35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
chcialam miec na pamiatke takiz dwoma tłustymi krechami...I tak po latach zniknie ale te 10wytrzymac w zafoliowaniu powinienAasiula wrote:A JA mam pytanie Kapta po kiego grzyba ty robisz jeszcze te testy

No w cionzy jestes no , ty sie wykonczysz
Dzie jest Burszta , na kozetke
Iwone, Aasiula, malgos741, Mega, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Ja tez slyszalam,ze nie mozna podac zbyt wczesniej bo moze zatrzymac akcje porodowaIwone wrote:mi w PL lekarze mówili że może wstrzymać akcję porodową, ale jak dziewczyny dziś pisały że nie wstrzymuje, to pomyślałam, że tak mówią żeby nie znieczulać.
Iwone, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Nieee ten jeden test se na pamiatke schowam..Wiecej testów nie mam . hehehemacduska wrote:Piękne i tłuste. Kapciu zbierasz kolekcje?
Tak do końca ciąży?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 22:45
malgos741, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Ja tez nie, a poszłam tylko dupę umyć, no!Sabina wrote:Coooo? Paszcza się pokazała?????
Ja nie widziałam, nie widziałam
kapturnica, malgos741, Aasiula, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak, potem bedzie opisany np 120 dpomacduska wrote:Piękne i tłuste. Kapciu zbierasz kolekcje?
Tak do końca ciąży?
malgos741, Aasiula, Bursztyn, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No czyli nie tacy straszni Ci lekarze tam. Podali jej po rozwarciu na 4 palce. W pl bardzo podobna procedura - podają dopiero po rozwarciu na 4 i już nie podają po rozwarciu na 8. Wcześniejsze podanie może spowolnić akcję...kapturnica wrote:Ja tez slyszalam,ze nie mozna podac zbyt wczesniej bo moze zatrzymac akcje porodowa
Jak widać - nawet podanie po rozwarciu na 4 palce spowolniło jej akcję...
Aasiula, kapturnica, Mega, malgos741, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość