35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kurwa tyle czasu juz to trwa !!!!
ja to po 30 godzinach juz zygalam ta chemia ktora mi dawali i lezalam pod tlenem ,wierze jej tez tak dlugo sie meczyłam .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 14:27
Iwone, malgos741, kapturnica, MartaDidi, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wyłączyli mi prąd wiec interneta niet, telefon sie rozładował
właśnie włączyli, zerkam i oczom nie wierze - pojechalyscie równo ze stronami, do wieczora bede nadrabiać
Zdjeć nie widziałam....Arwena, Iwone, kapturnica, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwcia trzyma się dzielnie, Alojz jest przy niej
Iwone, Aasiula, ComeToMeBaby, Bozia3, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Gretka, ja na samochodach znam sie prawie tak dobrze jak na mandarynskim
Astra kombiak, na polskiej stronie nie ma takiej opcji jak wybralismy, najblizsza jest Sport, ale nasz ma miec 135KM, a nie 115.. Bo my planujemy przynajmniej jednego dzieciaka i duzego kota w kontenerze i duzo bagazy nim wozic..
Jak sie drogie dziecie uda dorobic, to pewnie i bagaznik na dach sie zamontuje..
Takze sila musi byc..
ale jak tak to okkapturnica lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:bry ...
dla mnie to skandal ze na tym etapie porodu i przy braku postępu jeszcze zwlekają z cc ,przecież Iwcia może nie mieć siły żeby przeć
Jej to chociaż dali coś do zjedzenia, bo jak ja rodziłam, to mi nic nie dali.Arwena, malgos741, kapturnica, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:kurwa tyle czasu juz to trwa !!!!
ja to po 30 godzinach juz zygalam ta chemia ktora mi dawali i lezalam pod tlenem ,wierze jej tez tak dlugo sie meczyłam .Bozia3, kapturnica, Mango, Aasiula, gosia7122, gretka, ComeToMeBaby, Iwone, moremi, Sabina, MartaDidi, Mega, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Arwena wrote:bry ...
dla mnie to skandal ze na tym etapie porodu i przy braku postępu jeszcze zwlekają z cc ,przecież Iwcia może nie mieć siły żeby przeć
Bądźmy dobrej myśli...Bursztyn, kapturnica, Aasiula, gosia7122, Iwone, Natka_79, moremi, Sabina, malgos741, MartaDidi, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Gosia - Ty taka drobna, a takiego psa masz? Ja to się boję takich bestii i uciekam jak widzę te bydlęta w pobliżu...
Bursztyn, Aasiula, moremi, Sabina, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość