X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dżizaz dziuchy! Dlaczego takie rzeczy Iwci piszecie? Do swojego chłopa to napiszcie i dziewczyny nie nakręcajcie. Ona i tak sama z siebie się boi, a Wy jej jeszcze piszecie, że się martwicie i nakręcacie ją, żeby robiła coś innego niż lekarze zaplanowali? No dajcie spokój...
    to mamy pisać ze dobrze ze męczą ją tyle czasu ,przecież sama pisze.tz. Ivon przekazała ze jest już zmęczona

ale kto ja na coś namawia ,przesadzasz

nie widzę w cierpieniu nic z dzielności i to ze tak jest to też poniekąd także jej decyzja ,pozwala na to ,całkowicie ufa ...

to chyba dobrze świadczy o tym ze się martwimy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 14:53

Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dżizaz dziuchy! Dlaczego takie rzeczy Iwci piszecie? Do swojego chłopa to napiszcie i dziewczyny nie nakręcajcie. Ona i tak sama z siebie się boi, a Wy jej jeszcze piszecie, że się martwicie i nakręcacie ją, żeby robiła coś innego niż lekarze zaplanowali? No dajcie spokój...
    jakie rzeczy? że się martwimy że to tak długo trwa i że długo się nie odzywała?

Arwena, malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    to mamy pisać ze dobrze ze męczą ją tyle czasu ,przecież sama pisze.tz. Ivon przekazała ze jest już zmęczona

nie widzę w cierpieniu nic z dzielności i to ze tak jest to też poniekąd także jej decyzja ,pozwala na to ,całkowicie ufa ...
    ja jej poza tym żeby spróbowała się pomiędzy skurczami zdrzemnąć, nic nie radzę!

MartaDidi, ania.g, Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    Mój na pewno mniejszy,ale oprócz tego ma normalne lozeczko w swoim pokoiku,a to tak na kilka miesięcy tego pierwszego "szoku" ma wystarczyć kiedy to wole ja mieć przy swoim łóżku i nie ganiac po nocy gora dol co parę sekund.
    No, Marta piękne zdjęcia, a to z naszym forum w tle to fiufiu
    Ja z tym koszem spalam przy lozku, A teraz nie ukrywam, ze spie z Malym, a lozeczko to przechowalnia na szmaty rozne...:-)

ania.g, Iwone, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    jakie rzeczy? że się martwimy że to tak długo trwa i że długo się nie odzywała?
    Tak, właśnie to. Pomyślcie trochę. Troskę można okazać także w inny sposób. Jeżeli piszesz jej, że się martwisz, to jej zapala się lampka "oho, to znaczy, że źle ze mną". I później dziewczyna mi w nocy płakała jak chujowo jest. No jest. I ona o tym wie, to po cholerę jej jeszcze o tym pisac?
    I Arwena, nie wiem o czym Ty do mnie piszesz. Kompletnie od czapy.

Bozia3, kapturnica, MartaDidi, Aasiula, Arwena, gosia7122, Mega, macduska, Reni, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:

to chyba dobrze świadczy o tym ze się martwimy
    żeby się nie skończyło jak u mandragory, żeby alojz robił zadymę, że to coś nie tak, że tak długo i czemu nie podają oxy i wiele inny uwag.
    Ja już sama tego czytać nie mogę - a przecież siedzę se w domu i pierdzę w stołek - a co dopiero ona jak to czyta w męczarniach - to chyba jej się słabo od tego czytania robi. Skoro jej nie podali nic, nie kazali chodzić, a Alojza odesłali do domu - to widocznie tak najlepiej w jej sytuacji. Po co od razu zakładać, że lekarze się tam nie znają i chcą dla niej źle...
    Być może na oxy, czy na znieczulenie było za wczesnie?

moremi, kapturnica, MartaDidi, Aasiula, Arwena, gosia7122, macduska, Reni, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja kurwa idę stąd, bo też nie mogę już tego czytać. Postawiłam się na miejscu Iwci i szlag mnie trafił. Przez cholerną empatię porzygałam się od tego czarnowidztwa.

kapturnica, Sabina, MartaDidi, malgos741, Aasiula, macduska, Reni, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Acha- chrzciny za tydzień, ale już teraz wariactwo...menu, ciuchy, goście, zakupy....

na obiad chyba zrobimy rosół, na drugie polędwiczki w sosie borowikowym w śmietanie i zielonym pieprzu i schab pieczony w majeranku - nadziewany polędwicą, śliwkami, czosnkiem i migdałami....do tego ziemniaki, surówka z selera

potem tort, rolada biszkoptowa z bitą śmietaną i sernik z pomarańczami.

potem sałatki: sos tatarski, z czarnej rzepy, makaronowa, wędlina, ogóreczki i inne duperele, śledzie w śmietanie, pasztet.

Mam nadzieję, że styknie...
    WESELE normalnie...

malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tak, właśnie to. Pomyślcie trochę. Troskę można okazać także w inny sposób. Jeżeli piszesz jej, że się martwisz, to jej zapala się lampka "oho, to znaczy, że źle ze mną". I później dziewczyna mi w nocy płakała jak chujowo jest. No jest. I ona o tym wie, to po cholerę jej jeszcze o tym pisac?
    Morka nie przesadzaj! Widzę że Ty jesteś bardziej przewrażliwiona jak Iwcia

malgos741, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta - a możesz powtórzyć swoją fotkę - bo się nie załapałam - a widzę, że jestes?

kapturnica lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no. coś w tym musi być, że jest jak jest.
    czekamy.
    trzymam kciuki :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    WESELE normalnie...
    a Ty chyba tez niedlugo startujesz z tortem?:-)

MartaDidi lubi tę wiadomość

gretka
  • MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    wlasnie zabrali tesciowa do szpitala
    oj, a co sie dzieje?

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to na zluzowanie majtów: powiedzta mi czy rzeczywiście ta oferta z diagnostyki jest sexi czy tylko ściemniają, że taniej? nie mogę znaleźć ich cennika.

Sabina lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Iwcia jest wystraszona bo leży z babką na sali która jej opowiadała co się działo podczas jej poprzedniego porodu. Poza tym każda wie, że normalny poród aż tyle nie trwa. Nie trzeba jej tego pisać.

kapturnica, gretka, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Morka nie przesadzaj! Widzę że Ty jesteś bardziej przewrażliwiona jak Iwcia
    Bo ja nie rodzę. Ona nie ma wyjścia. I przeczytała te wszystkie komentarze, które tu dałyście. Czy to jej pomogło? Wątpię.

kapturnica, BISCA, Aasiula, Arwena, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podejrzewaja zapalenie pluc,moj teraz tam jedzie.
    MartaDidi wrote:
    oj, a co sie dzieje?

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ,ze trza zluzowac warkoczyki..Jest pod opieka ludzi , ktorzy napewno nie pierwszy taki tok porodu maja...Najwazniejsze ,ze nie jest sama ..A my mentalnie ja wspieramy .Trzym sie Iwcia kciuki watkowe zaciśniete bys szybko urodzila 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 15:08

moremi, gretka, malgos741, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, gosia7122, Mega, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Siedziala przy stole i nagle padla .Cisnienie 80/50
    Masakra... Ale w historii jakies epizody krazeniowe miala?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    to na zluzowanie majtów: powiedzta mi czy rzeczywiście ta oferta z diagnostyki jest sexi czy tylko ściemniają, że taniej? nie mogę znaleźć ich cennika.
    \gGdzie zes to znalazla??Dej linka

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 6672 6673 6674 6675 6676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ