35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyto mamy pisać ze dobrze ze męczą ją tyle czasu ,przecież sama pisze.tz. Ivon przekazała ze jest już zmęczonamoremi wrote:Dżizaz dziuchy! Dlaczego takie rzeczy Iwci piszecie? Do swojego chłopa to napiszcie i dziewczyny nie nakręcajcie. Ona i tak sama z siebie się boi, a Wy jej jeszcze piszecie, że się martwicie i nakręcacie ją, żeby robiła coś innego niż lekarze zaplanowali? No dajcie spokój...
ale kto ja na coś namawia ,przesadzasz
nie widzę w cierpieniu nic z dzielności i to ze tak jest to też poniekąd także jej decyzja ,pozwala na to ,całkowicie ufa ...
to chyba dobrze świadczy o tym ze się martwimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 14:53
Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jakie rzeczy? że się martwimy że to tak długo trwa i że długo się nie odzywała?moremi wrote:Dżizaz dziuchy! Dlaczego takie rzeczy Iwci piszecie? Do swojego chłopa to napiszcie i dziewczyny nie nakręcajcie. Ona i tak sama z siebie się boi, a Wy jej jeszcze piszecie, że się martwicie i nakręcacie ją, żeby robiła coś innego niż lekarze zaplanowali? No dajcie spokój...
nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja jej poza tym żeby spróbowała się pomiędzy skurczami zdrzemnąć, nic nie radzę!Arwena wrote:to mamy pisać ze dobrze ze męczą ją tyle czasu ,przecież sama pisze.tz. Ivon przekazała ze jest już zmęczona
nie widzę w cierpieniu nic z dzielności i to ze tak jest to też poniekąd także jej decyzja ,pozwala na to ,całkowicie ufa ...
MartaDidi, ania.g, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja z tym koszem spalam przy lozku, A teraz nie ukrywam, ze spie z Malym, a lozeczko to przechowalnia na szmaty rozne...Viv78 wrote:Mój na pewno mniejszy,ale oprócz tego ma normalne lozeczko w swoim pokoiku,a to tak na kilka miesięcy tego pierwszego "szoku" ma wystarczyć kiedy to wole ja mieć przy swoim łóżku i nie ganiac po nocy gora dol co parę sekund.
No, Marta piękne zdjęcia, a to z naszym forum w tle to fiufiu
ania.g, Iwone, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Tak, właśnie to. Pomyślcie trochę. Troskę można okazać także w inny sposób. Jeżeli piszesz jej, że się martwisz, to jej zapala się lampka "oho, to znaczy, że źle ze mną". I później dziewczyna mi w nocy płakała jak chujowo jest. No jest. I ona o tym wie, to po cholerę jej jeszcze o tym pisac?Iwone wrote:jakie rzeczy? że się martwimy że to tak długo trwa i że długo się nie odzywała?
I Arwena, nie wiem o czym Ty do mnie piszesz. Kompletnie od czapy.
Bozia3, kapturnica, MartaDidi, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122, Mega, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
żeby się nie skończyło jak u mandragory, żeby alojz robił zadymę, że to coś nie tak, że tak długo i czemu nie podają oxy i wiele inny uwag.Arwena wrote:to mamy pisać ze dobrze ze męczą ją tyle czasu ,przecież sama pisze.tz. Ivon przekazała ze jest już zmęczona
to chyba dobrze świadczy o tym ze się martwimy
Ja już sama tego czytać nie mogę - a przecież siedzę se w domu i pierdzę w stołek - a co dopiero ona jak to czyta w męczarniach - to chyba jej się słabo od tego czytania robi. Skoro jej nie podali nic, nie kazali chodzić, a Alojza odesłali do domu - to widocznie tak najlepiej w jej sytuacji. Po co od razu zakładać, że lekarze się tam nie znają i chcą dla niej źle...
Być może na oxy, czy na znieczulenie było za wczesnie?
moremi, kapturnica, MartaDidi, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I ja kurwa idę stąd, bo też nie mogę już tego czytać. Postawiłam się na miejscu Iwci i szlag mnie trafił. Przez cholerną empatię porzygałam się od tego czarnowidztwa.
kapturnica, nick nieaktualny, MartaDidi, malgos741, Aasiula, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
WESELE normalnie...Bozia3 wrote:Acha- chrzciny za tydzień, ale już teraz wariactwo...menu, ciuchy, goście, zakupy....
na obiad chyba zrobimy rosół, na drugie polędwiczki w sosie borowikowym w śmietanie i zielonym pieprzu i schab pieczony w majeranku - nadziewany polędwicą, śliwkami, czosnkiem i migdałami....do tego ziemniaki, surówka z selera
potem tort, rolada biszkoptowa z bitą śmietaną i sernik z pomarańczami.
potem sałatki: sos tatarski, z czarnej rzepy, makaronowa, wędlina, ogóreczki i inne duperele, śledzie w śmietanie, pasztet.
Mam nadzieję, że styknie...
malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Morka nie przesadzaj! Widzę że Ty jesteś bardziej przewrażliwiona jak Iwciamoremi wrote:Tak, właśnie to. Pomyślcie trochę. Troskę można okazać także w inny sposób. Jeżeli piszesz jej, że się martwisz, to jej zapala się lampka "oho, to znaczy, że źle ze mną". I później dziewczyna mi w nocy płakała jak chujowo jest. No jest. I ona o tym wie, to po cholerę jej jeszcze o tym pisac?
malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwcia jest wystraszona bo leży z babką na sali która jej opowiadała co się działo podczas jej poprzedniego porodu. Poza tym każda wie, że normalny poród aż tyle nie trwa. Nie trzeba jej tego pisać.moremi wrote:Tak, właśnie to. Pomyślcie trochę. Troskę można okazać także w inny sposób. Jeżeli piszesz jej, że się martwisz, to jej zapala się lampka "oho, to znaczy, że źle ze mną". I później dziewczyna mi w nocy płakała jak chujowo jest. No jest. I ona o tym wie, to po cholerę jej jeszcze o tym pisac?
kapturnica, gretka, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bo ja nie rodzę. Ona nie ma wyjścia. I przeczytała te wszystkie komentarze, które tu dałyście. Czy to jej pomogło? Wątpię.Iwone wrote:Morka nie przesadzaj! Widzę że Ty jesteś bardziej przewrażliwiona jak Iwcia
kapturnica, BISCA, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mysle ,ze trza zluzowac warkoczyki..Jest pod opieka ludzi , ktorzy napewno nie pierwszy taki tok porodu maja...Najwazniejsze ,ze nie jest sama ..A my mentalnie ja wspieramy .Trzym sie Iwcia kciuki watkowe zaciśniete bys szybko urodzila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 15:08
moremi, gretka, malgos741, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, gosia7122, Mega, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość