35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:A u mnie spokój , wcześnie wiało a teraz spokój....
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Czyzby Iwcia miala sie tak meczyc z tymi skurczami cala noc? Ja tez sie tak meczylm, ale mialam wody plodowe zachowane, wiec byla kwestia tego, ze powoli postepowalo rozwarcie
Iwone, Aasiula, Mega, malgos741, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:No ja pier... Wyobraźcie sobie że Iwci nie zrobili w ogóle USG! Od rana jej robią tylko KTG co kilka godzin. Następne dopiero rano!
Leży na sali z dziewczyną, która też ma skurcze i nic z nimi nie robiąIwone, moremi, Aasiula, Mega, Dorka1979, kkisia, malgos741, iwcia77, gretka, kapturnica, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Z telefonem można iść do kibla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 23:54
Aasiula, Dorka1979, Iwone, iwcia77, gretka, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:No ja pier... Wyobraźcie sobie że Iwci nie zrobili w ogóle USG! Od rana jej robią tylko KTG co kilka godzin. Następne dopiero rano!
Leży na sali z dziewczyną, która też ma skurcze i nic z nimi nie robią
nie jestem lekarzem ale nie podoba mi sie tomoremi, Mega, Iwone, malgos741, kkisia, iwcia77, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:pamiętacie Mandragorę? u niej też czekali i jak sie to skończyło
Aasiula, moremi, Iwone, kkisia, iwcia77, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:jadę z Tobą
Iwone, Aasiula, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
skopiuję Wam jej rozmowę z babką którą ma w pokoju
Iwcia napisała:
No to teraz usiadz... dziewczyna ktora jest ze mna w pokoju opowiedziala mi swoja historie, Rozerwal sie jej worek plodowy. Po 15 godz miala rozwarcie na 4 cm, Ale czekajac zaczely jej wody nabierac koloru zielonego. Szybko poszli ja pokroic, Dzieciak przez to ze czekali ma jakis problem z sercem bo cos bylo z cisnieniem nie tak
No badz tu spokojny...
ja: dlatego my się martwimy o Ciebie i o Ivo. Każda z nas zna takie historie
Iwcia: Teraz jest cisza nocna...zostalismy sobie pocierpiec same ( jest za mna jedna co tez ma skorcze)iwcia77, gretka, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:skopiuję Wam jej rozmowę z babką którą ma w pokoju
Iwcia napisała:
No to teraz usiadz... dziewczyna ktora jest ze mna w pokoju opowiedziala mi swoja historie, Rozerwal sie jej worek plodowy. Po 15 godz miala rozwarcie na 4 cm, Ale czekajac zaczely jej wody nabierac koloru zielonego. Szybko poszli ja pokroic, Dzieciak przez to ze czekali ma jakis problem z sercem bo cos bylo z cisnieniem nie tak
No badz tu spokojny...
Iwcia: Teraz jest cisza nocna...zostalismy sobie pocierpiec same ( jest za mna jedna co tez ma skorcze)Aasiula, Iwone, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:skopiuję Wam jej rozmowę z babką którą ma w pokoju
Iwcia napisała:
No badz tu spokojny...
Iwcia: Teraz jest cisza nocna...zostalismy sobie pocierpiec same ( jest za mna jedna co tez ma skorcze)iwcia77 lubi tę wiadomość