35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka1979 wrote:A co pączków Ci się chce? Teraz możesz bez tlustego czwartku jeść jak Ci się chce
Aasiula, Bursztyn, Iwone, Parka, MartaDidi, gretka, Sabina, moremi, ania.g, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
I w ogole dzien dobry- w koncu sie dorwalam na chwile do kompa, ktos mi weekend podpieprzyl
Nie wiem, co sie ze mna dzieje, w piatek po robocie po prostu musialam sie polozyc, a jak mi luby koszulke przyniosl (nienawidze spac w ciuchach, nawet domowych), to po prostu nie mialam sily oka otworzyc i sie w nia przebrac..
Wczoraj zmartwychwstalam po 11 godzinach snu i zrobilismy tą cholerną powinnosc jaka jest wybranie (prawie) naszego rodzinnego auta. Potem nawet jeszcze kupilam dzieciu pierwszego bodziaka!!
Okazalo sie, ze H&M oszukal mnie, banda decydentow, i te wszytskie pizamy, ktore byly na stronie i wygladaly jak modele bezstopkowe sa jednak ze stopkami. Wszytkie! A ja kurwa pol godziny czekalam w kolejce, żeby na parking centrum handlowego wjechac..
No patrzcie same, czy to nie kurde oszustwo?
http://www.hm.com/be/subdepartment/KIDS?Nr=4294943582#Nr=4294879981
A mialam kupic dzieciu slonika!
Aasiula, kapturnica, Parka, Arwena, MartaDidi, macduska, gretka, Sabina, moremi, gosia7122, ania.g, Mega, Simba, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie nie chce mi sie..Do slodkiego mnie nie ciagnie ..A zawsze przed @ chodzily za mna weglowodany..Obawiam sie ,ze duzo przytyje w ciazy i nie chodzi juz tylko o wyglad ale i o zdrowie No bo mam sklonnosc do gromadzenia smalcu..A i tak juz nadprogramowke na sobie nosze.Bede sie musiala pilnowac bo pzoniej znow ze 3lata zejdzie by to zwalic ..Masakra...
kapturnica, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie nie chce mi sie..Do slodkiego mnie nie ciagnie ..A zawsze przed @ chodzily za mna weglowodany..Obawiam sie ,ze duzo przytyje w ciazy i nie chodzi juz tylko o wyglad ale i o zdrowie No bo mam sklonnosc do gromadzenia smalcu..A i tak juz nadprogramowke na sobie nosze.Bede sie musiala pilnowac bo pzoniej znow ze 3lata zejdzie by to zwalic ..Masakra...
peppapig, Iwone, Parka, kapturnica, macduska, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja pisałam i mi posta pożarło ale super na zdjęcia się złapałam!
Wacia z Waciem no!no! Super
Kapcia niezła babeczka
Syn Kapci fajny już taki młodzieniec
Może też kiedy wrzuce jakieś foty jak się nauczeAasiula, Iwone, kapturnica, macduska, gretka, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja z komórką chodzę do kibelka, przed chwilą wyszłam z wanny i oczywiście komórka stała obok. Za chwilę zejdę na dół na kompa, ale jak pójdę gotować do kuchni, to komórkę zabiorę
Szkoda że się nie umówiłyśmy na kamerkę, nie musiałaby pisaćAasiula, Parka, Arwena, moremi, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Zalapalam sie na zdjecie Kapty - ale z Ciebie góralka
i synek świetny
A na zdjecia Waci i Waciaka ( jak wyglada dobry ruchacz? ) - juz nie
I ja to samo- tez tylko sie zalapalam na zdjecie Kapty incognito, agentki w okularach slonecznychNi za wiele widac.. A syn przystojniak!
Aasiula, kapturnica, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:zwalic to se mozna konia, a Tybedziesz spalac, ewentualnie
Boszz teraz to chyba mi zostanie zwalanie konia ale chlopu..Bo mi dzis napisal ,ze mam celibat wprowadzony na sexZe on nie bedzie malej po glowie pała walił ..No kurde znów?? Moj jakisik taki delikutasny strasznie i bojazliwy Bo w ciazy z mlodym po 4tym miesiacu juz sie nie dal namowic na se Az do 3ciego meisiaca po porodzie..Bal sie ,ze mi cos w srodku uszkodzi..
Chyba historia zaczyna sie powtarzac ...Iwone, Aasiula, MartaDidi, macduska, gretka, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:I ja to samo- tez tylko sie zalapalam na zdjecie Kapty incognito, agentki w okularach slonecznych
Ni za wiele widac.. A syn przystojniak!
Aasiula, paszczakin, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:A ja pisałam i mi posta pożarło ale super na zdjęcia się złapałam!
Wacia z Waciem no!no! Super
Kapcia niezła babeczka
Syn Kapci fajny już taki młodzieniec
Może też kiedy wrzuce jakieś foty jak się nauczeAasiula, peppapig lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Boszz teraz to chyba mi zostanie zwalanie konia ale chlopu..Bo mi dzis napisal ,ze mam celibat wprowadzony na sex
Ze on nie bedzie malej po glowie pała walił ..No kurde znów?? Moj jakisik taki delikutasny strasznie i bojazliwy Bo w ciazy z mlodym po 4tym miesiacu juz sie nie dal namowic na se Az do 3ciego meisiaca po porodzie..Bal sie ,ze mi cos w srodku uszkodzi..
Chyba historia zaczyna sie powtarzac ...Arwena, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Boszz teraz to chyba mi zostanie zwalanie konia ale chlopu..Bo mi dzis napisal ,ze mam celibat wprowadzony na sex
Ze on nie bedzie malej po glowie pała walił ..No kurde znów?? Moj jakisik taki delikutasny strasznie i bojazliwy Bo w ciazy z mlodym po 4tym miesiacu juz sie nie dal namowic na se Az do 3ciego meisiaca po porodzie..Bal sie ,ze mi cos w srodku uszkodzi..
Chyba historia zaczyna sie powtarzac ...
Wiesz Kaptur, ja tam go rozumiem- tez mam opory mlodemu doleczki w policzkach robicAasiula, kapturnica, macduska, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Chyba historia zaczyna sie powtarzac ...MartaDidi, Aasiula, kapturnica, Parka, gretka, moremi, ComeToMeBaby, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:moj mowi tak samo ze nie bedzie dzicku pala po glowie walił ,ale o co chodzi tym facetom pytam hmmm
A on ,ze na sama mysl ,ze ciaza i dziecko w srodku zwija sie mu w trabke i ochota odchodzi.. ...Chyba o sama swiadomosc chodzi..Bo o co innego??Aasiula, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
Chyba historia zaczyna sie powtarzac ...
Arwena, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość