35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Byliśmy w kościele, po powrocie mój M dopadł laptop, przeleciał posty i stwierdził - jeszcze nie urodziła.
Czy to prawda?Arwena, Bozia3, gosia7122, kapturnica, Mango, moremi, anna maria, MartaDidi, macduska, Dorka1979, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:jeszcze mój piesio i ja z Marysią
a mniejszego sie nie dalo ,kuzwa nic nie widze oczeta mi sie posklejaly yyyyy
a zapomnialam corcia slicznaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 14:22
gosia7122, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Diagnostyka wystawiła pakiety na gruponie, myslicie, że warto zrobić? (cena 59,99zł):
Pakiet badań ogólnych dla kobiet: mocz (badanie ogólne), OB, morfologia pełna, glukoza, elektrolity (Na, K, Cl), lipidogram (CHOL, HDL, LDL, TG), próby wątrobowe (ALT, AST, ALP, BIL, GGTP), mocznik, kreatynina, kwas moczowy, żelazo, TSH.
z tych wszystkich to ja miałam tylko żelazo i TSH zrobione. Z czego żelazo i tak bym powtórzyła, bo było niskie. Hmm... Jakbym na co kasy nie miała wydawać. Ciekawa jestem ile to taniej w takim pakiecie, a diagnostyka coś cennik schowała i nie mogę doszukać.kapturnica, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia menu imponujące!
I mam pytanie. Podeslesz stronę firmy z której kupilas sukienkę? W maju mamy wesele, a ta Twoja była bardzo w moim styluWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 14:20
kapturnica, Arwena, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:a widze ze 4 wersje, to ktora?
ale opel to dobry wybor,my do tej pory plujemy sobie w brode ze sprzedalismy vectre
Gretka, ja na samochodach znam sie prawie tak dobrze jak na mandarynskimAstra kombiak, na polskiej stronie nie ma takiej opcji jak wybralismy, najblizsza jest Sport, ale nasz ma miec 135KM, a nie 115.. Bo my planujemy przynajmniej jednego dzieciaka i duzego kota w kontenerze i duzo bagazy nim wozic..
Jak sie drogie dziecie uda dorobic, to pewnie i bagaznik na dach sie zamontuje..
Takze sila musi byc..Aasiula lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Bozia menu imponujące!
I mam pytanie. Podeslesz stronę firmy z której kupilas sukienkę? W maju mamy wesele, a była bardzo w moim stylu
Widzę, że są teraz super przeceny. Fajny sklep - dużo sukienek - ja przymierzyłam chyba z 8. Mają do rozmiaru 44 - i te rozmiary są normalne - nie zaniżone...W Krakowie mają sklepy w kilku galeriachkapturnica, Sabina, moremi, MartaDidi lubią tę wiadomość