35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Tez zalezy jak Cie przetna - czasami zostaje niezrosniety" fartuch" nad blizna. Mi taki zostal myslalam ze to ze wzgledu na tluszcz ale teraz - pol roku temu moja przyjaciolka drugi raz rodzila - druga cesarka i zrobil sie jej ten fartuch a jest szczuplejsza niz byla przed ciaza.
iwcia77, Parka, moremi, kapturnica, kkisia, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Każda uwaga cenna. To ja startowałam z 64,5 i dzisiaj wlasnie mam na liczniku 80,2 ale mam jednak nadzieje, ze sie trochę po porodzie pozbęde
, nie martw sie na zapas
Parka, Sabina, Aasiula, moremi, kapturnica, kkisia, Iwone, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Misiek, musisz mieć taka bielizne wełniana, kalesonki i koszulkę, to dzień na śniegu nie straszny. Caffe się przekonała.
Simba, Pusurek, Parka, Sabina, macduska, Aasiula, moremi, kkisia, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:dlaczego nie chcesz?
Pl nie jest idealna, nie raz narzekalam na przedszkole córki, ale gorszych niz norweskich przedszkoli to chyba w Europie nie uswiadczysz...iwcia77, Simba, Parka, Sabina, macduska, Arwena, kapturnica, Bozia3, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie wiem. Chcialabym, żeby Adaś był wrazliwym , mądrym chłopakiem, gentelmanem, umiejacym zachować się w towarzystwie. Norwegom do bycia eleganckimi daleko. To prosty, szczery narod. Chłop nauczy fajnych męskich zachowan, mam nadzieje, ale edukacja tu leży.
Pl nie jest idealna, nie raz narzekalam na przedszkole córki, ale gorszych niz norweskich przedszkoli to chyba w Europie nie uswiadczysz...Pusurek, Parka, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:
Pusur, fajne zdjęcia, ale coś mało śniegu jak na Norwegię, chyba, że na tego bałwana tyle poszło
iwcia77, Parka, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Mi w moje uda i dupe nic nie pomoze. Do tluszczu nie dociera krew i pomimo warstwy ubran te partie ciala mi zamarzaja., trzeba sie tego dziadostwa pozbyc.
Wlasnie wczoraj rozmyślajac nad zaletami ciazy doszłam do wniosku ze cała ciąże jest mi ciepło, pierwszy raz w zyciu.iwcia77, SolarPolar, malgos741, Sabina, Parka, macduska, Aasiula, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:To moze dlatego ja mam wiecznie zimna dupe??
Wlasnie wczoraj rozmyślajac nad zaletami ciazy doszłam do wniosku ze cała ciąże jest mi ciepło, pierwszy raz w zyciu.- nigdy w zyciu nie bylo mi tak cieplo jak teraz kiedy jestem w ciazy
, cale cialo swietnie ukrwione, hormony szaleja..mogloby juz mi tak zostac
a problem zimnych posladow to podobno dotyczy wszystkich kobietSimba, malgos741, Sabina, Parka, Aasiula, kkisia, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Mi w moje uda i dupe nic nie pomoze. Do tluszczu nie dociera krew i pomimo warstwy ubran te partie ciala mi zamarzaja., trzeba sie tego dziadostwa pozbyc.
iwcia77, Simba, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No wlasnie mam tu w domu jednego amatora ktory najchętniej nie odchodzilby od brzucha
, brzuch, brzuchem ale lazi za cycami jednak
Simba, malgos741, Sabina, Mango, Aasiula, Bozia3, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:wolalabym uniknac zapalenia opon mozgowych lub zapalenia zatok niz sie polansowac
..no chyba ze to na moment sciagnelas tak do zdjeciaiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie wiem. Chcialabym, żeby Adaś był wrazliwym , mądrym chłopakiem, gentelmanem, umiejacym zachować się w towarzystwie. Norwegom do bycia eleganckimi daleko. To prosty, szczery narod. Chłop nauczy fajnych męskich zachowan, mam nadzieje, ale edukacja tu leży.
Pl nie jest idealna, nie raz narzekalam na przedszkole córki, ale gorszych niz norweskich przedszkoli to chyba w Europie nie uswiadczysz...iwcia77, Sabina, Parka, macduska, Pusurek, gosia7122, kapturnica, Bozia3, kkisia, Bursztyn, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ciepło było. Myśmy z Adasiem tylko na fotke wyskoczyli, córka z chlopem robili balwana.
i super kobieco
malgos741, Pusurek, Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:moj to kreci sie najwiecej kolo tych moich "spuchnietych" cyckow
, brzuch, brzuchem ale lazi za cycami jednak
a takie nadzieje w nich pokladalam
A nie przepraszam - lewa mi urosła, bo przecież torbiele mi sie zrobiły. Cienko widze temat karmienia...no ale będę próbować.malgos741, Sabina, Parka, Aasiula, kapturnica, Bozia3, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Pl nie jest idealna, nie raz narzekalam na przedszkole córki, ale gorszych niz norweskich przedszkoli to chyba w Europie nie uswiadczysz...iwcia77 lubi tę wiadomość