35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kurczę, jak swojemu powiedziałam, że ta laska co to wczoraj rodziła jeszcze nie urodziła, to się serio przejął.
myśli, myśli i mówi: no widzisz, jednej pójdzie szybko, innej nie tak łatwo...
a ja na to: no to ja bym wolała szybko
czego i wszystkim życzęgretka, MartaDidi, kapturnica, malgos741, Sabina, Parka, Iwone, Aasiula, moremi, Mango, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:
kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ale to bedzie handel wymienny .Pokupczysz troche ciałem i bedzie
zreszta... bylam na to przygotowana, ludzie nie zauwazaja nigdy mojej pieknej duszy
kapturnica, Sabina, Aasiula, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
od Iwci cisza- pikanac jej fonem, czy dac spokoj na razie? ja normalnie bym dala spokoj, ale jak bede mogla zwalic na Was, to pikne..
kapturnica, ComeToMeBaby, gretka, malgos741, Aasiula, moremi, MartaDidi, Mega, Reni, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:od Iwci cisza- pikanac jej fonem, czy dac spokoj na razie? ja normalnie bym dala spokoj, ale jak bede mogla zwalic na Was, to pikne..
wiesz- piknięcie fonem to taki znak, że czuwamy, myslimy i kibicujemy. Może jej się lepiej na duszy zrobi
Jak będzie mogła odpisać to tak zrobi, a jak nie to takie piknięcie fonem nie bardzo jej będzie w czymkolwiek przeszkadzać. Wg mnie pikaj!
kapturnica, gretka, Aasiula, moremi, MartaDidi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Super. a jak z wielkoscia? Ten moj jest wielki. Maly dlugo nim jezdzil, dopoki nie zaczal siadac...
oczywiscie krzywo... nie umiem wklejac
Mój na pewno mniejszy,ale oprócz tego ma normalne lozeczko w swoim pokoiku,a to tak na kilka miesięcy tego pierwszego "szoku" ma wystarczyć kiedy to wole ja mieć przy swoim łóżku i nie ganiac po nocy gora dol co parę sekund.
No, Marta piękne zdjęcia, a to z naszym forum w tle to fiufiugretka, Sabina, Aasiula, moremi, MartaDidi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Znaczy ktos przeczytal, moze Alojz..
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Viv78 wrote:Mój na pewno mniejszy,ale oprócz tego ma normalne lozeczko w swoim pokoiku,a to tak na kilka miesięcy tego pierwszego "szoku" ma wystarczyć kiedy to wole ja mieć przy swoim łóżku i nie ganiac po nocy gora dol co parę sekund.
No, Marta piękne zdjęcia, a to z naszym forum w tle to fiufiu
a Ty dalej sie nigdzie nie wybierasz?Iwcie przepuscilas, ale do nastepnej daleko ,-)Viv78, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
ComeToMeBaby wrote:albo było odpalone, więc się wyświetliło. i niekoniecznie ktoś odczytał a się automatycznie pokazało. jak na fejsie na przykład. zostało czekać na odpowiedź.
nope, hangout tak nie robi.. nawet jak gadasz z innna osoba i program jest wlaczony. Mi pokaze sie wiadomosc jako przeczytana dopiero jak ktos ja zobaczy...malgos741, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:od Iwci cisza- pikanac jej fonem, czy dac spokoj na razie? ja normalnie bym dala spokoj, ale jak bede mogla zwalic na Was, to pikne..
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017