35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Niuta a czy Ty nie powinnaś testować 30.12?
Arwena, Iwone, kkisia, Mega, iwcia77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:No to czekam. I na Ciebie i na @.
Przed sylwkiem zaszalałam z lutką i się mi @ zatrzymała. A w ciąży to na 100% nie jestem. Tak się kończy wygoda na imprezie
nich się zatrzymuje ale na 9 miesięcy ciąży ..Aasiula, Niuta, kapturnica, kkisia, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Iwone a Ty co chcesz się zabezpieczyć przed ciążą jak Pusurek że piszesz na 6666? bo ja tak na przyszłość już
Aasiula, kapturnica, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:tylko te ze strony 6666
Aasiula, Arwena, kkisia, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Bravo Ewcia. Mowisz zaciaza te co napisaly na 6666 ? Je te wszystkie przesady mam w dupie
Iwone, Aasiula, kkisia, BISCA, Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA teraz gratulejszyn - bo dopiero Was dogoniłam
Kapta - mordo mojaOby wszystko było dobrze, bardzo, ale to niesamowicie się cieszę
Niech rośnie zdrowo
Widzę, że chyba masz cykl po Bozi?
Ewa - masz super synkaŚliczniutki, a jego fryz mnie rozwala na maxa, co za luzak
A jak się czuje Tupcio? i popieram apel Waci o suwak - my musimy wiedzieć ile mają nasze forumiątka
Wacia - ja też uwielbiam Kazika i bardzo Ci zazdroszczę koncertuWięc jeśli sądzisz, że mi Cię żal, bo Cię bolą ręce, to powiem tylko - dobrze Ci tak! A masz!
Iwone, Aasiula, macduska, kapturnica, gosia7122, kkisia, Dorka1979, Arwena, Mega, iwcia77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość