35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja nadal jestem ale wszystkie poległy... normalnie czuję się jak cyborg..
wiem, że jak polegne to .... na długooooo
moremi, Dorka1979, Iwone, iwcia77, gretka, kapturnica, Sabina, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:dosc dluga chwile zabralo mi zeby zatrybic
trza' isc do legowiska
myslami jestem z Iwcia
branoc
Pora spać.
Kolorowych.Dorka1979, Iwone, iwcia77, kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
przed chwilą:
Iwcia napisała dla was:
Dzieki dziewczynki ajlawjudorbie, moremi, Dorka1979, Iwone, Arwena, ania.g, iwcia77, gretka, kapturnica, Sabina, macduska, Aasiula, Bozia3, Mega, Bursztyn, peppapig, Parka, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jest któraś jeszcze, bo ja dziś w dzień pospałam 2 godziny i czuję się jak skowronek.
Nadrobiłam forum i co widzę - trzecia ciąża, aż strach się seksić, bo może mnie zielona fala porwać. Dorbi gratulację!
Iwcia, jestem z Tobą!iwcia77, Dorka1979, dorbie, kapturnica, Sabina, Aasiula, Mega, Iwone, moremi, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ok, wszystkie śpią.
I dodam jeszcze, że Wojtek pierwszy raz dziś śmiał się na głos i to tak, że aż czkawki dostał.Dorka1979, dorbie, gretka, ania.g, kapturnica, Viv78, Sabina, MartaDidi, Simba, Aasiula, Bozia3, Mega, Iwone, moremi, peppapig, Parka, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
Laski doczytalam forum...pisze drzaca reka miedzy skorczami.sytuacja wydaje sie stabilna. Ja mam pekniety worek plodowy z ktorego wylalo sie sporo wody ale nie cala i dowiedzialam sie ze ona sie regeneruje to dlatego nie moge chodzic...mam lezec i siedziec...skorcze jak sie okazalo zaczely sie szybko i byly czeste ...ale nie powoduja rozwarcia. Ktg rejestruje prawidlowe cisnienie Ivo . Do sali porodowej daleka droga....niestety...spac nie moge przez skorcze. Cdn
Dorka1979, dorbie, gretka, ania.g, SolarPolar, kapturnica, Viv78, Sabina, MartaDidi, Simba, macduska, Iwone, Aasiula, Bozia3, Mega, moremi, Bursztyn, peppapig, Arwena, Niuta, Parka, malgos741, ComeToMeBaby, gosia7122, BISCA, kkisia, Reni, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry,,, Matko a ja juz myslalam ,ze jak wstane rano to bedzie napisane ,ze juz po wszystkim I malutki jest na rekach u mamuski..A tu takie buty..Narzekacie na polska słuzbe zdrowia..Italiańska kurwa chyba gorsza
Iwcia kciuki cały czas zacisniete ..Bedzie git .Musi!!Sabina, Dorka1979, iwcia77, Aasiula, Mega, moremi, Iwone, Arwena, malgos741, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
Doczytałam reszte//U mnie też był normalnie w nocy jakis armagedon.Bardzo silny , wiatr , deszcz ,snieg i grad .Wszystko na przemian..Normalnie spac nie mogłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 07:06
Sabina, Dorka1979, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość