35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydorbie wrote:A sprawdziłaś na ich stronie? Ja też myślałam, ze tylko w mieście. Ale jeszcze alkoholu nie mają, ale będzie
Luksus jak sobie zamówiłam zgrzewkę mleka 12szt, 3 zgrzewki wody mineralnej i nie musze tego targać
Na chwilę odeszłam i już tyle nadrabianiaiwcia77, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:u mnie tez konkretnie grzmialo, a wieje i pizga gradem ze hej
byl moment ze balam sie o dach- czy to ten Feliks szaleje?
za duzo tego jak na 1 dzien....Iwone, Aasiula, Mega, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
A u mnie spokój , wcześnie wiało a teraz spokój....
Iwone, Aasiula, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja mam neta na palucha w. Polsat dom smart a oprócz tego w komórce .... Wiec jestem uzbrojona w neta
Iwone, Aasiula, Dorka1979, kkisia, iwcia77, gretka, kapturnica lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Dzien dobry ponownie - wlasnie wstałam po przespaniu całej dwugodzinnej nocy
Gdzie jest Ivo ja sie pytam?
Ja pierdole, co tam sie dzieje? Przecież przynajmniej mogliby jej podać oksytycyne??!! Nie rozumiem tej koncepcji.... no dobrze nie ma nas tam, mam tylko nadzieje ze wiedza co robia.
Aasiula szacun za wytrwałość i naprawde możesz byc dumnaPiękna córa!!
Arwena, Iwone, Parka, malgos741, Aasiula, Dorka1979, moremi, Mega, kkisia, ania.g, Bozia3, iwcia77, gretka, kapturnica, Sabina, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
E ja wypiłam piwko i na razie mnie nie muli ... Słucham muzy i towarzystwem dobrego kumpla i męża i jest super .... Nikt sie nie cZepaia ...
Ale fajnie i miło
Aasiula, Dorka1979, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Dzien dobry ponownie - wlasnie wstałam po przespaniu całej dwugodzinnej nocy
Gdzie jest Ivo ja sie pytam?
Ja pierdole, co tam sie dzieje? Przecież przynajmniej mogliby jej podać oksytycyne??!! Nie rozumiem tej koncepcji.... no dobrze nie ma nas tam, mam tylko nadzieje ze wiedza co robia.
Aasiula szacun za wytrwałość i naprawde możesz byc dumnaPiękna córa!!
Dorka1979, Simba, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
No ja pier... Wyobraźcie sobie że Iwci nie zrobili w ogóle USG! Od rana jej robią tylko KTG co kilka godzin. Następne dopiero rano!
Leży na sali z dziewczyną, która też ma skurcze i nic z nimi nie robiąParka, Mega, ania.g, iwcia77, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:No ja pier... Wyobraźcie sobie że Iwci nie zrobili w ogóle USG! Od rana jej robią tylko KTG co kilka godzin. Następne dopiero rano!
Leży na sali z dziewczyną, która też ma skurcze i nic z nimi nie robiąIwone, iwcia77 lubią tę wiadomość