35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:super tort, że kasa jadalna to brawo dla cukiernika.
a skąd pomysł na walizkę- on jaki podróżnik, czy co?ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Aasiula wrote:ona to czytala ,przeciez lajkowala nasz nocne tematy
Aasiula, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
peppapig wrote:jutro juz mi sie abonament kończy i nie przedłużam wiecej... poza tym czuje sie nie za dobrze.. bede patrzyc co u iwci do później
peppapig, malgos741, Aasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No ale to bedzie handel wymienny .Pokupczysz troche ciałem i bedzie
MartaDidi, Bursztyn, Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kapta czekaj ino trochę, doczytam do konca do załączysz na sekundke zdjecie, co? Bo nie widziałam ja, na Wacie ostatnim rzutem sie załapałam
ale czekaj moment dam ci znać kiedy
anna maria, MartaDidi, Aasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:
Nie opuszczam ale juz nie mierzę tempki, poprostu bedzie dziecko to będzie nie to trudno... Dwójke już mam i za nie dziękujęanna maria, Arwena, malgos741, Bursztyn, gosia7122, MartaDidi, Sabina, Mega, macduska, Aasiula, Parka, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0730d12db84e.jpg
A to tort mojego Mateusza- podkreślam- wszystko jadalne- kasa tez
Marta super tort ,mój syn miał rok temu w kształcie laptopa a na nim swoje zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 15:33
MartaDidi, Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:dalam sobie limit .. bo mnie to całe staranie pochłania za bardzo..
Nie opuszczam ale juz nie mierzę tempki, poprostu bedzie dziecko to będzie nie to trudno... Dwójke już mam i za nie dziękujępeppapig, MartaDidi, malgos741, Sabina, Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Wlasnie podroznik, i ze ta 18, i ze juz w swiat moze jechac sam, i ze ogolnie juz dorosly...
MartaDidi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:Marta super tort ,mój syn miał rok temu w kształcie laptopa a na nim swoje zdjęcie
iwcia77 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale jaja! Otwarty laptop? Szok! A tez sie modliliście nad tym totrem przed pokrojeniem? Bo nam tak było szkoda, ze nie wiedzieliśmy gdzie zacząć!
Arwena, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę