35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:grzyby w ciąży - no chuj nie matka...
same zescie powiedzialy, ze moge- wiec risotto z borowikami i sosy kurkowe wciagam bez zadnych wyrzutow sumieniaBozia3, malgos741, kapturnica, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja jeszczce nie powstalam, wiec cos wam pokaze..
zawezilismy wygbor do tych dwoch- opel i ford..
oba auta wchodza w dre tylko czarne i bez tych chromowanych kartuskich dodatkow (wiem, wiem, kwestia gustu)..
praktycznie jestem juz zdecydowana, ktory wole, ale kazda opinia dobra..
a teraz juz na bank ide sie myc, bo jednak chyba bede mogla dzis zobaczyc dodatkow 3 przystojnych facetow i jedna laskęAasiula, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Kapta od razu widać że nie dasz sobie w kaszę dmuchać
malgos741, gretka, ania.g, anna maria, Bursztyn, Sabina, Aasiula, moremi, SolarPolar, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Dorbie, Kapta i Elfik mam nadzieję że Wy nie będziecie w tym samym czasie rodzić, bo my tu oszalejemy
anna maria, Aasiula, moremi, MartaDidi, Mega, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dzieki:-)tak sobie mysle w czerwcu Helka bedzie miala chrzciny ,to moze Bozia przyjedziesz i cos nam dobrego upichcisz?Niemcy oszaleja,bo oni ciagle te sznycleBozia3 wrote:no ja lubię jeść...co widać....
Ania - córeczka śliczna - zazdroszczęBozia3, gretka, moremi, MartaDidi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kiedys ktos mi powiedzial ,ze wygladam jak suczysko i odstraszam ludzi od zawierania ze mna znajomosci..Zyskuje przy blizszym poznaniu
. Sucz dla mnie wygląda inaczej - ma zwykle wąskie oczy i wąskie zaciśnięte usteczka...
Dla mnie z tego co piszesz - wydawałaś się ostrzejsza niż na zdjęciu...kapturnica, anna maria, Bursztyn, Aasiula, moremi, MartaDidi, Mega, Parka, Dorka1979, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Siedziala przy stole i nagle padla .Cisnienie 80/50
anna maria, Aasiula, moremi, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja mam zupełnie odczucie - na zdjęciu sympatyczna kobita z jajami...
. Sucz dla mnie wygląda inaczej - ma zwykle wąskie oczy i wąskie zaciśnięte usteczka...
Dla mnie z tego co piszesz - wydawałaś się ostrzejsza niż na zdjęciu...
i zdecydowanie nie lubi jesc.... bym dodalaBozia3 lubi tę wiadomość
gretka -
Paszcza - ja jeżdżę oplem - w zasadzie nie psuje się nigdy. NAtomiast mój chłop wybrałby na stówę focusa - on się nimi zachwyca, że mają dobre silniki. Sylwetka prostsza i ładniejsza focusa..alel samochody porównywalne, więc po prostu ten, któy bardziej się podoba....
A jaki obstawiasz?kapturnica, Arwena, anna maria, Aasiula, moremi, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość