35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Macdus jak Cie pocieszy to ja tez ostatnio robilam zakupy w ccc i podchodow tez tyle i jak w ko ncu kupilam 2 dni chodzenia- ok ale w 3 piety obdarte od miecha, tak mnie skubane z nienacka zaatakowaly
i jakby bylo malo w czwartek mialam ustalanie granic dzialki, poszlam po sasiadke- ze wzdledow powyzszych w clogsach i grubych skarpetach - to jej pies mnie ugryzl w piete- na szczescie te mniej sfatygowana, bo jakby w lewa to nie wiem czy bym mu nie oddala....macduska, Iwone, Sabina, Arwena, Parka, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:
Iwone, Aasiula, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:
Iwone, Aasiula, macduska, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
macduska wrote:
Przecenione były też inne rozmiary nie tylko moj kajak.
Wszystkiemu winne zamieszanie i moje gapiostwo, no i ekspedientka bo o ile pamiętam to on raczej sprawdzają takie rzeczy przy kasie.
Mam nadzieję, że uda mi się to odkręcieć.
45 zeta to nie majątek ale w dwóch prawych butach to sobie nie pochodzę raczejmacduska, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:Macdus jak Cie pocieszy to ja tez ostatnio robilam zakupy w ccc i podchodow tez tyle i jak w ko ncu kupilam 2 dni chodzenia- ok ale w 3 piety obdarte od miecha, tak mnie skubane z nienacka zaatakowaly
i jakby bylo malo w czwartek mialam ustalanie granic dzialki, poszlam po sasiadke- ze wzdledow powyzszych w clogsach i grubych skarpetach - to jej pies mnie ugryzl w piete- na szczescie te mniej sfatygowana, bo jakby w lewa to nie wiem czy bym mu nie oddala....
Gretka, to ty w Polsce dom budujesz?Iwone, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ty wess to proroczy sen:)
Iwone, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:oby ,oby ,biedna dziewczyna sie umeczyła ,to dalej trzymie kciukolce
Aasiula, MartaDidi, moremi, Sabina, Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość