35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam poświątecznie
@ przyszła i dobrze, bo żyję ostatnio w takim stresie, że tak jest lepiej. W święta nie dość że co chwilę się czymś poparzyłam, to jeszcze prąd mnie kopał,a w domu mam dwóch elektryków
Teraz dopiero zaczynam rozumieć co znaczy, że małe dzieci nie dają spać, a duże żyć
Mango, kkisia, Simba, peppapig, moremi, macduska, iwcia77, malgos741, Sabina, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Też mogę posłodzić? Brzuch fantastyczny
Ja też dostanę? Wiem, że z moim wzrostem będę wyglądać komicznie, ale chcę
Pusurku, fajna rodzinkamoremi, iwcia77, malgos741, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:
Iwone, moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:Simba, przyznaj sie, rozstepy są?
I tak zostało..pewnie temu nie widać rozstepów, tylko grubą mnie..
Sorry że się wtrącam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 14:21
kkisia, Aasiula, iwcia77, Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:My wymyslilismy ostatnio, ze wrocimy do Pl na rok. Za jakieś 2 - 3 lata. Chciałabym, żeby Adaś pochodził chociaż rok do polskiego przedszkola, córka pojdzie do prywatnego liceum, żeby nie miała traumy w państwowym, ze ma braki, ja wrócę na rok do swojej starej pracy. Mamy taka mozliwosc, bo chłop może pracować w swojej firmie również w Pl i do tego w GD.
Ale na stale to raczej nie, chociaz urodzenie dziecka za granicą zmienia poprzednie poglądy.
A ja mam mętlik w głowie. Syndrom emigranta.Pusurek, iwcia77, Sabina, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Boje sie widoku swojego brzucha po CC - strasznie czy do przeżycia?
jeżeli nie masz rozstepów to będzie taki sam jak przed ciążą z cienka biała kreską w niewidocznym miejscu....a to jak bedzie wyglądać po porodzie sie nie liczyAasiula, Simba, moremi, iwcia77, Sabina, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Boje sie widoku swojego brzucha po CC - strasznie czy do przeżycia?
U mnie to nawet blizny nie widac tak ladnie zrobioneWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 14:53
Simba, moremi, iwcia77, malgos741, Sabina, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:nie martw sie
jeżeli nie masz rozstepów to będzie taki sam jak przed ciążą z cienka biała kreską w niewidocznym miejscu....a to jak bedzie wyglądać po porodzie sie nie liczyiwcia77, Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
hej baby.. w koncu odpalilam kompa i doczytalam
Pusur, Simba, fotki super..
Tez mnie korci, zeby wyleźć na dwor, bo pogoda cudo, ale wtedy chyba musialabym wstac, nie? A mi calkiem dobrze, skoczylam sezon seriala i przepelzlam do lozka przed lapka.. Tylko chuop kurka rurka cos tam zaczal robic i wzbudza we mnie poczucie, ze i moze ja powinnam.. Chyba pojde go opieprze..Iwone, Pusurek, moremi, Simba, iwcia77, malgos741, Sabina, Aasiula, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość