35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:No rozwalilas mnie z tym westchnieciem heheh..A tak powaznie czemu ta twoja tarczyca nie moze przy hashi zachowywac sie poprawnie i wepchac sie w niedoczynnosc?Co ona szuka w nadczynnosci..???
Polecal mi gina ale w Kraku no to panocku jak , co , kiedy? Nie ma jak..
zawsze muszę być oryginalna
dlatego nigdy nie udzielam informacji medycznych, choć mam już spora wiedzę staraniową..tylko linki podsyłam..
a dlaczego?
Bo k... zawsze się trafi jakiś obcy z kosmosu, u którego jest wszystko odwrotnie...
Na ten przykład ja,..Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jak ktora ma kredyt we franku to mu szczerze wspolczuje..z ponad 3 skoczyl do 5zeta..koszmarek
$ a ciekawe o co kaman- bo czytam na szwajcarskich ze szwajcarskie banki wstrzymaly przelewy( jakos mi lzej bo m biadolil ze mamy puste konto)kapturnica lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyHEJ KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WŁASNIE PRZED 10 MINUTAMI ZADZWONIŁ DO NAS TELEFON,ZE MAJĄ DLA NAS CHŁOPCA SKONCZY W TYM ROKU 4 LATA W PONIEDZIAŁEK JEDZIEMY ZOBACZYC JEGO DOKUMENTY!!!!!!!!!!!!!
I MAMY POTEM 3-4 DNI NA DECYZJE CZY CHCEMY GO POZNAC!!!!!!
NORMALNIE NIE WIERZYMY,ZE TAK SZYBKO !!!!!!!!!!!
POLECAMY SIE PAMIECI ABY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE I ABYSMY PODJELI MADRĄ DECYZJCE DLA DOBRA CHŁOPCA NO I NASZEGO!!!!!!!!!!Aasiula, macduska, Heretyczka, dorbie, kapturnica, Iwone, Arwena, Elfik, moremi, Simba, Natka_79, malgos741, SolarPolar, kkisia, gretka, Bursztyn, Sabina, Pusurek, Mega, gosia7122, Viv78, kicia 123, Reni, Mango, caffe, mysza1975, paszczakin, Niuta, BISCA, megan8, anna maria, Bozia3, Dorka1979, mama78 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:HEJ KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WŁASNIE PRZED 10 MINUTAMI ZADZWONIŁ DO NAS TELEFON,ZE MAJĄ DLA NAS CHŁOPCA SKONCZY W TYM ROKU 4 LATA W PONIEDZIAŁEK JEDZIEMY ZOBACZYC JEGO DOKUMENTY!!!!!!!!!!!!!
POLECAMY SIE PAMIECI ABY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE I ABYSMY PODJELI MADRĄ DECYZJCE DLA DOBRA CHŁOPCA NO I NASZEGO!!!!!!!!!!Iwone, inessa, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:HEJ KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POLECAMY SIE PAMIECI ABY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE I ABYSMY PODJELI MADRĄ DECYZJCE DLA DOBRA CHŁOPCA NO I NASZEGO!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki za powodzenie!Iwone, Arwena, inessa, kkisia lubią tę wiadomość
-
POLECAMY SIE PAMIECI ABY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE I ABYSMY PODJELI MADRĄ DECYZJCE DLA DOBRA CHŁOPCA NO I NASZEGO!!!!!!!!!!Arwena, inessa, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:HEJ KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POLECAMY SIE PAMIECI ABY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE I ABYSMY PODJELI MADRĄ DECYZJCE DLA DOBRA CHŁOPCA NO I NASZEGO!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki żeby Wszystko się dobrze ułożyłoinessa, kkisia, Iwone, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziekuje dziewczyny teraz przed nami trudna decyzja ale zarazem piekna
\
hahah nie wiem jak doczekam do poniedziałku
pozdrawiam Was
Arwena, Heretyczka, Aasiula, macduska, malgos741, gretka, kkisia, Iwone, Mega, gosia7122, Mango, caffe, mysza1975, Elfik, megan8, Bozia3, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dzizas co tu sie dzieje?
Dobra, wiem ze i tak sie nie dowiem.
Ale moze chociaż dlaczego nie macie avatarow?
Aha Peppa gratulacje - nie wiem kto tam jeszcze od Elfika, Kapty i Dorbie zaciazyl? Inessa
Polardzieki za pamięć - jeśli nie ma mnie w nocy, to znaczy ze M przy taśmie normę wyrabia.
Nie kłóćcie sie, bo będę sikac w nocy
Proponuje peace and love (oraz sen)
Arwena, macduska, kapturnica, malgos741, Iwone, kkisia, Bursztyn, gretka, inessa, Sabina, SolarPolar, Pusurek, Heretyczka, Mega, gosia7122, mysza1975, BISCA, Elfik, anna maria, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Super Ineska cieszę się razem z Wami i trzymam kciuki żeby wszystko szybko poszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 16:49
kkisia, Iwone, inessa, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017