35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
chcialam miec na pamiatke takiz dwoma tłustymi krechami...I tak po latach zniknie ale te 10wytrzymac w zafoliowaniu powinienAasiula wrote:A JA mam pytanie Kapta po kiego grzyba ty robisz jeszcze te testy

No w cionzy jestes no , ty sie wykonczysz
Dzie jest Burszta , na kozetke
Iwone, Aasiula, malgos741, Mega, Arwena, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Ja tez slyszalam,ze nie mozna podac zbyt wczesniej bo moze zatrzymac akcje porodowaIwone wrote:mi w PL lekarze mówili że może wstrzymać akcję porodową, ale jak dziewczyny dziś pisały że nie wstrzymuje, to pomyślałam, że tak mówią żeby nie znieczulać.
Iwone, malgos741, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

-
Nieee ten jeden test se na pamiatke schowam..Wiecej testów nie mam . hehehemacduska wrote:Piękne i tłuste. Kapciu zbierasz kolekcje?
Tak do końca ciąży?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 22:45
malgos741, Aasiula, macduska, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

-
Ja tez nie, a poszłam tylko dupę umyć, no!Sabina wrote:Coooo? Paszcza się pokazała?????
Ja nie widziałam, nie widziałam
kapturnica, malgos741, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak, potem bedzie opisany np 120 dpomacduska wrote:Piękne i tłuste. Kapciu zbierasz kolekcje?
Tak do końca ciąży?
malgos741, Aasiula, Bursztyn, macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No czyli nie tacy straszni Ci lekarze tam. Podali jej po rozwarciu na 4 palce. W pl bardzo podobna procedura - podają dopiero po rozwarciu na 4 i już nie podają po rozwarciu na 8. Wcześniejsze podanie może spowolnić akcję...kapturnica wrote:Ja tez slyszalam,ze nie mozna podac zbyt wczesniej bo moze zatrzymac akcje porodowa
Jak widać - nawet podanie po rozwarciu na 4 palce spowolniło jej akcję...
Aasiula, kapturnica, Mega, malgos741, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH