35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
fenkjuSimba wrote:Senks
życzę ci takiego samego 
Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ja za pół godziny jadę do centrum handlowego żeby odmrozić auto bo drzwi i klapa w bagażniku mi zamarzły i otworzyć nie mogę, odtajają i nasmaruję specyfikiem na uszczelki
Mega, kkisia, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
Ja też wybywam do galerii - sama....odpocząć od chłopów i zakupić se jakieś buciki.
U nas zima na całego - super. Młody z tatą byli wczoraj w Białce na nartach - radocha jest....
Na Hobbita idziemy za tydzień - na technologię 4D z wiatrami, bujaniem i zapachami...
- druga taka sala w Polsce jest tylko w Wawie.
Miłego dnia dziopki....
Simba, Pusurek, kkisia, Reni, moremi, Aasiula, peppapig, gosia7122, macduska, Parka, SolarPolar, iwcia77, malgos741, Sabina, Bursztyn, ComeToMeBaby, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW GD jest kino 5D. Byłam z córka na jakieś bajce 3 lata temu chyba. Wyszlysmy zniesmaczone - ochlapane jakimiś wodami, przewiane suszarka i wytrzesione wibra w fotelach. Beznadzieja.Bozia3 wrote:Ja też wybywam do galerii - sama....odpocząć od chłopów i zakupić se jakieś buciki.
U nas zima na całego - super. Młody z tatą byli wczoraj w Białce na nartach - radocha jest....
Na Hobbita idziemy za tydzień - na technologię 4D z wiatrami, bujaniem i zapachami...
- druga taka sala w Polsce jest tylko w Wawie.
Miłego dnia dziopki....
iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy wymyslilismy ostatnio, ze wrocimy do Pl na rok. Za jakieś 2 - 3 lata. Chciałabym, żeby Adaś pochodził chociaż rok do polskiego przedszkola, córka pojdzie do prywatnego liceum, żeby nie miała traumy w państwowym, ze ma braki, ja wrócę na rok do swojej starej pracy. Mamy taka mozliwosc, bo chłop może pracować w swojej firmie również w Pl i do tego w GD.Simba wrote:Pusur fajne fotki

Ostatnio sie tak zastanawiałam czy ktora z naszych forumowiczek mieszkających za granica, byłaby skłonna wrócić do PL? A jeśli tak to pod jakim warunkiem?
Ale na stale to raczej nie, chociaz urodzenie dziecka za granicą zmienia poprzednie poglądy.
moremi, Arwena, kkisia, Simba, iwcia77, malgos741, Sabina, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Też mogę posłodzić? Brzuch fantastyczny

Ja też dostanę? Wiem, że z moim wzrostem będę wyglądać komicznie, ale chcęSimba wrote:A masz!

Pusurku, fajna rodzinka
Pusurek, kkisia, Simba, peppapig, macduska, iwcia77, malgos741, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!