35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny - to niesprawiedliwe.... na chwilę człowiek odejdzie od kompa i wrzucacie foty na 10 minut...tak się nie robi, przecież ja mam małe dziecko...muszę je czasami nakarmić, umyć, kupę posprzątać...
Come...proszę o fotę, chcę też nogi Anny Marii i buzię Paszczy...
Jestem tu prawie najstarsza i wiekiem i stażem i proszę się mnie słuchać...!!!!Iwone, Aasiula, Parka, malgos741, ania.g, kapturnica, Arwena, Mega, moremi, Sabina, Simba, kkisia, gretka, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Nic Nie widac Kapcia
Kapta
Iwone, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7ee82d75fb9.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 22:34
macduska, kapturnica, peppapig, Arwena, malgos741, Aasiula, Bursztyn, Mega, moremi, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
A JA mam pytanie Kapta po kiego grzyba ty robisz jeszcze te testy
No w cionzy jestes no , ty sie wykonczysz
Dzie jest Burszta , na kozetkeBursztyn, Iwone, malgos741, kapturnica, Bozia3, Mega, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:A JA mam pytanie Kapta po kiego grzyba ty robisz jeszcze te testy
Dzie jest Burszta , na kozetke
z winemIwone, Aasiula, malgos741, kapturnica, Mega, moremi, Sabina, kkisia, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:A JA mam pytanie Kapta po kiego grzyba ty robisz jeszcze te testy
Dzie jest Burszta , na kozetkeArwena, Iwone, Aasiula, macduska, kapturnica, Mega, moremi, Sabina, kkisia, gretka lubią tę wiadomość