35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:He, skąd ja to znam, mój mąż też stolarz. Tyle czasu go prosiłam o domek dla dzieci że w końcu kupiłam gotowy...
Moj jest stolarz meblowy i stolarz budowlany..Ale w swoim domu ciezko cokolwiek mu dokonczyc..Cud ,ze podloge w korytarzy ulozyl do konca i nie wywalam sie na dziurach
macduska, gretka, Sabina, Aasiula, moremi, Bursztyn, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:dobre pytanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 10:00
gretka, Aasiula, moremi, MartaDidi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:He, skąd ja to znam, mój mąż też stolarz. Tyle czasu go prosiłam o domek dla dzieci że w końcu kupiłam gotowy...
o, a mój nie stolarz a zrobił synom cały plac zabaw ze zjażdżalnią, wiszacym mostem i domkiem.
Ma czasem takie przebłyski.Iwone, gretka, Sabina, kapturnica, Aasiula, MartaDidi, ania.g, Parka, ComeToMeBaby, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jak slysze ,ze juz faworki to tu to tam , paczunie to sie zastanowilam czy nie przegapie..W tymk roku nie pieke nic , dupa kurwa tylko rosnie a moja do najmniejszych nie nalezy..Pusura nawet na ráczym rumaku z rozmiarem nie dogoniet
Kapta jakbyś miała 1,50 w kapeluszu to można do takich rozmiarów startować. Jak Ty byś wyglądała w rozmiarze 34???? Wyobrażasz sobie?
Jak ofiara Wielkiego Głodu.gretka, Sabina, kapturnica, Aasiula, Iwone, moremi, Bursztyn, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:U mnie od 3lat stoi jeden korytarz niedokonczony..Podczas ostatniego pobytu nawiazalam ,ze moze bys kurwa wreszcie skonczyl ten wieczny remont..Uslyszalam ,ze opcja sie zmienila i w lecie bedzie ukladal cos nowego..Zalamac sie mozna..Szewc w dziurawych butach chodzi
Moj jest stolarz meblowy i stolarz budowlany..Ale w swoim domu ciezko cokolwiek mu dokonczyc..Cud ,ze podloge w korytarzy ulozyl do konca i nie wywalam sie na dziurach
ha ha witaj w klubiekapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
Kapta to chyba ten zawód stolarza ma coś w sobie. Mi mój na końcówce ciąży wymyślił cyklinowanie...Ale wkurwiona byłam bo jakby nie mógł wcześniej. No i oczywiście ledwo zaczął i zesrała się cykliniarka. Musiał ręcznie kończyć w związku z tym zrobił tylko salon i przedpokój. Ale jak już się weźmie za robotę to pięknie wychodzi. Swojej matce zrobił piękne szafki do kuchni np.
kapturnica, Aasiula, Iwone, moremi, Arwena, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Kapta to chyba ten zawód stolarza ma coś w sobie. Mi mój na końcówce ciąży wymyślił cyklinowanie...Ale wkurwiona byłam bo jakby nie mógł wcześniej. No i oczywiście ledwo zaczął i zesrała się cykliniarka. Musiał ręcznie kończyć w związku z tym zrobił tylko salon i przedpokój. Ale jak już się weźmie za robotę to pięknie wychodzi. Swojej matce zrobił piękne szafki do kuchni np.
oooo pamietam jak czytalam lekture wstecz- mysle takie akcje remontowe prawie na Twoim finiszu .....ania.g, kapturnica, Aasiula, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
ania.g wrote:Gretka Ty też masz męża stolarza ?
tak jest, a obecnie pracuje jak u Kapty jako budowlany, ciesla
my dom mamy w budowie wiec mam piekne perspektywy......ania.g, kapturnica, Aasiula, Sabina, moremi, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyWczoraj oglądfałam buty w CCC. rzuciły się na mnie jedne.
Zaczęłam mierzyc, szukać rozmiaru itp. Na pudełkach były różne cenu a buty takie same.
Znalazłam odpowiednie a cena 2 x większa niz na innym pudle....
Złapałam ekspedientke, poszła sprawdzić - żle wycenione- jednak mają byc tańsze.
w tym momencie zadzwonił mój mąż gdzie jestem i że jedziemy.
Mówię do panny żeby buty odłozyła bo muszę pójśc po kasę.
Kupiliśmy buty. Wracam do domu wyciągam jednego, mierzę - Ok.
Wyciągam drugiego.. i widzę, że coś nie gra...
Oba prawe....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 10:10
gretka, kapturnica, ania.g, Aasiula, paszczakin, Iwone, Bozia3, moremi, Sabina, Bursztyn, Simba, Parka, anna maria, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, Dorka1979, kkisia, Reni lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:tak jest, a obecnie pracuje jak u Kapty jako budowlany, ciesla
my dom mamy w budowie wiec mam piekne perspektywy......
No to nieźle trzech stolarzy na naszym forum. Mój od 20 lat pracuje w firmie państwowej także wszystko robi, nawet nie koniecznie związane ze stolarstwem.gretka, Aasiula, Iwone, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:Wczoraj oglądfałam buty w CCC. rzuciły się na mnie jedne.
Zaczęłam mierzyc, szukać rozmiaru itp. Na pudełkach były różne cenu a buty takie same.
Złapałam ekspedientke, poszła sprawdzić - żle wycenione- jednak mają byc tańsze.
Oba prawe....macduska, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Oba prawe....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 10:15
macduska, Aasiula, moremi, Bursztyn, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
Oba prawe....macduska, Aasiula, gretka, Iwone, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyNaczytałam się wczoraj forum i śniło mi sie, ze idę do porodu.
Normalnie czułam bóle porodowe...
Urodziłam córeczkę...
Mówię wam jak była pięęękna...
Szkoda że to tylko sen.
gretka, Iwone, kapturnica, moremi, Sabina, Bursztyn, Arwena, ania.g, Simba, Parka, anna maria, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja często w karnawale robię to:
http://www.mojewypieki.com/przepis/paczki-na-serku-homogenizowanym
Szybko sie robi, same sie obracają w oleju i z lukrem czy posypane pudrem i cynamonem są pychamoremi, Sabina, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Może dlatego przecenione
Przecenione były też inne rozmiary nie tylko moj kajak.
Wszystkiemu winne zamieszanie i moje gapiostwo, no i ekspedientka bo o ile pamiętam to on raczej sprawdzają takie rzeczy przy kasie.
Mam nadzieję, że uda mi się to odkręcieć.
45 zeta to nie majątek ale w dwóch prawych butach to sobie nie pochodzę raczejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 10:18
Aasiula, moremi, Sabina, ania.g, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość