35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:przeciez w rurkach chodza geje- fryzjerzy
Nie ,zebym miala cos osobiscie do gejow ale wole ,zeby lubil piczkinsy
Bursztyn, moremi, Aasiula, MartaDidi, gretka, macduska, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No bo on po mamusi duzy facet ejst .Koszykowke trenuje od kilku lat a i tak z waga jakos nie chce zleciec w dol.. W rurki to on sie raczej nigdy nie zmiesci eheh
kapturnica, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Zauwaz ,ze mi tez teperatura spadla , Elfi rowniez glebe zaliczala..I tez nadchodzila malpa
co do Elfa, to rzeczywiscie....ale moze Elfy tak maja?BISCA, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Zauwaz ,ze mi tez teperatura spadla , Elfi rowniez glebe zaliczala..I tez nadchodzila malpa
Ona taka eteryczna, to jej nie będę do pionu kurwami ustawiać.
W takim razie powiem delikatnie - Bursztynku, racz nie płakać zanim @ nie przyjdzie.Bursztyn, kapturnica, gretka, Arwena, Aasiula, MartaDidi, Sabina, Parka, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:ale mi spadla bardziej niz Tobie
co do Elfa, to rzeczywiscie....ale moze Elfy tak maja?gretka, Bursztyn, Aasiula, MartaDidi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A u Bursztyna jest o jakieś dwa dni za wcześnie.
Ona taka eteryczna, to jej nie będę do pionu kurwami ustawiać.moremi wrote:W takim razie powiem delikatnie - Bursztynku, racz nie płakać zanim @ nie przyjdzie.kapturnica, moremi, Aasiula, MartaDidi, Sabina, Simba, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No i zauwaz jaka ona miala tempke w 2fazie cyklu... Praktycznie na glebie caly czas ...Nigdy nic nie wiadomo..A Ty w ogole zauwaz ,ze chyba wspominalam Ci Nie podoba mi sie Twoja druga faza cyklu..Za krotka jest trochu..Bo moze dochodzi do zaplodnienia ale nie moze sie zagniezdzic skoro do 12tego po ovu zaimplantowanie trwa..Nigdy nie badalas se progesteronu po owulacji??
ale od nastepnego cyklu mam zamiar jednak zjesc ten progesteron ktory posiadam "na wszelki wypadek"kapturnica, moremi, Aasiula, MartaDidi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:badalas, i zawsze byl super
ale od nastepnego cyklu mam zamiar jednak zjesc ten progesteron ktory posiadam "na wszelki wypadek"Bursztyn, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No i zauwaz jaka ona miala tempke w 2fazie cyklu... Praktycznie na glebie caly czas ...Nigdy nic nie wiadomo..A Ty w ogole zauwaz ,ze chyba wspominalam Ci Nie podoba mi sie Twoja druga faza cyklu..Za krotka jest trochu..Bo moze dochodzi do zaplodnienia ale nie moze sie zagniezdzic skoro do 12tego po ovu zaimplantowanie trwa..Nigdy nie badalas se progesteronu po owulacji??
Bursztyn, Aasiula, Sabina, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Zaspalam, jestem tutaj tylko dzieki Leonowi ktory mnie obudzil
Co z Iwcia? Wiadomo juz cos? Cos wiadomo?Bursztyn, Aasiula, moremi, Sabina, MartaDidi, Parka, kapturnica, macduska, gretka, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, ania.g, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie chyba zbliża się wyczekana@
brzuch boli, szyjka niżej i zmiekla.. daj Boże...
Muszę Gosie gonić, bo ona już zaczęła cykl, a to moja para!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 11:29
malgos741, Aasiula, Iwone, kapturnica, moremi, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No udalo mi sie ten inofem zakupic ,jutro odbieram w aptece u nas
Jakas masakra ciezko go kupic:/
ps witam laskiAasiula, Iwone, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny