35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Error mi wychodzi...
Heh, a przy cytowaniu działa
moze moj dziubek error powoduje..
nie pitolic mi tu, fota jest wstawiona a nie zaden lynk..Pusurek, malgos741, kapturnica, moremi, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Kaptur, a kiedy idziesz do gienka?
Pusurek, moremi, macduska, malgos741, Bursztyn, Mega, Aasiula, Arwena, Dorka1979, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Macduśka podobna do Reni trochę - tak mi się kojarzą....
A Paszcza podłapała modę forumową i prezentuje nam przegrodę nosową...heeehhh gdzie te czasy, że pokazywało się tu gołe brzuchy w majtach....ja, Ewka, Pusur, Anna Maria, Mysza, Ania G. - to były foty....
A teraz musimy przegrody nosowe oglądać...Pusurek, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, Iwone, macduska, malgos741, Bursztyn, Mega, Aasiula, Arwena, paszczakin, Parka, Sabina, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Ty mi tu nie pitol, bo Cię znajdę
a nie taka się wpycha
kapturnica, Mega, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:Ejka, Kapta, ty tez z tych z krótkimi włosami! Malyna! Bo ja ciągle myślę, ze ty jak w awatarze wygladasz...
Synalek tez niczego sobie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 23:09
Pusurek, malgos741, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Macduśka podobna do Reni trochę - tak mi się kojarzą....
A Paszcza podłapała modę forumową i prezentuje nam przegrodę nosową...heeehhh gdzie te czasy, że pokazywało się tu gołe brzuchy w majtach....ja, Ewka, Pusur, Anna Maria, Mysza, Ania G. - to były foty....
A teraz musimy przegrody nosowe oglądać...
Proponuje jakieś w bikini może, stroje kąpielowe czy co?Bozia3, kapturnica, Bursztyn, Aasiula, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no toć ja prekursor
Ja to kiedyś wrzucilam fote z 6 cio pakiem na plaży ( jeszcze będąc w ciąży ), pamiętam, ze Burszta napisała, ze pewnie tak będę wyglądała po ciazy tez. I wykrakala. Chociaż ostatnio chyba ciut za chuda się zrobilam, na pysku szczególnie widać.moremi, Bursztyn, kapturnica, Arwena, Bozia3, macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny