35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszcza- ok, przyjęłam do wiadomości. czyli: przeczytano.
bosh... to znaczy że albo zajęci, ze odpisać czasu nie ma, albo sił po porodzie nie ma, albo cieszą się z malucha, albo już nie wiem co... ja pierdzielę, tyle pytań bez odpowiedzi. jak żyć?...paszczakin, Arwena, malgos741, gretka, Sabina, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:a Ty dalej sie nigdzie nie wybierasz?Iwcie przepuscilas, ale do nastepnej daleko ,-)
Oj wierz mi bardzo bym chciała.juz mam brzuch po sama brodę.nawet mi skubany nie opadł.to jakaś ciąża słoniowa.a jeszcze na poczatku grudnia lekarz mówił żeby zwolnić tempo jak mam do stycznia dotrwać.
Hmm a może Iwcia biedactwo Ty jednak czekasz na mnie? No daj spokój, działaj...paszczakin, gretka, Sabina, moremi, MartaDidi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
idzie zwariować ... ja juz od zmysłów ...
Iwone, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dorbie, Kapta i Elfik mam nadzieję że Wy nie będziecie w tym samym czasie rodzić, bo my tu oszalejemy
ComeToMeBaby, gosia7122, kapturnica, gretka, Aasiula, malgos741, anna maria, moremi, Sabina, Arwena, Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Szlag by to trafił...jak siedzę po nocach to nic nie ma...a jak na chwilę znikam - to foty są....
Trochę jestem zalatana - A. ma dziś urodziny (rok temu dostał testw tym roku - praktyczny prezent - szczoteczka philipsa soniczna...dość sentymentów...
Gdybym tak mogła delikatnie poprosić - to proszę Kaptę o powtórkę foty...Macduske zdązyłam zobaczyć - chyba z mężem i tyle...a Marta chyba się ulotniła...
Aasiula, malgos741, paszczakin, moremi, Sabina, Bursztyn, Arwena, gosia7122, MartaDidi, Mega, macduska, Dorka1979, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Acha- chrzciny za tydzień, ale już teraz wariactwo...menu, ciuchy, goście, zakupy....
na obiad chyba zrobimy rosół, na drugie polędwiczki w sosie borowikowym w śmietanie i zielonym pieprzu i schab pieczony w majeranku - nadziewany polędwicą, śliwkami, czosnkiem i migdałami....do tego ziemniaki, surówka z selera
potem tort, rolada biszkoptowa z bitą śmietaną i sernik z pomarańczami.
potem sałatki: sos tatarski, z czarnej rzepy, makaronowa, wędlina, ogóreczki i inne duperele, śledzie w śmietanie, pasztet.
Mam nadzieję, że styknie...anna maria, Parka, paszczakin, moremi, gretka, Aasiula, kapturnica, Sabina, Arwena, gosia7122, Viv78, MartaDidi, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia znowu dobre jedzonko szykujesz:-)Bozia3 wrote:Acha- chrzciny za tydzień, ale już teraz wariactwo...menu, ciuchy, goście, zakupy....
na obiad chyba zrobimy rosół, na drugie polędwiczki w sosie borowikowym w śmietanie i zielonym pieprzu i schab pieczony w majeranku - nadziewany polędwicą, śliwkami, czosnkiem i migdałami....do tego ziemniaki, surówka z selera
potem tort, rolada biszkoptowa z bitą śmietaną i sernik z pomarańczami.
potem sałatki: sos tatarski, z czarnej rzepy, makaronowa, wędlina, ogóreczki i inne duperele, śledzie w śmietanie, pasztet.
Mam nadzieję, że styknie...gretka, kapturnica, gosia7122, MartaDidi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:wlasnie a przepisu nie zapoda zebysmy mialy pojecie jak to smakuje
a wygląda to tak:
http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/wieprzowina/poledwiczki_w_sosie_borowikowym/przepis.htmlmoremi, anna maria, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
ja jeszczce nie powstalam, wiec cos wam pokaze..
zawezilismy wygbor do tych dwoch- opel i ford..
oba auta wchodza w dre tylko czarne i bez tych chromowanych kartuskich dodatkow (wiem, wiem, kwestia gustu)..
praktycznie jestem juz zdecydowana, ktory wole, ale kazda opinia dobra..
a teraz juz na bank ide sie myc, bo jednak chyba bede mogla dzis zobaczyc dodatkow 3 przystojnych facetow i jedna laskęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 13:46
moremi, Parka, Aasiula, kapturnica, Arwena, BISCA, SolarPolar, MartaDidi, Mega, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja te polędwiczki robię z przepisu "kwestia smaku" - ta kobita ma takie przepisy, że większość odpowiada mojemu podniebieniu....i nigdy nic nie zepsułam z jej strony....
a wygląda to tak:
http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/wieprzowina/poledwiczki_w_sosie_borowikowym/przepis.htmlAasiula lubi tę wiadomość
gretka