35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie podroznik, i ze ta 18, i ze juz w swiat moze jechac sam, i ze ogolnie juz dorosly...ComeToMeBaby wrote:super tort, że kasa jadalna to brawo dla cukiernika.
a skąd pomysł na walizkę- on jaki podróżnik, czy co?
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
No wlasnie, mam nadzieje, ze teraz jest zbyt zmeczona i pochlonieta tym co sie wokol niej dzieje...Jak juz bedzie po wszystkim to sobie przeczyta...Aasiula wrote:ona to czytala ,przeciez lajkowala nasz nocne tematy
Aasiula, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ej, masz jeszcze ten dzień czy dwa do @. a może nie przyjdzie. a nawet jak przyjdzie- nie zoooostaaaaawiaj nas.....peppapig wrote:jutro juz mi sie abonament kończy i nie przedłużam wiecej... poza tym czuje sie nie za dobrze.. bede patrzyc co u iwci do później

peppapig, malgos741, Aasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oczy mnie bolą, bo nie przeczytałam pokupczysz...kapturnica wrote:No ale to bedzie handel wymienny .Pokupczysz troche ciałem i bedzie

MartaDidi, Bursztyn, Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kapta czekaj ino trochę, doczytam do konca do załączysz na sekundke zdjecie, co? Bo nie widziałam ja, na Wacie ostatnim rzutem sie załapałam
ale czekaj moment dam ci znać kiedy
anna maria, MartaDidi, Aasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydalam sobie limit .. bo mnie to całe staranie pochłania za bardzo..ComeToMeBaby wrote:
Nie opuszczam ale juz nie mierzę tempki, poprostu bedzie dziecko to będzie nie to trudno... Dwójke już mam i za nie dziękuję
anna maria, Arwena, malgos741, Bursztyn, gosia7122, MartaDidi, Sabina, Mega, macduska, Aasiula, Parka, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0730d12db84e.jpg
A to tort mojego Mateusza- podkreślam- wszystko jadalne- kasa tez
Marta super tort ,mój syn miał rok temu w kształcie laptopa a na nim swoje zdjęcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 15:33
MartaDidi, Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość
-
no tak, Ty twarda i uparta sztuka jesteś. Limit to limit. Jeśli Ci to pomoże to tak zrób, nic na siłę mawiają. Ale jak zaskoczysz to daj znać, zastosuję Twoja metodępeppapig wrote:dalam sobie limit .. bo mnie to całe staranie pochłania za bardzo..
Nie opuszczam ale juz nie mierzę tempki, poprostu bedzie dziecko to będzie nie to trudno... Dwójke już mam i za nie dziękuję
peppapig, MartaDidi, malgos741, Sabina, Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
ale że tak dopytam- podróżnik z zamiłowania czy wykształceniaMartaDidi wrote:Wlasnie podroznik, i ze ta 18, i ze juz w swiat moze jechac sam, i ze ogolnie juz dorosly...
MartaDidi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez fajny pomysl.... Poczatkowo chcialam mape swiata, ale babeczka mi powiedziala, ze za trudne...i koszty straszne...Arwena wrote:Marta super tort ,mój syn miał rok temu w kształcie laptopa a na nim swoje zdjęcie

iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale jaja! Otwarty laptop? Szok! A tez sie modliliście nad tym totrem przed pokrojeniem? Bo nam tak było szkoda, ze nie wiedzieliśmy gdzie zacząć!
Arwena, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH