35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaDidi wrote:York, stary i smierdzacy... Namietnie sie tarza w padlinie..
szukalismy go 3 miesiace i nic.Została na suczka ,ona jeszcze młoda jest 4 lataanna maria, kapturnica, Arwena, MartaDidi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:No i kurde, dałaś czadu...Kapta a co Ty tam sączysz?
Aasiula, MartaDidi, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Jak to ciezko- mi wszytki kolezanki po ciazy wylaszczylo wrecz!
Ja nadrabiam tez juz za to poczatkowe zrzucanie- koncze zara 6 miesiac i mam 7 kg na plusie. Gin nasz, wagowy faszysta zrobi mi kuku w tym tygodniu jak nic.. Bo ja startowalam z nadwaga, wiec przytyc wg niego nie powinnam nic, ewentualnie max 8 na cala ciaze.. a ja juz mam 7
Tylko te cwaniaki sa takie madre w teorii- jak ja jem zdrowo, tak jak przed tym calym ciazowym procesem, to rzygam dalej niz widze.. jak mam przetrwac dzien z 10 h poza domem w stanie pozwalajacym na normalne funkcjonowanie to musze zjecsc biale pieczywo, od ktorego wszytko mi rosnie. Taki lajf.
Za to nie watpie, ze jak bede mogla znowu normalnie funkcjonowac to zrzuce to w momencie, chyba, ze mi sie cos strasznie w organizmie przestawi..kapturnica, Sabina, moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Aasiula wrote:ja tez ma yorka ,mialam dwa parke ale pies mi spirdolił rok temu i juz nie wrocił niestety
szukalismy go 3 miesiace i nic.Została na suczka ,ona jeszcze młoda jest 4 lataAasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę