35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:I w ogole dzien dobry- w koncu sie dorwalam na chwile do kompa, ktos mi weekend podpieprzyl
Nie wiem, co sie ze mna dzieje, w piatek po robocie po prostu musialam sie polozyc, a jak mi luby koszulke przyniosl (nienawidze spac w ciuchach, nawet domowych), to po prostu nie mialam sily oka otworzyc i sie w nia przebrac..
Wczoraj zmartwychwstalam po 11 godzinach snu i zrobilismy tą cholerną powinnosc jaka jest wybranie (prawie) naszego rodzinnego auta. Potem nawet jeszcze kupilam dzieciu pierwszego bodziaka!!
Okazalo sie, ze H&M oszukal mnie, banda decydentow, i te wszytskie pizamy, ktore byly na stronie i wygladaly jak modele bezstopkowe sa jednak ze stopkami. Wszytkie! A ja kurwa pol godziny czekalam w kolejce, żeby na parking centrum handlowego wjechac..
No patrzcie same, czy to nie kurde oszustwo?
http://www.hm.com/be/subdepartment/KIDS?Nr=4294943582#Nr=4294879981
A mialam kupic dzieciu slonika!
Paszcza, zwróć jeszcze uwagę jak będziesz kupować bodziaki, albo bluzeczki wkładane przez głowę na szerokość dekoltu. Mój ma kilka takich, których nie mogę mu przepchać przez głowę.
kapturnica, paszczakin, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Ooo, to Wy piszecie sobie takie sms przepowiadajace sex? Fajnie
A taka odmiana nie raz nie dwa fajna
Parka, Bursztyn, paszczakin, Sabina, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No to mu pisze wlasnie ,ze nic ci nie ujmujac dlugosci ale musialbys miec ogierowy rozmiar zeby do dziecka dostac..Przeca ono w macicy a nie w pochwie..
A on ,ze na sama mysl ,ze ciaza i dziecko w srodku zwija sie mu w trabke i ochota odchodzi.. ...Chyba o sama swiadomosc chodzi..Bo o co innego??
wlasnie go wykastrowalas...
przeciez do tego momentu on myslal ze ma ogierowy rozmiar!MartaDidi, Aasiula, Parka, kapturnica, Sabina, macduska, gretka, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No to mu pisze wlasnie ,ze nic ci nie ujmujac dlugosci ale musialbys miec ogierowy rozmiar zeby do dziecka dostac..Przeca ono w macicy a nie w pochwie..
A on ,ze na sama mysl ,ze ciaza i dziecko w srodku zwija sie mu w trabke i ochota odchodzi.. ...Chyba o sama swiadomosc chodzi..Bo o co innego??
dokladnie.. ze mozna by bylo cos tam "naruszyc".. Poza tym taki porzadny orgazm tez mi jest straszny- toz to porzadne skurcze są..
Ja tam przezyje na grach i zabawachI mauz rowniez..
Parka, MartaDidi, kapturnica, macduska, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A on ,ze na sama mysl ,ze ciaza i dziecko w srodku zwija sie mu w trabke i ochota odchodzi.. ...Chyba o sama swiadomosc chodzi..Bo o co innego??Parka, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nooo kochana na odleglosc i sex mozna tez uprawiac jak przypili
A taka odmiana nie raz nie dwa fajna
No, my zawsze razem, wiec do glowy by mi nie przyszlo zeby jeszcze przez tel sie sexickapturnica, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie nie chce mi sie..Do slodkiego mnie nie ciagnie ..A zawsze przed @ chodzily za mna weglowodany..Obawiam sie ,ze duzo przytyje w ciazy i nie chodzi juz tylko o wyglad ale i o zdrowie No bo mam sklonnosc do gromadzenia smalcu..A i tak juz nadprogramowke na sobie nosze.Bede sie musiala pilnowac bo pzoniej znow ze 3lata zejdzie by to zwalic ..Masakra...
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
mysza1975 wrote:Paszcza, zwróć jeszcze uwagę jak będziesz kupować bodziaki, albo bluzeczki wkładane przez głowę na szerokość dekoltu. Mój ma kilka takich, których nie mogę mu przepchać przez głowę.
ja takich przez glowe w ogole nie kupuje, tylko rozpinane po calosci.. albo ewentualnie rozpinane po bokach. Mnie obsluga niemowlaka dalej napawa przerazeniem, wiec nie bede se utrudniacAasiula, kapturnica, gretka, ComeToMeBaby, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Kochane Dziewczyny... Ja sie nigdy nie pokazywalam, ale to jest fota z ostatanich minut prawie... Tak oto spedzam z Wami czas, zamiast sie dzieckami i psem zajac... Bursztyn sie zalapal na fote
i widac ze do Zygmusia lubisz sie przytulic
Swietna laseczka z CiebieAasiula, kapturnica, MartaDidi, Sabina, macduska, gretka, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:dokladnie.. ze mozna by bylo cos tam "naruszyc".. Poza tym taki porzadny orgazm tez mi jest straszny- toz to porzadne skurcze są..
Ja tam przezyje na grach i zabawachI mauz rowniez..
Aasiula, kapturnica, Sabina, macduska, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
paszczakin wrote:W ogole same kurde laski na tym forum- Marta, super Cie rozwniez zobaczyc..
Aasiula, kapturnica, macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę