35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aż sie boje spytać za które sie będziesz brała
kapturnica, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Yhmmm. .przypominam, że ja już dawno fotę z cycamy pokazałam
kapturnica, Pusurek, Reni, Aasiula, paszczakin, kkisia, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:heheh ale ,że dla mnie czy dla młodego..Bo przypominam ,ze ponizej 15tego roku sex jest karalny
kapturnica, Mega, moremi, macduska, Aasiula, Bozia3, kkisia, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobra spadam spac .Zostawie do rana bo znow psze pani powie ,ze jej nie ma a dodajemy..Spokojnej nocy dziewczyny bo spanie rpzy tyym wietrze nieprzyjemne.
\
Co zlego to nie ja te co zostałymoremi, malgos741, Mega, Bozia3, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Macduśka podobna do Reni trochę - tak mi się kojarzą....
A Paszcza podłapała modę forumową i prezentuje nam przegrodę nosową...heeehhh gdzie te czasy, że pokazywało się tu gołe brzuchy w majtach....ja, Ewka, Pusur, Anna Maria, Mysza, Ania G. - to były foty....
A teraz musimy przegrody nosowe oglądać...
no to pisalam, ze kometa mnie zainspirowala..
a co do golych brzuchow to juz sie wypowiadalammoremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu nie widziałam fotek wrrrr
Dla uspokojenia krwi poszłam układać układankę - 1000 części, ale juz za późno na takie zabawy, trza mi kupić dobre światło, lupę i persenAle ja ją jeszcze ułożę!
Ja już idę spać, jutro mam ciężki i długi dzień - buziaki dziewczyny
IwciaMega, Aasiula, macduska, Dorka1979, Bursztyn, Arwena, malgos741, moremi, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:oj, no mowilam juz 1000 razy, alety na lekcjach nigdy nie uwazasz- starocie lubie
Dorka1979, Arwena, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
...............
Spróbowałam dodać zdjecie młodej, sprzed 2 latrobię to na tablecie wiec nie wiem czy sie uda
Da sieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 00:16
Iwone, macduska, Dorka1979 lubią tę wiadomość