas też śnieg. Jak dojedziemy do domu przed północą, to będzie dobrze.
Małgoś, nie może zabraknąć konkursu z krzesełkami (więcej par, niż krzesełek). Nic wiecej mi do głowy nie przychodzi. A kaczuszki będą?Aasiula, moremi, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
moremi wrote:U nas też śnieg. Jak dojedziemy do domu przed północą, to będzie dobrze.
Małgoś, nie może zabraknąć konkursu z krzesełkami (więcej par, niż krzesełek). Nic wiecej mi do głowy nie przychodzi. A kaczuszki będą?w drodze trochę gorzej.
Mega, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba śliczny brzusio przy choince
Simba, Aasiula, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017