35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry
Kapta, lubię takie dziouchy
I synek jaki przystojnybędzie łamał serca
Nie mogę patrzeć na te kołyski, kosze, bo się rozklejam. Fajnei Marta, Twój przystojniak też fajny w tym koszu
Duśka, Ty nam nie znikaj nigdy więcej na tak długo! Nie może tak być. A że test negatywny, to trudno. @ dzisiaj przyjdzie pewnie. Jakoś mam przekonanie, że ten rok będzie obfity w ciążeGretka, a u Ciebie nie za wcześnie na test?
Iwcia pisała do mnie, że chujnia z grzybnią, więc wiedziałam zanim doczytałam na forum. To było 1,5 godziny temu.
macduska, Iwone, kapturnica, gretka, Aasiula, Bursztyn, MartaDidi, Parka, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Dobra wszystkie sie chwalily to i ja sie pochwale synem
ale synka masz fajnego bardzo, przyznaje
Tylko ze mialabys podobno taka jak w awatarze...oszukalas mnie Kaptur okrutniekapturnica, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tak tak, ja sie chwalilam najbardziej moim
ale synka masz fajnego bardzo, przyznaje
Tylko ze mialabys podobno taka jak w awatarze...oszukalas mnie Kaptur okrutnieA ,ze sie kurwa nie da to przynajmniej sie awatarem dowartosciowywuje
MartaDidi, Sabina, Aasiula, moremi, macduska, Bursztyn, gretka, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wiesz .No co? zawsze chcialam wygladac jak anorektyczka
A ,ze sie kurwa nie da to przynajmniej sie awatarem dowartosciowywuje
w niczym nie przypominasz tej slicznotki w awatarze
kapturnica, moremi, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Bry
Kapta, lubię takie dziouchy
I synek jaki przystojnybędzie łamał serca
Nie mogę patrzeć na te kołyski, kosze, bo się rozklejam. Fajnei Marta, Twój przystojniak też fajny w tym koszu
Duśka, Ty nam nie znikaj nigdy więcej na tak długo! Nie może tak być. A że test negatywny, to trudno. @ dzisiaj przyjdzie pewnie. Jakoś mam przekonanie, że ten rok będzie obfity w ciążeGretka, a u Ciebie nie za wcześnie na test?
Iwcia pisała do mnie, że chujnia z grzybnią, więc wiedziałam zanim doczytałam na forum. To było 1,5 godziny temu.
szczerze mowiac zrobilam to dla tzw. swietego spokoju- wczoraj jak gadka tu byla- co 2 mnie w ciazy widziala.A ja wyjatkowo nieciazowo sie czuje i jakos sie nie nakrecam, jestem w pl duzo innych spraw i jakos spokojna jestem ze to nie teraz.MartaDidi, Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
kapturnica wrote:Macdu pasujeta do siebie Oboje macie kurwiki w oczach
Dusia, wcześniej widziałam Twoje foty z włosami i mi się podobało i teraz też się podobaSabina, Aasiula, kapturnica, Iwone, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wiesz .No co? zawsze chcialam wygladac jak anorektyczka
A ,ze sie kurwa nie da to przynajmniej sie awatarem dowartosciowywuje
moremi, Bursztyn, kapturnica, Aasiula, Iwone, MartaDidi, macduska, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jakże bliskie jest mi to uczucie! Chciałabym choć przez chwile być drobną, delikatna blondynka, koniecznie z loczkami, rozmiar 36 ....
Nie wyobrażasz sobie, to za parę miesięcy pokażę fotęBursztyn, gretka, Aasiula, Sabina, MartaDidi, macduska, kapturnica, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Macdu pasujeta do siebie Oboje macie kurwiki w oczach
Wacia śliczna z Was para
lubię takie, nie cukrowe tylko życiowe
widać że jesteście sobie bliscy
Bursztyn, Aasiula, kapturnica, macduska, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWacia- Waciak niczego sobie, wyglada na dobrego ruchacza
doberek
na Kapte sie nie załapałammacduska, Bursztyn, gretka, Sabina, Arwena, kapturnica, peppapig, MartaDidi, Aasiula, moremi, Parka, anna maria, BISCA, Mega, kkisia, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:I teraz wyobraź sobie taką delikatną, drobną blondynkę z loczkami w ciąży bliźniaczej.
Nie wyobrażasz sobie, to za parę miesięcy pokażę fotęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 10:57
kapturnica, moremi, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:I teraz wyobraź sobie taką delikatną, drobną blondynkę z loczkami w ciąży bliźniaczej.
Nie wyobrażasz sobie, to za parę miesięcy pokażę fotę
czekamy niecierpliwieAasiula, gretka, Sabina, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość