35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gretka wrote:nie umiem wrzucac, ostatnio sie nie fotkuje- moja waga mnie dobija- no ale coz jak po 3 latach doszlam co mi jest....
Bozia3, gosia7122, anna maria, Sabina, Aasiula, gretka, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:nie umiem wrzucac, ostatnio sie nie fotkuje- moja waga mnie dobija- no ale coz jak po 3 latach doszlam co mi jest....
kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja mam zupełnie odczucie - na zdjęciu sympatyczna kobita z jajami...
. Sucz dla mnie wygląda inaczej - ma zwykle wąskie oczy i wąskie zaciśnięte usteczka...
Bozia3, kapturnica, moremi, MartaDidi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:dlaczego mnie przezywasz?
Ty masz usteczka wcale nie zaciśnięte - a to różnica.... Być może inne wąskości też masz nie zaciśnięte - dlatego nie zsuczałaś i nie zgorzkniałaś...
kapturnica, Bursztyn, gretka, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:na żadne fotki sie nie załapałam
Pannica rośnie kolejna..
Tylko mnie denerwujecie tymi dziewuchami...
Druga fotka mi się podoba - wygląda na niej, jakby była po imprezie z ciociami z ovu....gosia7122, anna maria, Aasiula, kapturnica, moremi, MartaDidi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:buahahahahaha - przez myśl mi nie przeszło....
Ty masz usteczka wcale nie zaciśnięte - a to różnica.... Być może inne wąskości też masz nie zaciśnięte - dlatego nie zsuczałaś i nie zgorzkniałaś...
Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja żyję z ciśnieniem 90/60 - to moje normalne.....bywa ciężko - ale taka uroda...
ja normalnie tez.. A na poczatku ciazy mialam 160/80 raz na wizycie u gina, ale to jak sie jeszczce zamartwialam, czy wszytko ok.. teraz zjechalo do 110/70, ale mowia, ze w ciazy to normalne ze jest wyzsze.. Ja tam jakiejs wielkiej roznicy nie czuje..Bozia3, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Paszcza - ja jeżdżę oplem - w zasadzie nie psuje się nigdy. NAtomiast mój chłop wybrałby na stówę focusa - on się nimi zachwyca, że mają dobre silniki. Sylwetka prostsza i ładniejsza focusa..alel samochody porównywalne, więc po prostu ten, któy bardziej się podoba....
A jaki obstawiasz?
n ja wlasnie za oplem jestem, ale u mne tylko wzgledy wizualne wchodza w gre- za babechy odpowiedzialny jest chlop.. Sylwetka mi sie wlasnie opla bardziej podoba, taka mnie kombiakowata jest.. Ocjiec jezdzil 8 lat foką i nie mogl sie nachwalic, brat mowi, ze opla bez whania by wzial, wiec co czlowiek, to inna opinia..ale ogolnie chyba te dwie marki dosc ok są, cena podobna, wiec po jazdach probnych (obie mamy w przyszlym tygodniu) wybierzemy po prostu ladniejszyArwena, Bozia3, gretka, kapturnica, moremi, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość