35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwone wrote:mogła albo siedzieć, albo leżeć, bo podobno z powodu odejście wód płodowych nie wolno
Mega, Iwone, iwcia77, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Ale jak mi wody odeszły to musiałam 14 godzin chodzić żeby rozwarcie było i skurcze wywołać więc dziwi mnie to że nie może, no chyba że coś się zmieniło w ciągu 10 lat w medycynie
Dorka1979, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Jest już zdesperowana, hujowo się czuje, gardło ją boli z oddychania, usta ma spierzchnięte. Skurcze nieregularne ale do wytrzymania
dobrze, ze chociaz do wytrzymania, mam nadzieje ze akcja sie rozkreci i szybko pojdzie
iwcia77, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
ja jestem ale zaraz znikam, padam na pysk
i denerwuje mnie juz samo slowo "porod", skora mi cierpnie
przekaz prosze Iwci przytulaka ode mnie i wsparciemoremi, Iwone, malgos741, Dorka1979, iwcia77, gretka, kapturnica, Sabina, Aasiula, Mega, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jadę tam!!
m rękę ma pulsiemoremi, Dorka1979, iwcia77, kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:ja jestem ale zaraz znikam, padam na pysk
i denerwuje mnie juz samo slowo "porod", skora mi cierpnie
przekaz prosze Iwci przytulaka ode mnie i wsparcie
To od IwciWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 01:09
Iwone, malgos741, iwcia77, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:jak to dobrze wiedzieć czego się można spodziewać w takiej sytuacji.
ja to jak zajdę to chyba od razu zacznę studiowanie tematyki porodowej bo ja już wiele razy się przekonałam, że służbie zdrowia to trzeba jednak patrzyć na ręce. i się domagać tego co powinno być nam dane z pocałowaniem ręki.
Iwone, moremi, iwcia77, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
doczytałam do końca z nadzieją na finał, a tu takie wieści....
Iwcia - ja też mentalnie CIę wspieram i wierzę, że jutro czeka nas wszystkich dobry dzień...Dorka1979, Simba, Iwone, ania.g, iwcia77, gretka, kapturnica, Sabina, Aasiula, Parka, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość