35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia7122 wrote:ale czy tylko przez ta rasę i malutki ratlerek może ugryżć,ja uważam że wszystko to kwestia ułożenia psa i zawsze uważać trzeba,moja to babcia 12 rok jej leci.
gosia7122 lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
moremi wrote:Tak, właśnie to. Pomyślcie trochę. Troskę można okazać także w inny sposób. Jeżeli piszesz jej, że się martwisz, to jej zapala się lampka "oho, to znaczy, że źle ze mną". I później dziewczyna mi w nocy płakała jak chujowo jest. No jest. I ona o tym wie, to po cholerę jej jeszcze o tym pisac?
I Arwena, nie wiem o czym Ty do mnie piszesz. Kompletnie od czapy.kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:Mysle ,ze trza zluzowac warkoczyki..Jest pod opieka ludzi , ktorzy napewno nie pierwszy taki tok porodu maja...Najwazniejsze ,ze nie jest sama ..A my mentalnie ja wspieramy .Trzym sie Iwcia kciuki watkowe zaciśniete bys szybko urodzila
kapturnica, gretka, gosia7122, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no dziewczyny znów mam zachciewajkę na ćwikłę
Aasiula, MartaDidi, Arwena, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
no tak, tylko mnie interesuje czy to rzeczywiście dla mnie taki złoty interes skoro nie myślałam o takich badaniach, ale że wystawili to myślę sobie- jak jaka to wielka promocja to bym może sobie zrobiła, skoro to taka okazja. Bo jak nie okazja to mam na co innego wydawać kasiorę. W tym sensie.
heh, taki dylemat... a to pewnie przez to że @ mamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 15:22
-
nick nieaktualnyheloł kobity ja jestem zajeta mam robote, nie moge byc na bierząco ale wrzucam mnie i mojego w avatar na chwile bo nie mam czasu na fotosik a jutro juz mi sie abonament kończy i nie przedłużam wiecej... poza tym czuje sie nie za dobrze.. bede patrzyc co u iwci do później
ania.g, Aasiula, MartaDidi, ComeToMeBaby, anna maria, gretka, Bursztyn, gosia7122, SolarPolar, Sabina, Mega, macduska, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0730d12db84e.jpg
A to tort mojego Mateusza- podkreslam- wszystko jadalne- kasa tezania.g, peppapig, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena, malgos741, Bursztyn, gosia7122, gretka, SolarPolar, Sabina, Mega, Parka, kapturnica, Dorka1979, Reni, Bozia3, kkisia, Simba, paszczakin, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
ania.g wrote:Marta,Peppa,właśnie załapałam się na Wasze foty. Ja się tak nie bawię, same laski na tym forum
ania.g, Aasiula, peppapig, Sabina, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
ania.g wrote:A tort zajebisty.
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę