X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8352c8a4d848.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 15:06

iwcia77, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swieta, tak jak Bozia pisala w streszczeniu, cudo ;) Spedzilismy fajnie czas z rodzina, zarcia mialam odpowiednia ilosc, wiec nic nie musialam robic. No i złoiliśmy im skore w koalicji z mauzem w gdanskie monololy
    I mam tego wielkiego rogala do spania i powiem- jak sie jakas zaciazona zastanawia/bedzie zastanawiac, to na 100% polecam.. Rewelka sie z tym spi, trzyma bebola i noga brzucha nie przydusza.. Dla tych, co cale zycie spaly na boko-brzuchu- rozwiazanie idealne..

moremi, SolarPolar, iwcia77, Simba, malgos741, Sabina, Aasiula, kapturnica, kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Fajnie, ze macie taka możliwość.
    A ja mam mętlik w głowie. Syndrom emigranta.
    Rozumiem Cie doskonale. Jest mi w No super, ale Adamek zmienił cale moje myślenie. Nie chce, żeby był Norwegiem, a ciężko go tu będzie na Polaka wychowac. Poza tym mam jeszcze córkę, która chciałaby do Polski, ale dopiero na studia. Ja jestem flexi, ale kasa tez jest wazna. Nie chce wracać polskich realiów ekonomicznych. I badz tu mądry...

moremi, iwcia77, Simba, malgos741, Sabina, kapturnica, kkisia, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    I mam tego wielkiego rogala do spania i powiem- jak sie jakas zaciazona zastanawia/bedzie zastanawiac, to na 100% polecam.. Rewelka sie z tym spi, trzyma bebola i noga brzucha nie przydusza.. Dla tych, co cale zycie spaly na boko-brzuchu- rozwiazanie idealne..
    Mówiła ciocia Pusurek? Mówiła? To kwakalas, ze nie jesteś pewna. :-P

moremi, iwcia77, Simba, malgos741, Sabina, kapturnica, paszczakin, kkisia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Boje sie widoku swojego brzucha po CC - strasznie czy do przeżycia?
    Tez zalezy jak Cie przetna - czasami zostaje niezrosniety" fartuch" nad blizna. Mi taki zostal myslalam ze to ze wzgledu na tluszcz ale teraz - pol roku temu moja przyjaciolka drugi raz rodzila - druga cesarka i zrobil sie jej ten fartuch a jest szczuplejsza niz byla przed ciaza.

iwcia77, Simba, Sabina, Aasiula, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się,
    wyjechaliśmy w góry, wczoraj 2 godziny na nartach a potem 2 godziny na basenie - dzisiaj jestem nieżywa. Chłopaki znowu pojechali na narty, a my z córeczką zostałyśmy - przynajmniej nadrobiłam forum :) córcia wlepiona w telewizor - trochę mam wyrzuty sumienia, chyba na jakiś spacer musimy wyjść.

Pusur, fajne zdjęcia, ale coś mało śniegu jak na Norwegię, chyba, że na tego bałwana tyle poszło ;)

Simba - świetny brzuch, jak wielka piłka :)

iwcia77, Pusurek, Simba, Sabina, macduska, Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Fajnie, ze macie taka możliwość.
    A ja mam mętlik w głowie. Syndrom emigranta.
    Ja mialam mozliwosc zostac - a w sumie 13 lat spedzilam poza Polska. Wyjezdzalam jednak z nastawieniem, ze w Polsce jest moj dom. Nie musialam i nie musze jechac za chlebem a przede wszystkim nie zwiazalam sie z cudzoziemcem - bo to raczej jest podstawowy argument . No bo co druga polowka bedzie w tej Polsce robic nie znajac jezyka. Trudne. Inna sparawa sa rodzice. Jakos nie wyobrazam sobie ich zostawic na starosc a przeciez nie chcieliby przyjechac do mnie na stalę.

iwcia77, kapturnica, moremi, Simba, malgos741, Pusurek, Sabina, macduska, Arwena, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Rozumiem Cie doskonale. Jest mi w No super, ale Adamek zmienił cale moje myślenie. Nie chce, żeby był Norwegiem, a ciężko go tu będzie na Polaka wychowac. Poza tym mam jeszcze córkę, która chciałaby do Polski, ale dopiero na studia. Ja jestem flexi, ale kasa tez jest wazna. Nie chce wracać polskich realiów ekonomicznych. I badz tu mądry...
    dlaczego nie chcesz?

Arwena lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dlaczego nie chcesz?
    Kase w Polsce tez mozna miec i ladny dom...... Ale fakt Norwegia jest piękna.

Simba, Aasiula, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odtajałam.

iwcia77, moremi, Sabina, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Kase w Polsce tez mozna miec i ladny dom...... Ale fakt Norwegia jest piękna.
    nie o to pytałam

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podpisuje liste, ciao , ciao

Simba- swiateczny brzuch wyglada imponujaco :D

osobiscie zwialabym z Wloch gdybym mogla, bo kryzys tu taki, ze w Polsce takiego nie ma...ale moglabyc tez zyc w Niemczech, Danii lub Norge..

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ad9d378d2e6.jpg

moremi, Parka, Simba, Pusurek, Sabina, macduska, Aasiula, Arwena, kkisia, Bozia3, Iwone, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie o to pytałam
    Ja wiem to pytanie do Pusura.

Pusurek, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur- a gdzie masz czapke ??? :)
    Fajowy ten balwan, czapka-wiadro tez :D
    fajne foty :D

Parka, Pusurek, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktora dzis miala kure z solarium na obiad ;D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/73fa2ac10a87.jpg

malgos741, Sabina, macduska, Aasiula, moremi, kkisia, Bozia3, Iwone, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mówiła ciocia Pusurek? Mówiła? To kwakalas, ze nie jesteś pewna. :-P
    no ja tez pisalam , ze to zajebiscie wygodne rozwiazanie dla ciezarowek :D

Pusurek, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mam dokładnie te same rozterki, ale z drugiej strony mam kuzynke ktora sie tu urodziła i naprawde daleko jej do Belgijki :)

iwcia77, Sabina, moremi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ja po dwóch ciążach nie miałam rozstepów,z 65kg doładowałam do 80kg..
    I tak zostało..pewnie temu nie widać rozstepów, tylko grubą mnie..
    Sorry że się wtrącam!
    Każda uwaga cenna. To ja startowałam z 64,5 i dzisiaj wlasnie mam na liczniku 80,2 ale mam jednak nadzieje, ze sie trochę po porodzie pozbęde O.o

iwcia77, Parka, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Odtajałam.
    Misiek, musisz mieć taka bielizne wełniana, kalesonki i koszulkę, to dzień na śniegu nie straszny. Caffe się przekonała. ;-)

iwcia77, Sabina, kapturnica, kkisia, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba aż się chce te Twoje bombki pogłaskać :)

Simba, iwcia77, malgos741, Sabina, Aasiula, kapturnica, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
‹‹ 6280 6281 6282 6283 6284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ