X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:34

Mega, kkisia, Aasiula, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Dziękuje Bursztyn :)
    Już mi lepiej
    Ja mam sonohsg z usg nie z rentgenem
    no to jeszcze lepiej! :) mozesz sie bzykac zaraz po :)
    Mowie Ci, na luzie, potem skoczysz jeszcze na zakupy :)

Mega, kkisia, peppapig, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    ja tez sie zgadzam!
    i ja tez !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta już widzę jego minę jak mu tak mówię :)
    tym bardziej że na 3 osoby w mieszkaniu każda ma inne nazwisko ;)

Dzięki Bursztyn :)

Bursztyn, Bliska 77, Sabina, Mega, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    A ja jeszcze nie wiem czy wpuszczę księdza
    Chodzi akurat we wtorek a ja mam hsg
    A ja zobaczę który będzie chodził, jak proboszcz to wpuszczę a jak ten przyjezdny to niech spada.

kkisia, Sabina, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A ja zobaczę który będzie chodził, jak proboszcz to wpuszczę a jak ten przyjezdny to niech spada.

Proboszcz był rok temu , zakładał nam kartotekę
    Jego mina na 3 nazwiska bezcenna :)

Dorka1979, Bliska 77, Aasiula, iwcia77, Mega, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Proboszcz był rok temu , zakładał nam kartotekę
    Jego mina na 3 nazwiska bezcenna :)
    U mojej szwwgierki to samo ona jedno nazwisko, jej chłop inne i córka inne :)

kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g:
    -No były Święta - więc tematem przewodnim były dania wigilijne. Zbuntowane Anioły nie chciały brać aktywnego udziału w dyskusji. Jeden - umył tylko okna - a dziś pije rum, bzyka się i farbuje włosy, a drugi - nałożył na dach renifera, zrobił śledzie i rybę po greku i goni za koniowatą od drugiego dnia świąt...
    - narzekałyśmy też mocno na mężów-partnerów-konkubentów i takich tam....- nie chcą pomagać, udają zmęczonych, nie zauważają choinek. Prym wiedzie Macduśka - która wciąż wymienia okna, drzwi, firanki i coś tam - no i współpraca idzie kiepsko oraz Iwone - ta już przeszła samą siebie. ROzebrała i ubrała z 10 choinek, na różnych piętrach, kupiła gotowe ciasto i czeka na @ - może się nie doczeka.....Caffe też nie za bardzo - płakała za mamą i podała ciasto kupne również.
    Jedynie Simba zadowolona - no ale ona jeszcze nie ma twixów na zewnątrz- lada dzień - miejmy nadzieję, wszystko się zmieni i dołączy do grona narzekających..COś tam próbowała też tonować Bursztyn, ale jej średnio wyszło....:)
    Aha - ze Świąt zadowolona Paszcza, ale ona trenuje jebany kwiat lotosu. Nawet dziś chętnie wstała bladem świtem, żeby pożegnać gości.....
    Reni robiła pierwszy w życiu makowiec. Ostatecznie jej wyszedł. Starania odłożone na bok na razie - musi wyleczyć psa.
    Mała ma kryzys z facetem - ten wybrał mamusię na święta - zostawiając ją samą. No ale poradziła sobie spędzając święta z siotrą i czytając co dziesiątego sms od tego niegodziwca!!
    Aswalda miała wielkie plany Świętowe - skończyło się na skręconej nodze - zachciało się jej chodzić po schodach.
    Małgoś miała wątpliwości - czy iść na Inseminację w tym cyklu, czy próbować naturalnie - ale nikt za bardzo nie mógł pojąc w czym rzecz. Zamieszany był w to jakiś kierowca-kolega i bóg wi co...Biedna Parka nie mogła nic zrozumieć, a że była pijana - tym bardziej było trudniej...
    Kapta przygotowywała wigilię na wiele wiele osób z wieli wielu dań..., przebiła ją jednak Macduśka - spędzając święta na 40 m kwadratowych w 30 0sób - czy iluś tam.....
    Niektóre napadły tu na myśliwych - no ale dyskusja się nie rozwinęła - temat widocznie okazał się za słaby...;)
    Wojtuś Myszy już po chrzcinach - wszystko poszło dobrze, był grzeczny.
    Dziś dyskusja o kolędach, stawkach i budowaniu Kościołów - czyli u nas norma :)
    Mega skończyła sprzątanie bożonarodzeniowe - od jutra zaczyna wielkanocne...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 20:27

ania.g, Pusurek, ComeToMeBaby, Mega, Simba, Aasiula, kkisia, Bursztyn, kapturnica, moremi, Sabina, gosia7122, malgos741, Dorka1979, Iwone, macduska, iwcia77, SolarPolar, caffe, paszczakin, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, najs streszczonko. Ale nie bylo nic o Hobbicie! :-P

Mega, Bozia3, Aasiula, kapturnica, moremi, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, dzięki :) skrót świetny :)

Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Bozia3, Aasiula, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Bozia. Caly czas mnie to intryguje. Ty to chyba pracujesz w dziekanacie i masz do czynienia z czereda studentow, ze tak dokladnie wszystko pamietasz?? Innej opcji nie widze. U mnie na uczelni panie w dziekanacie tez mialy taka pamiec, strach bylo do nich wchodzic, wszystko z zyciorysu skubane pamietaly...

Simba, Mega, Bozia3, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina, macduska, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja księdza do domu nie wpuszczam. Na początku teściowa miała z tym problem " bo co ludzie powiedzą" i się wkurwiała jak tak można. Niestety nic nie wskórała i teraz jedynie prosi żebyśmy przynajmniej udawali że nas nie ma jak ksiądz przychodzi. No to w zeszłym roku udawaliśmy dla świętego spokoju.

Simba, Mega, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina, malgos741, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia normalnie rispekt :)

Mega, Bozia3, Aasiula, kkisia, Sabina, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia w streszczeniach nikt cię nie pobije, złoty medal ci sie należy :D

Bozia3, Aasiula, kkisia, Sabina, Dorka1979, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja księdza do domu nie wpuszczam. Na początku teściowa miała z tym problem " bo co ludzie powiedzą" i się wkurwiała jak tak można. Niestety nic nie wskórała i teraz jedynie prosi żebyśmy przynajmniej udawali że nas nie ma jak ksiądz przychodzi. No to w zeszłym roku udawaliśmy dla świętego spokoju.
    teraz z małym dzieckiem ciężko wam będzie udawać :D

Aasiula, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bozia w streszczeniach nikt cię nie pobije, złoty medal ci sie należy :D
    tak jest medal dla Bozi0slonce.gif

Bozia3, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A Bozia. Caly czas mnie to intryguje. Ty to chyba pracujesz w dziekanacie i masz do czynienia z czereda studentow, ze tak dokladnie wszystko pamietasz?? Innej opcji nie widze. U mnie na uczelni panie w dziekanacie tez mialy taka pamiec, strach bylo do nich wchodzic, wszystko z zyciorysu skubane pamietaly...
    nie :) pracuję w bibliotece - ale pamięc i tu się przydaje...;)

Aasiula, Mega, Heretyczka, Pusurek, Arwena, moremi, Sabina, Simba, kkisia, malgos741, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 6275 6276 6277 6278 6279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ