35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:No to sie rozpakowywuj bo miejscowke blokujesz..Wstydz sie tyle w ciazy byc
, daj mi donosic cionze
te kilka dni nikogo nie zbawi
Aasiula, Mega, kkisia, Sabina, kapturnica, malgos741, Iwone, Arwena, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Ej Tyczka weź zrób ten suwak i zdjecie tupka.... nie daj się prosić....
iwcia77, Aasiula, kapturnica, Sabina, macduska, malgos741, kkisia, Arwena, moremi, gretka, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Chłop mnie wkurzył, teściowa ciśnienie podniosła, głowa mnie boli, brzuch mnie boli....alkoholu nie ma...kapa na całej linii
Aasiula, Mega, macduska, Sabina, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:własnie niuniam Tupka i całuje w buziutka, nie mam czasu teraz, nie chce spac mała cholera
Heretyczka, Mega, iwcia77, Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Chłop mnie wkurzył, teściowa ciśnienie podniosła, głowa mnie boli, brzuch mnie boli....alkoholu nie ma...kapa na całej linii
na chłopa i teściówkę foch i głowa do góry. TulaskiAasiula, iwcia77, Sabina, kkisia, Arwena, Mega, Iwone lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
a ja jeszcze muszę lecieć do mamy w ten mróz ale mi się nie chce... dobrze że nie daleko jakieś 10min drogi
Sabina, Aasiula, iwcia77, kapturnica, Mega, macduska lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
iwcia77 wrote:malgos -priv
iwcia77 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:widzisz jakbym sprawna była i noga w porzo to byśmy się spotkały i pogadały ,pocieszyły
iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość