X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Tez zalezy jak Cie przetna - czasami zostaje niezrosniety" fartuch" nad blizna. Mi taki zostal myslalam ze to ze wzgledu na tluszcz ale teraz - pol roku temu moja przyjaciolka drugi raz rodzila - druga cesarka i zrobil sie jej ten fartuch a jest szczuplejsza niz byla przed ciaza.
    Jezuuuu jaki fartuch O.o

iwcia77, Parka, moremi, kapturnica, kkisia, Reni, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Każda uwaga cenna. To ja startowałam z 64,5 i dzisiaj wlasnie mam na liczniku 80,2 ale mam jednak nadzieje, ze sie trochę po porodzie pozbęde O.o
    chlopaki wyssia z ciebie mleko i tluszczyk a potem skalpelek z koniowata i wrocisz do dawnej formy i figury :), nie martw sie na zapas :)

Parka, Sabina, Aasiula, moremi, kapturnica, kkisia, Iwone, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jezuuuu jaki fartuch O.o
    moze taki do gotowania...kuchenny tzn :-O ???

Simba, Parka, Aasiula, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Misiek, musisz mieć taka bielizne wełniana, kalesonki i koszulkę, to dzień na śniegu nie straszny. Caffe się przekonała. ;-)
    Mi w moje uda i dupe nic nie pomoze. Do tluszczu nie dociera krew i pomimo warstwy ubran te partie ciala mi zamarzaja., trzeba sie tego dziadostwa pozbyc.

Simba, Pusurek, Parka, Sabina, macduska, Aasiula, moremi, kkisia, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dlaczego nie chcesz?
    Nie wiem. Chcialabym, żeby Adaś był wrazliwym , mądrym chłopakiem, gentelmanem, umiejacym zachować się w towarzystwie. Norwegom do bycia eleganckimi daleko. To prosty, szczery narod. Chłop nauczy fajnych męskich zachowan, mam nadzieje, ale edukacja tu leży.
    Pl nie jest idealna, nie raz narzekalam na przedszkole córki, ale gorszych niz norweskich przedszkoli to chyba w Europie nie uswiadczysz...

iwcia77, Simba, Parka, Sabina, macduska, Arwena, kapturnica, Bozia3, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie wiem. Chcialabym, żeby Adaś był wrazliwym , mądrym chłopakiem, gentelmanem, umiejacym zachować się w towarzystwie. Norwegom do bycia eleganckimi daleko. To prosty, szczery narod. Chłop nauczy fajnych męskich zachowan, mam nadzieje, ale edukacja tu leży.
    Pl nie jest idealna, nie raz narzekalam na przedszkole córki, ale gorszych niz norweskich przedszkoli to chyba w Europie nie uswiadczysz...
    ..wloskie...:(

Pusurek, Parka, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:

Pusur, fajne zdjęcia, ale coś mało śniegu jak na Norwegię, chyba, że na tego bałwana tyle poszło ;)
    Tu u nas malo sniegu, zim tu raczej nie ma. Dziś dopadalo sporo, ale jutro juz zapowiadają deszcz i po zimie pewnie. Na szczęście mamy w góry blisko.

iwcia77, Parka, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Mi w moje uda i dupe nic nie pomoze. Do tluszczu nie dociera krew i pomimo warstwy ubran te partie ciala mi zamarzaja., trzeba sie tego dziadostwa pozbyc.
    To moze dlatego ja mam wiecznie zimna dupe??
    Wlasnie wczoraj rozmyślajac nad zaletami ciazy doszłam do wniosku ze cała ciąże jest mi ciepło, pierwszy raz w zyciu. :)

iwcia77, SolarPolar, malgos741, Sabina, Parka, macduska, Aasiula, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Pusur- a gdzie masz czapke ??? :)
    Fajowy ten balwan, czapka-wiadro tez :D
    fajne foty :D
    Jaka czapkę? Lans musi być!! ;-) :-D

iwcia77, Simba, malgos741, Parka, Aasiula, Bozia3, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Simba aż się chce te Twoje bombki pogłaskać :)
    No wlasnie mam tu w domu jednego amatora ktory najchętniej nie odchodzilby od brzucha ;)

iwcia77, Sabina, Mango, Aasiula, Bozia3, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To moze dlatego ja mam wiecznie zimna dupe??
    Wlasnie wczoraj rozmyślajac nad zaletami ciazy doszłam do wniosku ze cała ciąże jest mi ciepło, pierwszy raz w zyciu. :)
    idem :D - nigdy w zyciu nie bylo mi tak cieplo jak teraz kiedy jestem w ciazy :) , cale cialo swietnie ukrwione, hormony szaleja..mogloby juz mi tak zostac :)

a problem zimnych posladow to podobno dotyczy wszystkich kobiet ;D

Simba, malgos741, Sabina, Parka, Aasiula, kkisia, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Widziałam tysiące wielorybowatych norweskich bab, które nie marzly w wełnie. ;-)

iwcia77, Simba, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jaka czapkę? Lans musi być!! ;-) :-D
    wolalabym uniknac zapalenia opon mozgowych lub zapalenia zatok niz sie polansowac ;D
    ..no chyba ze to na moment sciagnelas tak do zdjecia :D ;D

Mega lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No wlasnie mam tu w domu jednego amatora ktory najchętniej nie odchodzilby od brzucha ;)
    moj to kreci sie najwiecej kolo tych moich "spuchnietych" cyckow ;D , brzuch, brzuchem ale lazi za cycami jednak :D

Simba, malgos741, Sabina, Mango, Aasiula, Bozia3, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    wolalabym uniknac zapalenia opon mozgowych lub zapalenia zatok niz sie polansowac ;D
    ..no chyba ze to na moment sciagnelas tak do zdjecia :D ;D
    Ciepło było. Myśmy z Adasiem tylko na fotke wyskoczyli, córka z chlopem robili balwana.

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kiedy patrzę w jakim kierunku zmierza świat - czytaj: skrajny egocentryzm - to dochodzę do wniosku, ze dobrze wychowane dziecko, ktore nie używa łokci a uprzejmych słów do funkcjonowania w społeczeństwie, bedzie po prostu nieszczęśliwe. Moze mam spaczony obraz, ale ogólnie przeraża mnie wszechobecne chamstwo - bez względu na kraj.

iwcia77, Sabina, Parka, macduska, Pusurek, gosia7122, kapturnica, Bozia3, kkisia, Bursztyn, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ciepło było. Myśmy z Adasiem tylko na fotke wyskoczyli, córka z chlopem robili balwana.
    poza tym nikt nie mysli tu o moherowym berecie, sa takie zajebiste czapki lansiarskie, wyglada sie w nich naprawde seksi :D i super kobieco :)

malgos741, Pusurek, Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    moj to kreci sie najwiecej kolo tych moich "spuchnietych" cyckow ;D , brzuch, brzuchem ale lazi za cycami jednak :D
    A moje cycki prawie nie drgnęły :( a takie nadzieje w nich pokladalam :(
    A nie przepraszam - lewa mi urosła, bo przecież torbiele mi sie zrobiły. Cienko widze temat karmienia...no ale będę próbować.

malgos741, Sabina, Parka, Aasiula, kapturnica, Bozia3, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja osobiscie mam jak najgorsze zdanie o polskich.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie juz po zimie...+3

no ale ja nie lubie sniegu w miescie ...najbardziej snieg mi pasuje do gor , wsi i lasow , wiec jak mam ochote sie nim nacieszyc to wybieram sie poza cywilizacje :)

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 6281 6282 6283 6284 6285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ