35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaptur junior the best for ever
powiem ci że nie wygląda na spokojnego chłopca, uważam że ma potencjał na niezłego zawadiake
A Ty z ta wagą to grubo przedzasz mmoja panno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 11:21
Aasiula, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:Wacia- Waciak niczego sobie, wyglada na dobrego ruchacza
doberek
na Kapte sie nie załapałam
Ewka , rozbawiłaś mnie tym stwierdzeniem do łez
nie, żeby nie było prawdziweWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 11:02
Sabina, Aasiula, Heretyczka, MartaDidi, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Kaptur junior the best for ever
powiedział ci że nie wygląda na spokojnego chłopca
A Ty z ta wagą to grubo przedzasz mmoja panno!
Odpukac przynajmniej jak na razie zero problemów jakichkolwiek i gdziekolwiek.Ale ja go trzymam dosc twarda reka..MWie gdzie sa granice ,. ktorych nie moze przekraczac..
I juz mnie o 1cm przerosl
Nie rpzesadzam Sabcia ja sie dobrze maskujeMartaDidi, Aasiula, gretka, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Kaptur, a nie mozesz fotek wrzucic w jakim innym hostingu? bo kiedy klikam na zdjecie to przekierwouje mnie na fotosik tylko ze tam juz twoich fotek nie ma
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Temp. mi spadla, bol @ jest, nospe juz zaliczylam
Mowilam, ze ja sie do porodu nie nadaje
MartaDidi, Aasiula, moremi, gretka, Arwena, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A on spokojniusi ,ze szok.No chyba ,ze az tak matki sie boji
Odpukac przynajmniej jak na razie zero problemów jakichkolwiek i gdziekolwiek.Ale ja go trzymam dosc twarda reka..MWie gdzie sa granice ,. ktorych nie moze przekraczac..
I juz mnie o 1cm przerosl
Nie rpzesadzam Sabcia ja sie dobrze maskujekapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kapta, wyglądasz bardzo dobrze,
a młody do Cię podobny,
Widać, że macie oboje niezłe charakterki
No fdobra charakterek to ja mam przejebany .Dobrze , ze moj chlop spokojna panna bo bysmy sie wyzabijali nie razmoremi, Aasiula, macduska, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:no no Kapta-synek mocarny, Pudzian normalnie
widać dobrze odżywiony
a to zdjęcie twoje już widziałam chyba na fbWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 11:07
moremi, Aasiula, MartaDidi, Heretyczka, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No bo on po mamusi duzy facet ejst .Koszykowke trenuje od kilku a i tak z waga jakos nie chce zleciec w dol.. W rurki to on sie raczej nigdy nie zmiesci eheh
kapturnica, moremi, gretka, MartaDidi, Aasiula, Heretyczka, Sabina, malgos741, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no ale jak mam to zrobic kiedy mi temp. spadla i @ nadchodzi? no jak?
moremi, Aasiula, Bursztyn, macduska, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Kapa nie moge zlozyc Ci gratulacji pod Twom wykresem. Jak probuje cos napisac to mnie wyrzuca. Zauwazylam ze tak sie dzieje gdy dzialam ze smarta lub tableta, a wpisow jest powyzej stowki, a nie po drodze mi do laptopa.
Mam to samo, a glownie z ipada piszę.
A w ogole to dzien dobry
kapturnica, moremi, Aasiula, MartaDidi, gretka, macduska, Arwena, SolarPolar, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość