35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapa nie moge zlozyc Ci gratulacji pod Twom wykresem. Jak probuje cos napisac to mnie wyrzuca. Zauwazylam ze tak sie dzieje gdy dzialam ze smarta lub tableta, a wpisow jest powyzej stowki, a nie po drodze mi do laptopa.
kapturnica, Sabina, Dorka1979, Aasiula, Mega, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Kapa nie moge zlozyc Ci gratulacji pod Twom wykresem. Jak probuje cos napisac to mnie wyrzuca. Zauwazylam ze tak sie dzieje gdy dzialam ze smarta lub tableta, a wpisow jest powyzej stowki, a nie po drodze mi do laptopa.
Sabina, Dorka1979, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Bry,,, Matko a ja juz myslalam ,ze jak wstane rano to bedzie napisane ,ze juz po wszystkim I malutki jest na rekach u mamuski..A tu takie buty..Narzekacie na polska słuzbe zdrowia..Italiańska kurwa chyba gorsza
Iwcia kciuki cały czas zacisniete ..Bedzie git .Musi!!kapturnica, Dorka1979, Sabina, iwcia77, Iwone, ania.g, Aasiula, moremi, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Chyba wszystkie pierwsze co, to za telefon czy kompa dziś chwycily.
Ciekawe, czy w IT można zażądać cesarki.. No bo ile można tak lezec?kapturnica, Dorka1979, Sabina, iwcia77, MartaDidi, Simba, Aasiula, Mega, moremi, Arwena, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
a mnie sie znowu przysnelo- i przysnilo sie mi ze juz jest tu zdjecie- maz sie smial ze zrobilam taka zrwke z lozka- i co ???
kurcze a Iwcia tak nie chciala wyladowac w szpitalu w weekend....kapturnica, Sabina, Dorka1979, iwcia77, Aasiula, Mega, Iwone, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U mnie też sie na szczescie uspokoiło..Ale w nocy nie wyglądało to fajnie
I poprawiam-okresowo dmuchać wciąż mocno, niestetykapturnica, Dorka1979, Aasiula, Iwone, moremi, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Oczywiście tego baldachimu nie będę używać ale bez niego nie dało się kupić
Dorka1979, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość