X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Kapta, lubię takie dziouchy :-)
    I synek jaki przystojny :-) będzie łamał serca ;)

Nie mogę patrzeć na te kołyski, kosze, bo się rozklejam. Fajne :-) i Marta, Twój przystojniak też fajny w tym koszu :-)

Duśka, Ty nam nie znikaj nigdy więcej na tak długo! Nie może tak być. A że test negatywny, to trudno. @ dzisiaj przyjdzie pewnie. Jakoś mam przekonanie, że ten rok będzie obfity w ciąże :-) Gretka, a u Ciebie nie za wcześnie na test?

Iwcia pisała do mnie, że chujnia z grzybnią, więc wiedziałam zanim doczytałam na forum. To było 1,5 godziny temu.

nick nieaktualny, Iwone, kapturnica, gretka, Aasiula, Bursztyn, MartaDidi, Parka, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dobra wszystkie sie chwalily to i ja sie pochwale synem :)
    tak tak, ja sie chwalilam najbardziej moim ;)

ale synka masz fajnego bardzo, przyznaje :)
    Tylko ze mialabys podobno taka jak w awatarze...oszukalas mnie Kaptur okrutnie ;)

kapturnica, moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia ,ale boskie zdjecie ,takie naturalne super!!!!
    Fajna para z was ,i Ty rewelka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 10:49

nick nieaktualny, gretka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak tak, ja sie chwalilam najbardziej moim ;)

ale synka masz fajnego bardzo, przyznaje :)
    Tylko ze mialabys podobno taka jak w awatarze...oszukalas mnie Kaptur okrutnie ;)
    Wiesz .No co? zawsze chcialam wygladac jak anorektyczka ;) A ,ze sie kurwa nie da to przynajmniej sie awatarem dowartosciowywuje ;)

MartaDidi, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, Bursztyn, gretka, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super para!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 10:47

Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macdu pasujeta do siebie Oboje macie kurwiki w oczach :)

MartaDidi, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, Iwone, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wiesz .No co? zawsze chcialam wygladac jak anorektyczka ;) A ,ze sie kurwa nie da to przynajmniej sie awatarem dowartosciowywuje ;)
    ale mnie o paszcze chodzi :) w niczym nie przypominasz tej slicznotki w awatarze ;)

kapturnica, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

ha, i to jakie :-)

Aasiula, kapturnica, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska, pieknie razem wygladacie :)

nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Kapta, lubię takie dziouchy :-)
    I synek jaki przystojny :-) będzie łamał serca ;)

Nie mogę patrzeć na te kołyski, kosze, bo się rozklejam. Fajne :-) i Marta, Twój przystojniak też fajny w tym koszu :-)

Duśka, Ty nam nie znikaj nigdy więcej na tak długo! Nie może tak być. A że test negatywny, to trudno. @ dzisiaj przyjdzie pewnie. Jakoś mam przekonanie, że ten rok będzie obfity w ciąże :-) Gretka, a u Ciebie nie za wcześnie na test?

Iwcia pisała do mnie, że chujnia z grzybnią, więc wiedziałam zanim doczytałam na forum. To było 1,5 godziny temu.

szczerze mowiac zrobilam to dla tzw. swietego spokoju- wczoraj jak gadka tu byla- co 2 mnie w ciazy widziala.A ja wyjatkowo nieciazowo sie czuje i jakos sie nie nakrecam, jestem w pl duzo innych spraw i jakos spokojna jestem ze to nie teraz.

MartaDidi, Aasiula, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kto z kim przestaje etc. A oni ze sobą od piaskownicy przecież ;)

Dusia, wcześniej widziałam Twoje foty z włosami i mi się podobało i teraz też się podoba :-)

nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jakże bliskie jest mi to uczucie! Chciałabym choć przez chwile być drobną, delikatna blondynka, koniecznie z loczkami, rozmiar 36 ....:-P B-) :-O O:-)

moremi, Bursztyn, kapturnica, Aasiula, Iwone, MartaDidi, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, sliczny synek :)

kapturnica, Aasiula, MartaDidi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jakże bliskie jest mi to uczucie! Chciałabym choć przez chwile być drobną, delikatna blondynka, koniecznie z loczkami, rozmiar 36 ....:-P B-) :-O O:-)
    I teraz wyobraź sobie taką delikatną, drobną blondynkę z loczkami w ciąży bliźniaczej.

Nie wyobrażasz sobie, to za parę miesięcy pokażę fotę ;)

Bursztyn, gretka, Aasiula, nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, kapturnica, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    heheheh Siostro Ty moja ;D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pięknie to ujęłaś :-) Wacia śliczna z Was para :-) lubię takie, nie cukrowe tylko życiowe :-) widać że jesteście sobie bliscy :-)

Bursztyn, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temp. mi spadla, bol @ jest, nospe juz zaliczylam
    Mowilam, ze ja sie do porodu nie nadaje ;)

moremi, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Iwone, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia- Waciak niczego sobie, wyglada na dobrego ruchacza :)
    doberek

na Kapte sie nie załapałam

nick nieaktualny, Bursztyn, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, MartaDidi, Aasiula, moremi, Parka, anna maria, BISCA, Mega, nick nieaktualny, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    I teraz wyobraź sobie taką delikatną, drobną blondynkę z loczkami w ciąży bliźniaczej.

Za to ja w ciąży wyglądalam jak bela siana, wielka bela o rozmiarze słonicy. Co zrobisz? Nic nie zrobisz... i moje dziecię też jest duże. Kurwa na wszystkich zdjęciach ze szkoły stoję ja, a potem reszta klasy, sięgająca mu do ramienia. Taki lajf. Ale nie jest łatwe być największą nastolatka w okolicy B-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 10:57

kapturnica, moremi, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

czekamy niecierpliwie :-)

Aasiula, gretka, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 6655 6656 6657 6658 6659 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ