35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Paszcza ale to twoje jajko zapindala po suwaku!
no, strasznie! ostatnio patrzylam na kalendarz na belly i zauwazylam, ze minelam juz date "granica przezywalnoosci"- jakby dzieciak sie zdecydowal na pojawienie na swiecie teraz, to moglby przezyc..
jedna babka z watku na ktorym kiedys siedzialam (i z watku IVF) urodzila chlopaka tak jakos jak ja teraz mam, albo nawet kilka dni wczesniej. Wiadomo, problemy maja, bylo kilka strasznych sytuacji, ale ogolnie chlopczyk rozwija sie nad wyraz dobrze jak na takiego wczesniaka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 12:48
Iwone, kapturnica, macduska, gretka, Sabina, moremi, Aasiula, Mega, Dorka1979, kkisia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no szczerze mówiąc, w napięciu czytałam stronę po stronie nadrabiając od rańca forumowe wpisy i co czytam- że jeszcze nic nie wiadomo co z Iwcią. No mam nadzieję, że skoro przestała się odzywać to rodzi / ła, ale to już było ze dwie godziny temu... Znaka jakiegoś potrzeba- gdzie ten Ivo?
kapturnica, malgos741, gretka, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:6830 bodajze
Juz tez sprawdzemam!
wow, super, ma rozbrajający uśmiech. to chyba po mamie
no powiem Ci że laski do domu to on będzie tabunami sprowadzał, lepiej już sobie poszerz drzwi w domu, żeby nie stratowały wszystkiegokapturnica, gretka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość