35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Swieta, tak jak Bozia pisala w streszczeniu, cudo
Spedzilismy fajnie czas z rodzina, zarcia mialam odpowiednia ilosc, wiec nic nie musialam robic. No i złoiliśmy im skore w koalicji z mauzem w gdanskie monololy
I mam tego wielkiego rogala do spania i powiem- jak sie jakas zaciazona zastanawia/bedzie zastanawiac, to na 100% polecam.. Rewelka sie z tym spi, trzyma bebola i noga brzucha nie przydusza.. Dla tych, co cale zycie spaly na boko-brzuchu- rozwiazanie idealne..moremi, SolarPolar, iwcia77, Simba, malgos741, Sabina, Aasiula, kapturnica, kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Fajnie, ze macie taka możliwość.
A ja mam mętlik w głowie. Syndrom emigranta.moremi, iwcia77, Simba, malgos741, Sabina, kapturnica, kkisia, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:I mam tego wielkiego rogala do spania i powiem- jak sie jakas zaciazona zastanawia/bedzie zastanawiac, to na 100% polecam.. Rewelka sie z tym spi, trzyma bebola i noga brzucha nie przydusza.. Dla tych, co cale zycie spaly na boko-brzuchu- rozwiazanie idealne..
moremi, iwcia77, Simba, malgos741, Sabina, kapturnica, paszczakin, kkisia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Boje sie widoku swojego brzucha po CC - strasznie czy do przeżycia?
iwcia77, Simba, Sabina, Aasiula, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
witam się,
wyjechaliśmy w góry, wczoraj 2 godziny na nartach a potem 2 godziny na basenie - dzisiaj jestem nieżywa. Chłopaki znowu pojechali na narty, a my z córeczką zostałyśmy - przynajmniej nadrobiłam forumcórcia wlepiona w telewizor - trochę mam wyrzuty sumienia, chyba na jakiś spacer musimy wyjść.
Pusur, fajne zdjęcia, ale coś mało śniegu jak na Norwegię, chyba, że na tego bałwana tyle poszło
Simba - świetny brzuch, jak wielka piłkaiwcia77, Pusurek, Simba, Sabina, macduska, Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Fajnie, ze macie taka możliwość.
A ja mam mętlik w głowie. Syndrom emigranta.iwcia77, kapturnica, moremi, Simba, malgos741, Pusurek, Sabina, macduska, Arwena, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Rozumiem Cie doskonale. Jest mi w No super, ale Adamek zmienił cale moje myślenie. Nie chce, żeby był Norwegiem, a ciężko go tu będzie na Polaka wychowac. Poza tym mam jeszcze córkę, która chciałaby do Polski, ale dopiero na studia. Ja jestem flexi, ale kasa tez jest wazna. Nie chce wracać polskich realiów ekonomicznych. I badz tu mądry...
Arwena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
podpisuje liste, ciao , ciao
Simba- swiateczny brzuch wyglada imponujaco
osobiscie zwialabym z Wloch gdybym mogla, bo kryzys tu taki, ze w Polsce takiego nie ma...ale moglabyc tez zyc w Niemczech, Danii lub Norge..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ad9d378d2e6.jpgmoremi, Parka, Simba, Pusurek, Sabina, macduska, Aasiula, Arwena, kkisia, Bozia3, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Rozumiem Cie doskonale. Jest mi w No super, ale Adamek zmienił cale moje myślenie. Nie chce, żeby był Norwegiem, a ciężko go tu będzie na Polaka wychowac. Poza tym mam jeszcze córkę, która chciałaby do Polski, ale dopiero na studia. Ja jestem flexi, ale kasa tez jest wazna. Nie chce wracać polskich realiów ekonomicznych. I badz tu mądry...
iwcia77, Sabina, moremi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Ja po dwóch ciążach nie miałam rozstepów,z 65kg doładowałam do 80kg..
I tak zostało..pewnie temu nie widać rozstepów, tylko grubą mnie..
Sorry że się wtrącam!iwcia77, Parka, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny