35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Piekna kobietka z ciebie Marto
Parka, Bursztyn, kapturnica, Aasiula, Sabina, paszczakin, gretka, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Bursztyn wrote:Jak ja ladnie wygladam w tym kompie
i widac ze do Zygmusia lubisz sie przytulic
Swietna laseczka z CiebieBursztyn, kapturnica lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Kobito, dajze spokoj, pol godz sie do tego zdjecia ustawialam... Wiesz, magia swiatel, gra kolorow..
botox i tak widać
20pare bym ci dała na tym zdjęciuBursztyn, MartaDidi, Aasiula, Sabina, anna maria, gretka, kapturnica, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:dobra dobra
botox i tak widać
20pare bym ci dała na tym zdjęciuAasiula, macduska, anna maria, Bursztyn, kapturnica, Heretyczka, moremi, Mega, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:Kapta pilnuj sie lepiej... Potem cizko cholernie to zgubic....
Jak to ciezko- mi wszytki kolezanki po ciazy wylaszczylo wrecz!
Ja nadrabiam tez juz za to poczatkowe zrzucanie- koncze zara 6 miesiac i mam 7 kg na plusie. Gin nasz, wagowy faszysta zrobi mi kuku w tym tygodniu jak nic.. Bo ja startowalam z nadwaga, wiec przytyc wg niego nie powinnam nic, ewentualnie max 8 na cala ciaze.. a ja juz mam 7
Tylko te cwaniaki sa takie madre w teorii- jak ja jem zdrowo, tak jak przed tym calym ciazowym procesem, to rzygam dalej niz widze.. jak mam przetrwac dzien z 10 h poza domem w stanie pozwalajacym na normalne funkcjonowanie to musze zjecsc biale pieczywo, od ktorego wszytko mi rosnie. Taki lajf.
Za to nie watpie, ze jak bede mogla znowu normalnie funkcjonowac to zrzuce to w momencie, chyba, ze mi sie cos strasznie w organizmie przestawi..Aasiula, MartaDidi, kapturnica, gretka, Parka, moremi, Mega, kkisia, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Kobito, dajze spokoj, pol godz sie do tego zdjecia ustawialam... Wiesz, magia swiatel, gra kolorow..
wiem co mowie- wychodze z domu tylko po zmroku
ale z pustego nawet Salomon nie naleje
MartaDidi, kapturnica, Heretyczka, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Marta a co to za psiak w Twoim awatarze? york?
kapturnica, Aasiula, Bursztyn, moremi, ania.g, Mega, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
jedyne zdjecie z ostanich czasow jakie mam z bliska Zeby nie było ,ze zamaskowana z aokularami
Nie lubie takich zdjec niestety
[
A to moj syn
[URL=http://
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 12:58
macduska, Bursztyn, paszczakin, Aasiula, gretka, anna maria, Sabina, malgos741, Heretyczka, Parka, ComeToMeBaby, SolarPolar, Viv78, Niuta, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDla spóźnialskich ;
http://www.iv.pl/images/29969369409454063771_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 12:26
kapturnica, Aasiula, anna maria, malgos741, Parka, SolarPolar, moremi, gosia7122, BISCA, peppapig, Mega, Dorka1979, kkisia, Simba lubią tę wiadomość