35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Senks
życzę ci takiego samego
Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ja za pół godziny jadę do centrum handlowego żeby odmrozić auto bo drzwi i klapa w bagażniku mi zamarzły i otworzyć nie mogę, odtajają i nasmaruję specyfikiem na uszczelki
Mega, kkisia, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Ja też wybywam do galerii - sama....odpocząć od chłopów i zakupić se jakieś buciki.
U nas zima na całego - super. Młody z tatą byli wczoraj w Białce na nartach - radocha jest....
Na Hobbita idziemy za tydzień - na technologię 4D z wiatrami, bujaniem i zapachami...- druga taka sala w Polsce jest tylko w Wawie.
Miłego dnia dziopki....Simba, Pusurek, kkisia, Reni, moremi, Aasiula, peppapig, gosia7122, macduska, Parka, SolarPolar, iwcia77, malgos741, Sabina, Bursztyn, ComeToMeBaby, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja też wybywam do galerii - sama....odpocząć od chłopów i zakupić se jakieś buciki.
U nas zima na całego - super. Młody z tatą byli wczoraj w Białce na nartach - radocha jest....
Na Hobbita idziemy za tydzień - na technologię 4D z wiatrami, bujaniem i zapachami...- druga taka sala w Polsce jest tylko w Wawie.
Miłego dnia dziopki....iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Pusur fajne fotki
Ostatnio sie tak zastanawiałam czy ktora z naszych forumowiczek mieszkających za granica, byłaby skłonna wrócić do PL? A jeśli tak to pod jakim warunkiem?
Ale na stale to raczej nie, chociaz urodzenie dziecka za granicą zmienia poprzednie poglądy.moremi, Arwena, kkisia, Simba, iwcia77, malgos741, Sabina, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Też mogę posłodzić? Brzuch fantastyczny
Simba wrote:A masz!
Pusurku, fajna rodzinkaPusurek, kkisia, Simba, peppapig, macduska, iwcia77, malgos741, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!