X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    HEJ KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    WŁASNIE PRZED 10 MINUTAMI ZADZWONIŁ DO NAS TELEFON,ZE MAJĄ DLA NAS CHŁOPCA SKONCZY W TYM ROKU 4 LATA W PONIEDZIAŁEK JEDZIEMY ZOBACZYC JEGO DOKUMENTY!!!!!!!!!!!!!
    I MAMY POTEM 3-4 DNI NA DECYZJE CZY CHCEMY GO POZNAC!!!!!!
    NORMALNIE NIE WIERZYMY,ZE TAK SZYBKO !!!!!!!!!!!
    POLECAMY SIE PAMIECI ABY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE I ABYSMY PODJELI MADRĄ DECYZJCE DLA DOBRA CHŁOPCA NO I NASZEGO!!!!!!!!!!

Inesa kciuki zapewnione <3

Iwone, inessa, Arwena lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba jak się czujecie, doszłaś już do siebie po porodzie, jak Simbiontka się chowają?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 16:52

Mega, Simba lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, Ty wiesz ze trzymam kciuki :)

inessa, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    czekaj, żebym nie pomyliła, to twoja teściowa otwierała twoją pocztę?
    Idż trzyj ziemaniki.... ;)
    Tak, ale już nie otwiera
    :D

Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, jak Ty dajesz radę?

Napisz cos więcej. Badania główki były juz?

Iwone, gretka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Inesa ze bardzo Cie podziwiam0recourse.gif

nie wiem czy bylabym w stanie adoptowac
    ale to moze dlatego ze mam byle jakie przypadki w moim otoczeniu

kapturnica, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapturku, mam kawalera dla Twojej slicznotki, tutaj w okienku ;)

Mega, Simba, kkisia, kapturnica, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa <3 trzymam kciuki!

inessa, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa super wiadomosc.

inessa, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Simba jak się czujecie, doszłaś już do siebie po porodzie, jak Simbiontka się chowają?
    Dobrze sie czujemy, ja bardzo szybko doszlam do siebie po porodzie - nawet juz jakies cwiczenia zapisane przez fizjoterapeutke uskuteczniam, chociaz na brak ruchu nie narzekam ;)
    Bardzo szybko udalo nam sie przeorganizowac zycie domowe, ale my po prostu jestesmy z M zgranym teamem i kazde z nas wie co ma robic - nie musze go o nic prosic, on po prostu wie co jest do zrobienia i sie od tego nie wymiguje. Mam super meza :) On zreszta bardzo dba o to, zebym ja na biezaco sie regenerowala i czasem sila zapedza mnie na drzemke ;)
    Dzieci sa cudowne, moge sie na nie gapic godzinami :) Tylko nadal nie moge uwierzyc w to ze ja je urodzilam :) To jakis kosmos!!
    Macdu pytala czy byly juz badania - jeszcze nie, ale w srode mamy pierwsza wizyte u pediatry. Zobaczymy, ale ja staram sie byc dobrej mysli.

Mega, Arwena, macduska, Bursztyn, gosia7122, Natka_79, gretka, Mango, SolarPolar, kkisia, caffe, kapturnica, Iwone, mysza1975, Lucky, BISCA, Aasiula, moremi, Sabina, malgos741, Pusurek, ComeToMeBaby, megan8, Heretyczka, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dobrze sie czujemy, ja bardzo szybko doszlam do siebie po porodzie - nawet juz jakies cwiczenia zapisane przez fizjoterapeutke uskuteczniam, chociaz na brak ruchu nie narzekam ;)
    Bardzo szybko udalo nam sie przeorganizowac zycie domowe, ale my po prostu jestesmy z M zgranym teamem i kazde z nas wie co ma robic - nie musze go o nic prosic, on po prostu wie co jest do zrobienia i sie od tego nie wymiguje. Mam super meza :) On zreszta bardzo dba o to, zebym ja na biezaco sie regenerowala i czasem sila zapedza mnie na drzemke ;)
    Dzieci sa cudowne, moge sie na nie gapic godzinami :) Tylko nadal nie moge uwierzyc w to ze ja je urodzilam :) To jakis kosmos!!
    Macdu pytala czy byly juz badania - jeszcze nie, ale w srode mamy pierwsza wizyte u pediatry. Zobaczymy, ale ja staram sie byc dobrej mysli.
    Simba, sielankowo :)
    Jaza Maksa nadal nieustannie i niezmiennie trzymam kciukii wierze ze bedzie wszystko dobrze. Pozdrowienia dla S. i ucalowania dla Leona i Maksa,moj Leon rowniez sie dolacza :)

Mega, Simba, macduska, kkisia, Sabina, Heretyczka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

I bądź, nie musi być źle a jak będzie to i tak dacie sobie z tym radę. <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 17:20

Simba, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Simba, sielankowo :)
    Jaza Maksa nadal nieustannie i niezmiennie trzymam kciukii wierze ze bedzie wszystko dobrze. Pozdrowienia dla S. i ucalowania dla Leona i Maksa,moj Leon rowniez sie dolacza :)
    Dzieki moja Kochana a ja za Ciebie - dzisiaj otworzylam szafe i zobaczylam granatowa bluzke w biale groszki i pomyslalam: Bursztyn! Juz czas!
    Przeciez za chwile trzeba bedzie letnia garderobe wyciagac. Polecam ciaze majowa i porod zima. W lecie ladny brzuch i dobre samopoczucie w drugim trymestrze (nie dotyczy Paszczaka ;) )

Mega, Bursztyn, gretka, kkisia, kapturnica, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam do kartona ;-)

[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/funny/funny045 watermark.gif[/img]

upss, nie zmieściłam się

Mega, Natka_79, kkisia, kapturnica, Niuta, Iwone, BISCA, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Bry :)

Powiedzcie ze dzis bedzie dobry dzien ;)
    Brzuch mnie napierdziela ze hej , chyba mi sie cos popierdzielilo po tym hsg
    Niedosc ze 4 dni za szybko , to jeszcze boli i kurna jakby ktos kran odkrecil

Witaj w klubie.
    Mi po tej ciąży też się coś porobiło. Wygląda jakby @ nadrabiała cały rok, kiedy jej nie było.

Mega, gosia7122, kkisia, Iwone, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzieki moja Kochana a ja za Ciebie - dzisiaj otworzylam szafe i zobaczylam granatowa bluzke w biale groszki i pomyslalam: Bursztyn! Juz czas!
    Amen! Oby Twe slowo stalo sie cialem :)
    Simba wrote:
    Przeciez za chwile trzeba bedzie letnia garderobe wyciagac. Polecam ciaze majowa i porod zima. W lecie ladny brzuch i dobre samopoczucie w drugim trymestrze (nie dotyczy Paszczaka ;) )
    tak wlasnie kombinuje bo ta bluzeczka mi sie marzy :) zreszta mialas jeszcze kilka innych pieknych ciuszkow ;)

Simba, Mega, kkisia, kapturnica, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ciasny trochu ;) niepisany ci karton :P

macduska, Iwone, Aasiula, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak wlasnie kombinuje bo ta bluzeczka mi sie marzy :) zreszta mialas jeszcze kilka innych pieknych ciuszkow ;)
    I tak bedzie!

Mega, Bursztyn, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    I tak bedzie!
    jesli tak mowisz, to ja w to wierze :)
    0recourse.gif kaplan.gif

kkisia, kapturnica, Simba, Aasiula, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa mówiłam to nie wierzyłas!

inessa, kkisia, kapturnica, Arwena, Aasiula, MartaDidi, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 6836 6837 6838 6839 6840 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ