35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No ten baldachim chyba tez ok.Bedzie sprawialo ,ze dziecko bedzie mialo taki spokojny kacik I w trakcie spania nic go nie bedzie rozpraszac..Fajne
gretka, Sabina, MartaDidi, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:To jest to łóżeczko z opcją dostawki do łóżka rodziców, bo oczywiście jak mi tu pokazałyście, że cuś takiego można kupić to zwariowałam na tym punkcie
Dorka1979, gretka, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Piszę
Kapta miałam przytaknac za tobą żeby Dorka pokazala lozeczko. Teraz wiesz?kapturnica, gretka, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kurde jutro musze isc zrobic tsh i ft4 dla endo na czwartek. I tak sie zastanawiam czy powtarzac jeszcze raz bete i progesteron zrobic . Czy dac se juz siana.. Z jednej strony z jednego klucia by wsio bylo i pelen pakiet dla endo..Z drugiej bedzie nerwacja czy przyrosnie...Gooopi czlek
Dorka1979, Sabina, MartaDidi, Aasiula, moremi, Parka, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
Melduje sie nadal w dwupaku. Nie spalam . Skorcze silne ale nie powodujace rozwarcia. Nadal mam 1cm. Wizyta lekarska i decyzja o podaniu mi oksytocyny. Czekam. Po oksytocynie jak sie otworze na 3/3 cm dadza mi epidurale. Buziaki.
gretka, Dorka1979, Sabina, MartaDidi, anna maria, Iwone, Aasiula, kapturnica, ania.g, Mango, Mega, paszczakin, moremi, Bursztyn, Arwena, Niuta, Parka, malgos741, gosia7122, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurde jutro musze isc zrobic tsh i ft4 dla endo na czwartek. I tak sie zastanawiam czy powtarzac jeszcze raz bete i progesteron zrobic . Czy dac se juz siana.. Z jednej strony z jednego klucia by wsio bylo i pelen pakiet dla endo..Z drugiej bedzie nerwacja czy przyrosnie...Gooopi czlek
Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde jutro musze isc zrobic tsh i ft4 dla endo na czwartek. I tak sie zastanawiam czy powtarzac jeszcze raz bete i progesteron zrobic . Czy dac se juz siana.. Z jednej strony z jednego klucia by wsio bylo i pelen pakiet dla endo..Z drugiej bedzie nerwacja czy przyrosnie...Gooopi czlek
wez zrob bo sie bedziesz denerwowac, najwyzej zdywersyfikujesz kosztyDorka1979, Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyA dzisiaj w nocy liczyłam ile razy mi się na godzinę macica będzie stawiać, bo ginka powiedziała,że jak bedzie 4 razy na godzinę to do szpitala mam zapierniczać. No więc miedzy godziną 1:10 a 2:12 było 4 sztuki, więc poszłam spać, później jeszcze się obudzilam i nic się nie działo więc jest git.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 09:12
Aasiula, kapturnica, ania.g, moremi, Bursztyn, Arwena, BISCA, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e2e033aa171.jpg
Mi sie ta opcja bardzo sprawdzila... wszedzie targalam ze soba...Dorka1979, Sabina, gretka, anna maria, Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e2e033aa171.jpg
Mi sie ta opcja bardzo sprawdzila... wszedzie targalam ze soba...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 09:22
MartaDidi, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość