35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie. Nażarłam się lutenylu żeby się w sylwka z @ nie męczyć więc teraz muszę z dwa tygodnie odczekać. I albo @ albo test :-*Iwone wrote:Niuta a czy Ty nie powinnaś testować 30.12?
nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyach te nasze cykle,zawsze pod górkęNiuta wrote:No to czekam. I na Ciebie i na @.
Przed sylwkiem zaszalałam z lutką i się mi @ zatrzymała. A w ciąży to na 100% nie jestem. Tak się kończy wygoda na imprezie

nich się zatrzymuje ale na 9 miesięcy ciąży ..
Aasiula, Niuta, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak się kapnęłam że to już ta strona, to już było za późno i nie dało się postu usunąćDorka1979 wrote:Iwone a Ty co chcesz się zabezpieczyć przed ciążą jak Pusurek że piszesz na 6666? bo ja tak na przyszłość już
Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czyli tylko Ty, Iwonę i PusurekHeretyczka wrote:tylko te ze strony 6666

Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWedług tego co zrozumiałam to oprócz Ewki, to te co napiszą coś na 6666 to ladują na koniec kolejki, dlatego pisałam ja i PusurekBISCA wrote:Bravo Ewcia. Mowisz zaciaza te co napisaly na 6666 ? Je te wszystkie przesady mam w dupie

Iwone, Aasiula, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Weszłam na wrześniówki..Matko boska jak one sie nakręcaja jedna przez druga..Jakis kosmos...
Wychodze brrrr
nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyA teraz gratulejszyn - bo dopiero Was dogoniłam

Kapta - mordo moja
Oby wszystko było dobrze, bardzo, ale to niesamowicie się cieszę
Niech rośnie zdrowo
Widzę, że chyba masz cykl po Bozi? 
Ewa - masz super synka
Śliczniutki, a jego fryz mnie rozwala na maxa, co za luzak
A jak się czuje Tupcio? i popieram apel Waci o suwak - my musimy wiedzieć ile mają nasze forumiątka 
Wacia - ja też uwielbiam Kazika i bardzo Ci zazdroszczę koncertu
Więc jeśli sądzisz, że mi Cię żal, bo Cię bolą ręce, to powiem tylko - dobrze Ci tak! A masz!
Iwone, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

i jej marzenie