35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dżizaz dziuchy! Dlaczego takie rzeczy Iwci piszecie? Do swojego chłopa to napiszcie i dziewczyny nie nakręcajcie. Ona i tak sama z siebie się boi, a Wy jej jeszcze piszecie, że się martwicie i nakręcacie ją, żeby robiła coś innego niż lekarze zaplanowali? No dajcie spokój...
ale kto ja na coś namawia ,przesadzasz
nie widzę w cierpieniu nic z dzielności i to ze tak jest to też poniekąd także jej decyzja ,pozwala na to ,całkowicie ufa ...
to chyba dobrze świadczy o tym ze się martwimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 14:53
Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dżizaz dziuchy! Dlaczego takie rzeczy Iwci piszecie? Do swojego chłopa to napiszcie i dziewczyny nie nakręcajcie. Ona i tak sama z siebie się boi, a Wy jej jeszcze piszecie, że się martwicie i nakręcacie ją, żeby robiła coś innego niż lekarze zaplanowali? No dajcie spokój...
Arwena, malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:to mamy pisać ze dobrze ze męczą ją tyle czasu ,przecież sama pisze.tz. Ivon przekazała ze jest już zmęczona
nie widzę w cierpieniu nic z dzielności i to ze tak jest to też poniekąd także jej decyzja ,pozwala na to ,całkowicie ufa ...MartaDidi, ania.g, Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Viv78 wrote:Mój na pewno mniejszy,ale oprócz tego ma normalne lozeczko w swoim pokoiku,a to tak na kilka miesięcy tego pierwszego "szoku" ma wystarczyć kiedy to wole ja mieć przy swoim łóżku i nie ganiac po nocy gora dol co parę sekund.
No, Marta piękne zdjęcia, a to z naszym forum w tle to fiufiuania.g, Iwone, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Iwone wrote:jakie rzeczy? że się martwimy że to tak długo trwa i że długo się nie odzywała?
I Arwena, nie wiem o czym Ty do mnie piszesz. Kompletnie od czapy.Bozia3, kapturnica, MartaDidi, Aasiula, Arwena, gosia7122, Mega, macduska, Reni, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Arwena wrote:to mamy pisać ze dobrze ze męczą ją tyle czasu ,przecież sama pisze.tz. Ivon przekazała ze jest już zmęczona
nie widzę w cierpieniu nic z dzielności i to ze tak jest to też poniekąd także jej decyzja ,pozwala na to ,całkowicie ufa ...
to chyba dobrze świadczy o tym ze się martwimy
Ja już sama tego czytać nie mogę - a przecież siedzę se w domu i pierdzę w stołek - a co dopiero ona jak to czyta w męczarniach - to chyba jej się słabo od tego czytania robi. Skoro jej nie podali nic, nie kazali chodzić, a Alojza odesłali do domu - to widocznie tak najlepiej w jej sytuacji. Po co od razu zakładać, że lekarze się tam nie znają i chcą dla niej źle...
Być może na oxy, czy na znieczulenie było za wczesnie?moremi, kapturnica, MartaDidi, Aasiula, Arwena, gosia7122, macduska, Reni, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I ja kurwa idę stąd, bo też nie mogę już tego czytać. Postawiłam się na miejscu Iwci i szlag mnie trafił. Przez cholerną empatię porzygałam się od tego czarnowidztwa.
kapturnica, Sabina, MartaDidi, malgos741, Aasiula, macduska, Reni, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:Acha- chrzciny za tydzień, ale już teraz wariactwo...menu, ciuchy, goście, zakupy....
na obiad chyba zrobimy rosół, na drugie polędwiczki w sosie borowikowym w śmietanie i zielonym pieprzu i schab pieczony w majeranku - nadziewany polędwicą, śliwkami, czosnkiem i migdałami....do tego ziemniaki, surówka z selera
potem tort, rolada biszkoptowa z bitą śmietaną i sernik z pomarańczami.
potem sałatki: sos tatarski, z czarnej rzepy, makaronowa, wędlina, ogóreczki i inne duperele, śledzie w śmietanie, pasztet.
Mam nadzieję, że styknie...malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
moremi wrote:Tak, właśnie to. Pomyślcie trochę. Troskę można okazać także w inny sposób. Jeżeli piszesz jej, że się martwisz, to jej zapala się lampka "oho, to znaczy, że źle ze mną". I później dziewczyna mi w nocy płakała jak chujowo jest. No jest. I ona o tym wie, to po cholerę jej jeszcze o tym pisac?
I Arwena, nie wiem o czym Ty do mnie piszesz. Kompletnie od czapy.malgos741, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Tak, właśnie to. Pomyślcie trochę. Troskę można okazać także w inny sposób. Jeżeli piszesz jej, że się martwisz, to jej zapala się lampka "oho, to znaczy, że źle ze mną". I później dziewczyna mi w nocy płakała jak chujowo jest. No jest. I ona o tym wie, to po cholerę jej jeszcze o tym pisac?
I Arwena, nie wiem o czym Ty do mnie piszesz. Kompletnie od czapy.kapturnica, gretka, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Morka nie przesadzaj! Widzę że Ty jesteś bardziej przewrażliwiona jak Iwcia
kapturnica, BISCA, Aasiula, Arwena, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mysle ,ze trza zluzowac warkoczyki..Jest pod opieka ludzi , ktorzy napewno nie pierwszy taki tok porodu maja...Najwazniejsze ,ze nie jest sama ..A my mentalnie ja wspieramy .Trzym sie Iwcia kciuki watkowe zaciśniete bys szybko urodzila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 15:08
moremi, gretka, malgos741, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, gosia7122, Mega, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość