35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinessa wrote:HEJ KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WŁASNIE PRZED 10 MINUTAMI ZADZWONIŁ DO NAS TELEFON,ZE MAJĄ DLA NAS CHŁOPCA SKONCZY W TYM ROKU 4 LATA W PONIEDZIAŁEK JEDZIEMY ZOBACZYC JEGO DOKUMENTY!!!!!!!!!!!!!
I MAMY POTEM 3-4 DNI NA DECYZJE CZY CHCEMY GO POZNAC!!!!!!
NORMALNIE NIE WIERZYMY,ZE TAK SZYBKO !!!!!!!!!!!
POLECAMY SIE PAMIECI ABY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE I ABYSMY PODJELI MADRĄ DECYZJCE DLA DOBRA CHŁOPCA NO I NASZEGO!!!!!!!!!!
Inesa kciuki zapewnioneIwone, inessa, Arwena lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:czekaj, żebym nie pomyliła, to twoja teściowa otwierała twoją pocztę?
Idż trzyj ziemaniki....
Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Simba jak się czujecie, doszłaś już do siebie po porodzie, jak Simbiontka się chowają?
Bardzo szybko udalo nam sie przeorganizowac zycie domowe, ale my po prostu jestesmy z M zgranym teamem i kazde z nas wie co ma robic - nie musze go o nic prosic, on po prostu wie co jest do zrobienia i sie od tego nie wymiguje. Mam super mezaOn zreszta bardzo dba o to, zebym ja na biezaco sie regenerowala i czasem sila zapedza mnie na drzemke
Dzieci sa cudowne, moge sie na nie gapic godzinamiTylko nadal nie moge uwierzyc w to ze ja je urodzilam
To jakis kosmos!!
Macdu pytala czy byly juz badania - jeszcze nie, ale w srode mamy pierwsza wizyte u pediatry. Zobaczymy, ale ja staram sie byc dobrej mysli.Mega, Arwena, macduska, Bursztyn, gosia7122, Natka_79, gretka, Mango, SolarPolar, kkisia, caffe, kapturnica, Iwone, mysza1975, Lucky, BISCA, Aasiula, moremi, Sabina, malgos741, Pusurek, ComeToMeBaby, megan8, Heretyczka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dobrze sie czujemy, ja bardzo szybko doszlam do siebie po porodzie - nawet juz jakies cwiczenia zapisane przez fizjoterapeutke uskuteczniam, chociaz na brak ruchu nie narzekam
Bardzo szybko udalo nam sie przeorganizowac zycie domowe, ale my po prostu jestesmy z M zgranym teamem i kazde z nas wie co ma robic - nie musze go o nic prosic, on po prostu wie co jest do zrobienia i sie od tego nie wymiguje. Mam super mezaOn zreszta bardzo dba o to, zebym ja na biezaco sie regenerowala i czasem sila zapedza mnie na drzemke
Dzieci sa cudowne, moge sie na nie gapic godzinamiTylko nadal nie moge uwierzyc w to ze ja je urodzilam
To jakis kosmos!!
Macdu pytala czy byly juz badania - jeszcze nie, ale w srode mamy pierwsza wizyte u pediatry. Zobaczymy, ale ja staram sie byc dobrej mysli.
Jaza Maksa nadal nieustannie i niezmiennie trzymam kciukii wierze ze bedzie wszystko dobrze. Pozdrowienia dla S. i ucalowania dla Leona i Maksa,moj Leon rowniez sie dolacza
Mega, Simba, macduska, kkisia, Sabina, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Macdu pytala czy byly juz badania - jeszcze nie, ale w srode mamy pierwsza wizyte u pediatry. Zobaczymy, ale ja staram sie byc dobrej mysli.
I bądź, nie musi być źle a jak będzie to i tak dacie sobie z tym radę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 17:20
Simba, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Simba, sielankowo
Jaza Maksa nadal nieustannie i niezmiennie trzymam kciukii wierze ze bedzie wszystko dobrze. Pozdrowienia dla S. i ucalowania dla Leona i Maksa,moj Leon rowniez sie dolacza
Przeciez za chwile trzeba bedzie letnia garderobe wyciagac. Polecam ciaze majowa i porod zima. W lecie ladny brzuch i dobre samopoczucie w drugim trymestrze (nie dotyczy Paszczaka)
Mega, Bursztyn, gretka, kkisia, kapturnica, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWracam do kartona
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/funny/funny045 watermark.gif[/img]
upss, nie zmieściłam sięMega, Natka_79, kkisia, kapturnica, Niuta, Iwone, BISCA, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Bry
Powiedzcie ze dzis bedzie dobry dzien
Brzuch mnie napierdziela ze hej , chyba mi sie cos popierdzielilo po tym hsg
Niedosc ze 4 dni za szybko , to jeszcze boli i kurna jakby ktos kran odkrecil
Witaj w klubie.
Mi po tej ciąży też się coś porobiło. Wygląda jakby @ nadrabiała cały rok, kiedy jej nie było.Mega, gosia7122, kkisia, Iwone, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzieki moja Kochana a ja za Ciebie - dzisiaj otworzylam szafe i zobaczylam granatowa bluzke w biale groszki i pomyslalam: Bursztyn! Juz czas!Simba wrote:Przeciez za chwile trzeba bedzie letnia garderobe wyciagac. Polecam ciaze majowa i porod zima. W lecie ladny brzuch i dobre samopoczucie w drugim trymestrze (nie dotyczy Paszczaka
)
zreszta mialas jeszcze kilka innych pieknych ciuszkow
Simba, Mega, kkisia, kapturnica, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wracam do kartona
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/funny/funny045 watermark.gif[/img]
upss, nie zmieściłam sięniepisany ci karton
macduska, Iwone, Aasiula, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość