35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Misiek ja widze blada kreske ale dlaczego na tescie jest napisane LH?
chyba nie robisz owulacyjnym testu ciazowego...?Bursztyn, MartaDidi, Arwena, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, gosia7122, Mega, Aasiula, Mango, gretka, Parka, kapturnica, malgos741, Dorka1979, Bozia3, kkisia, Simba, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:O kurwa a ja kupowalam ciazowe. W ogole nie zwrocilam na to uwagi!!! To sie podniecilam . Dzieki bursztyn choc fajnie bylo choc przz 5 minut mieci nadzieje.
moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:Ale wszystkie takie kupilas?
moremi, MartaDidi, Sabina, Mega, kapturnica, malgos741, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Miśku sprawdź opakowanie. Jeżeli faktycznie to lh, to po temperaturach owulację dopiero miałaś.
Sama się podjarałam.MartaDidi, Mega, Aasiula, kapturnica, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
SolarPolar wrote:O kurwa a ja kupowalam ciazowe. W ogole nie zwrocilam na to uwagi!!! To sie podniecilam . Dzieki bursztyn choc fajnie bylo choc przz 5 minut mieci nadzieje.
MartaDidi, Sabina, moremi, Aasiula, gretka, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:O w mordę
to teraz pędem po testy ciążowe, przecież nie jest powiedziane ze nie wyjdzie
Arwena, Mango, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:niestety 30 ale pewnie mozna zamowic tez 60 nie sprawdzalam
http://www.aptekagemini.pl/inofem-30-saszetek.htmlAasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale teraz nie masz wyjscia tylko musisz nasikac na ten wlasciwy, moze jakis ciazowy, czy cos?
Bursztyn, Mega, BISCA, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:ale Ty masz sokole oko... Ja zobaczylam druga kreske i mi sie juz wylaczylo myslenie..
MartaDidi, Sabina, moremi, Mega, Aasiula, BISCA, kapturnica, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, Iwcia urodzila
Sabina, Arwena, MartaDidi, ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar, Iwone, macduska, Natka_79, Mega, Aasiula, ania.g, BISCA, gretka, kapturnica, anna maria, malgos741, Dorka1979, Bozia3, Parka, Simba, paszczakin, kkisia, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny