X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    budyn poranny, na początku miałam Ci przytaknac ;-) a potem sobie zapomnialam ;-)
    Sabcia dzis do mnie pisz wielkimi literami bo nic nie rozumiem :(

Dorka1979, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f58af851341.jpg
    Ladniusie :-) Kapta reflektujesz na podomne? ;-)

kapturnica, Dorka1979, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    540 zł z przesyłką
    Nie malo ;) Ale naprawde fajne.Mi sie marzy taka starodawna kolyska na poczatek..Ale moj stolarz (malz) raczej mi nie zrobi :-/

Dorka1979, gretka, Aasiula, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sabcia dzis do mnie pisz wielkimi literami bo nic nie rozumiem :(
    Piszę
    Kapta miałam przytaknac za tobą żeby Dorka pokazala lozeczko. Teraz wiesz? ;-)

Dorka1979, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ten baldachim chyba tez ok.Bedzie sprawialo ,ze dziecko bedzie mialo taki spokojny kacik I w trakcie spania nic go nie bedzie rozpraszac..Fajne :)
    To jest to łóżeczko z opcją dostawki do łóżka rodziców, bo oczywiście jak mi tu pokazałyście, że cuś takiego można kupić to zwariowałam na tym punkcie

gretka, Sabina, MartaDidi, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Piszę
    No...Teraz kumam ;D

Dorka1979, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    To jest to łóżeczko z opcją dostawki do łóżka rodziców, bo oczywiście jak mi tu pokazałyście, że cuś takiego można kupić to zwariowałam na tym punkcie
    No ta dostawka tez by mnie ciekawila bo to wygodne a i dalej chlopa z lozka nie trza wyrzucac.. :)

Dorka1979, gretka, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Piszę
    Sabcia bo to jest początek budyniu, wiesz później już będzie lepiej, wiem po sobie bo ja od razu zakumałam. ;)

kapturnica, gretka, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jutro musze isc zrobic tsh i ft4 dla endo na czwartek. I tak sie zastanawiam czy powtarzac jeszcze raz bete i progesteron zrobic . Czy dac se juz siana.. Z jednej strony z jednego klucia by wsio bylo i pelen pakiet dla endo..Z drugiej bedzie nerwacja czy przyrosnie...Gooopi czlek

Dorka1979, Sabina, MartaDidi, Aasiula, moremi, Parka, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oho Iwcia na posterunku!! Nadrabia forum ;D EEE ty nie czytej tylko dawaj info co z Wami !!

iwcia77, Dorka1979, Sabina, Aasiula, Mega, moremi, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie nadal w dwupaku. Nie spalam . Skorcze silne ale nie powodujace rozwarcia. Nadal mam 1cm. Wizyta lekarska i decyzja o podaniu mi oksytocyny. Czekam. Po oksytocynie jak sie otworze na 3/3 cm dadza mi epidurale. Buziaki.

gretka, Dorka1979, Sabina, MartaDidi, anna maria, Iwone, Aasiula, kapturnica, ania.g, Mango, Mega, paszczakin, moremi, Bursztyn, Arwena, Niuta, Parka, malgos741, gosia7122, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, mama78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurde jutro musze isc zrobic tsh i ft4 dla endo na czwartek. I tak sie zastanawiam czy powtarzac jeszcze raz bete i progesteron zrobic . Czy dac se juz siana.. Z jednej strony z jednego klucia by wsio bylo i pelen pakiet dla endo..Z drugiej bedzie nerwacja czy przyrosnie...Gooopi czlek
    Czemu głupi? Ja też z nerwów trzy razy pod rząd zrobiłam. Tzn ten trzeci tylko dlatego że miałam tak jak Ty, z rana straszny ból podbrzusza i myślałam że to koniec. Przyznaję się bez bicia, też panika mi się włączyła.

Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff odezwala sie...
    choc wiesci moglyby byc lepsze...

Dorka1979, Sabina, Aasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

wez zrob bo sie bedziesz denerwowac, najwyzej zdywersyfikujesz koszty

Dorka1979, Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj w nocy liczyłam ile razy mi się na godzinę macica będzie stawiać, bo ginka powiedziała,że jak bedzie 4 razy na godzinę to do szpitala mam zapierniczać. No więc miedzy godziną 1:10 a 2:12 było 4 sztuki, więc poszłam spać, później jeszcze się obudzilam i nic się nie działo więc jest git. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 09:12

Aasiula, kapturnica, ania.g, moremi, Bursztyn, Arwena, BISCA, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f58af851341.jpg
    Bardzo ladne...

Dorka1979, Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka to mecza Cie okrutnie.

MartaDidi, Dorka1979, gretka, Aasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e2e033aa171.jpg
    Mi sie ta opcja bardzo sprawdzila... wszedzie targalam ze soba...

Dorka1979, Sabina, gretka, anna maria, Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Bardzo ladne...
    Na długo się nie przyda, jest małe (85x45) ale będę miała na początek małą przy sobie, potem sprzedam i kupię normalne

kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e2e033aa171.jpg
    Mi sie ta opcja bardzo sprawdzila... wszedzie targalam ze soba...
    Kosz Mojżesza, też się zastanawiałam, ale przy tym co kupiłam też zamiast tych płoz będą kółka, bo są trzy opcje w nim, z płozami jako kołyska, bez niczego i z kółkami które mają blokady.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 09:22

MartaDidi, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 6650 6651 6652 6653 6654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ