35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Ni to czekamy Iwone
kapturnica, malgos741, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Jakiej wędzonki???
Jak są same suszone o0woce to nie śmierdzi.
Za to te śliwki do kompotu to jakaś porażka. Jakbym świeżo wędzoną kiełbasę piła. Fuj!iwcia77, macduska, kapturnica, kkisia, Aasiula, Pusurek, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
spadl Mikolaj z dachu...worek pelen zielonych groszkow mu sie rozsypal...
wszystkim staraczkom 35+ aby im od groszkow brzuchy wzdelo w Nowym Roku 2015
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9b2933e26d8.jpgBozia3, Aasiula, Pusurek, kapturnica, Sabina, moremi, kkisia, Simba, malgos741, Mega, Niuta, Parka, macduska, Mala79, Arwena, Dorka1979, gosia7122, peppapig, megan8 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:No właśnie w moim rodzinnym domu tylko jabłka i gruszki suszone i własnoręcznie przygotowywane. Śliwek nie dajemy. I to jest pyszne.
Za to te śliwki do kompotu to jakaś porażka. Jakbym świeżo wędzoną kiełbasę piła. Fuj!moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie zeszłam robić śniadanko,ilości jedzenia mnie przeraziły,
Matko kto to wszystko zje :0
Dwie lodowki załadowane po brzegi
Zapraszam wszystkie na śniadanie)
iwcia77, moremi, kkisia, malgos741, Pusurek, Mega, dorbie, Parka, macduska, gosia7122, Bozia3, peppapig lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kapta piekny wykresik masz ,do bojuuuu
U nas tez ilość żarcia mnie przeraza ale nie mojego chUopa własnie penetruje jej zawartosckkisia, iwcia77, Aasiula, moremi, malgos741, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Wlasnie zeszłam robić śniadanko,ilości jedzenia mnie przeraziły,
Matko kto to wszystko zje :0
Dwie lodowki załadowane po brzegi
Zapraszam wszystkie na śniadanie)
ja sie wprosze w przyszlym roku- z Ivo
tymczasem ide sie szykowac do tego pozal sie boze swiatecznego wloskiego obiadu...
menu:
1 - pierwsze danie: lasagne badz risotto
2- drugie danie- na 100 % mieso gotowane w rosole ( przewaznie jezyk cielecy ,kura itp)
z soczewica i jakies warzywka
3. babka bozonarodzeniowa- kupna ofkors
4. mandarynki, pomarancze, orzechy, figi suszone...itp
5. kawa
6. prezenty
ot wloskie swietaAasiula, kkisia, moremi, malgos741, Pusurek, Mega, dorbie, kapturnica, Parka, macduska, Sabina, Dorka1979, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja sie wprosze w przyszlym roku- z Ivo
tymczasem ide sie szykowac do tego pozal sie boze swiatecznego wloskiego obiadu...
menu:
1 - pierwsze danie: lasagne badz risotto
2- drugie danie- na 100 % mieso gotowane w rosole ( przewaznie jezyk cielecy ,kura itp)
z soczewica i jakies warzywka
3. babka bozonarodzeniowa- kupna ofkors
4. mandarynki, pomarancze, orzechy, figi suszone...itp
5. kawa
6. prezenty
ot wloskie swietaiwcia77, kkisia, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ty mi tu nie cukruj..Wykres jak wykres nie wazne jak sie zaczyna ważne jak sie kończy..Żeby jeszcze co z tego mogło byc...I tu jest sedno....
U nas tez ilość żarcia mnie przeraza ale nie mojego chUopa własnie penetruje jej zawartosc
nie ma inne opcji ,jak nie jak TAKmoremi, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:łoooo matko
w tym roku musialam odpuscic, bo koncowka ciazy mowi sama za siebie : do samolotu juz mnie nie wpuszcza a autem meka straszna ( 1600 km) i potem siedzenie z nogami zacisnietymi coby Ivo nie wyskoczyl gdzies po drodzekkisia, Aasiula, Iwone, moremi, Simba, malgos741, Pusurek, Pusurek, kapturnica, Parka, macduska, Sabina, Arwena, gosia7122, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwcia to w Itali jeszcze spoko
A wyobraz sobie Egipt na swieta
Zero grzybow , zero kapusty i maku (bo zakazany)
Przy dobrych wiatrach prosilo sie turystow o zapayiwcia77, Iwone, moremi, Aasiula, malgos741, kapturnica, Sabina, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Iwcia to w Itali jeszcze spoko
A wyobraz sobie Egipt na swieta
Zero grzybow , zero kapusty i maku (bo zakazany)
Przy dobrych wiatrach prosilo sie turystow o zapay
a co to jest ZAPAY?moremi, Aasiula, Simba, kkisia, macduska lubią tę wiadomość